Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastik için yardım
Merhaba Arkadaşlar
regal 250 cc için lastik almak istiyorum ama ne fiyatları konusunda ne de hangisi iyidir hiç bilgim yok. Bana uygun fiyata sorun çıkartmayacak lastik önerilerinizi istiyorum. Hangi ebatlar kullanılıyor , fiyatları nedir , şimdiden teşekkür ederim
Saygılarımla.
ağfndrdm
19.May.2011, 01:31
yarın yada öbür gün sana celil abi uygun bir evap verecektir kardeşim sabret:)
Merhaba Arkadaşlar
regal 250 cc için lastik almak istiyorum ama ne fiyatları konusunda ne de hangisi iyidir hiç bilgim yok. Bana uygun fiyata sorun çıkartmayacak lastik önerilerinizi istiyorum. Hangi ebatlar kullanılıyor , fiyatları nedir , şimdiden teşekkür ederim
Saygılarımla.
Arkadaşım ucuz lastik istiyorsan RR 250 nin orijinal lastiği için Moto Ay ile görüşebilirsin bu aynı zamanda toptancıdır TEL:0212 442 53 99 CEP 0544 533 03 89 www.motoay.com email:motoay@gmail.com fiyat lar en son 80-90 tl civarındaydı
veya Sirkeci'de Doğubank'ın tam karısında bi çıkmaz sk.var oraya gir sağ kolda lastikçi göreceksin orijinal fiyatına daha kaliteli lastikler bulabilirsin
rr250 lastik ebatlarıda ön:90/90-18 arka:130/90-15 normal basınç değeride 32psi dir
kolay gelsin
merhaba rona arkadaşıma ek olarak motoay ın şirinevlerdede şubeşi var
TEL:0212 442 53 99 CEP 0544 533 03 89 www.motoay.com email:motoay@gmail.com
en uygun fiatlı iş görür kalitede marka DURO dur alttaki firmadan bilği alabilirsin
Konar otomotiv
Adres: Giyim Kent, E1 Blok, No: 121/27, Esenler, Ýstanbul
Tel: 0212 438 33 00 pbx
Faks: 0212 438 33 50
E-Posta: konar@konar.com.tr
bakırköy bayii telefonu 0212 572 79 99
8)
Teşekkür ederim ilginize. Verdiğiniz bilgileri değerlendiricem.
IRC'nin uygun ölçülerde lastiği var kullandım 1 sene memnun kaldım sonrasında motor hurdaya ayrıldı :)
bayar-ibrahim
14.June.2011, 00:48
250E 9B için arka lastik alıcamda ankarada alabilecğim bir yer varmı arkadaslar...yoksa istanbuldan getirticem
Ankara da Regal raptor un bayiisi redline motor var onlardan gerekli bilgiyi veya yardımı alabilirsin
REDLINE : 0506-9036969 - 0312-4381834 - 0535-7212727
bayar-ibrahim
14.June.2011, 14:38
bir kac telefon gorusmesi sonunda aşagıda lastik fiyatlarına ulaşmıs bulunuyorum
130 X 90 X 15 lastik için konusursak ;
Moto Ay İSTANBUL 115 TL duro marka
Red Line ANKARA 135 TL cenda marka
Kristal Plastik KONYA 96 TL duro marka ...KARGO YAKLASIK 10 tl
tel : 0332 235 70 14
0533 363 25 88 ismail bey
bayar-ibrahim
14.June.2011, 14:40
tesekkurler red lıne bilgi için
bir kac telefon gorusmesi sonunda aşagıda lastik fiyatlarına ulaşmıs bulunuyorum
130 X 90 X 15 lastik için konusursak ;
Moto Ay İSTANBUL 115 TL duro marka
Red Line ANKARA 135 TL cenda marka
Kristal Plastik KONYA 96 TL duro marka ...KARGO YAKLASIK 10 tl
tel : 0332 235 70 14
0533 363 25 88 ismail bey
paylaşım için teşekkürler çok merak edilen bir konu herkese yararlı olacak8)
slamdunk_tr
15.June.2011, 12:43
paylaşım için teşekkürler çok merak edilen bir konu herkese yararlı olacak8)
Bu lastiklerden her hangi birini alıp da kullanan kimse var mı acaba?
Bu lastiklerden her hangi birini alıp da kullanan kimse var mı acaba?
benim eski makinada duro vardı çin japon arası orta sınıf bir lastik ve fiatına göre güzel. kuru zeminde virajda yer tutuşu iyi islakta orta seviyede 8)
bayar-ibrahim
15.June.2011, 16:51
zaten kactane marka varkı benm bildiğim
duro
metzeller
cenda (orjınal lastiği )bildiğim kadarıyla
zaten kactane marka varkı benm bildiğim
duro
metzeller
cenda (orjınal lastiği )bildiğim kadarıyla
kenda orjinalindekiyle aynı lastikse berbat bir şey sakın almayın
Lassa ( motorsiklet için varmı bilmiyorum )
Prelli
mıchelin
tabii bu markaların ön arka takımı 500-600 tl gibi rakamlara satılıyor
İRC tavsiye ederim, şu anda arkada kullanıyorum, gayet başarılı bir lastik fakat ömrü kısa diyorlar, bakıcaz görücez artık.
bayar-ibrahim
17.June.2011, 12:52
IRC 'NİN fiyatı nedir,en azından kıyaslama acısından bilgimiz olur.
120 tl civarı olması lazım
slamdunk_tr
27.June.2011, 09:58
IRC ve Duro arasında hangi lastiği tercih etmek gerek?
teşekkürler.
bayar-ibrahim
27.June.2011, 10:48
ben duro aldım henuz kullanmadım ama arkadasların dediğine göre duro daha iyimiş...
meselaa celil derki ;
benim eski makinada duro vardı çin japon arası orta sınıf bir lastik ve fiatına göre güzel. kuru zeminde virajda yer tutuşu iyi islakta orta seviyede 8)
slamdunk_tr
27.June.2011, 11:07
ben duro aldım henuz kullanmadım ama arkadasların dediğine göre duro daha iyimiş...
meselaa celil derki ;
Teşekkürler..
Her iki lastiği de bilen/kullanan var mı acaba?
bende IRC kullanıyorum hem uygun fıyatlı hem yerli malı
kuru zeminde hiç başımı ağrıtmadı ancak antalya asfaltında yaza girmeden hafif bi yağmur yağdı frene o kadar hassas dokunmalıyımki kaymaması için gerçekten büyük lastiğin ıslak zemindeki performansı beni tatmin etmedi 6 yaşındaki kabaklaşmış 50.000km'deki ön lastiğim daha iyi performans sergiledi arkaya göre..
slamdunk_tr
28.June.2011, 10:20
kuru zeminde hiç başımı ağrıtmadı ancak antalya asfaltında yaza girmeden hafif bi yağmur yağdı frene o kadar hassas dokunmalıyımki kaymaması için gerçekten büyük lastiğin ıslak zemindeki performansı beni tatmin etmedi 6 yaşındaki kabaklaşmış 50.000km'deki ön lastiğim daha iyi performans sergiledi arkaya göre..
Sadece arka lastiği değiştirmek yeterli olur mu acaba? Ön lastik olduğu gibi kalsa?
Sadece arka lastiği değiştirmek yeterli olur mu acaba? Ön lastik olduğu gibi kalsa?
pek iyi değil ama daha çok arka kaydıgı için kısmen iş görür ama ön lastik suya girince yine kayacak tehlike yaratacak ayrıca makinanın ön ve arkası farklı yol tutuş kabileyetine sahip olacak aslında kısaca doğru bir işlem değil 8)
slamdunk_tr
04.July.2011, 09:43
Eminönü'nde IRC markalı lastiği sordum. Arka 85 ön 55tl dedi. Toplam 140tl ama motorun üzerindeki yeni lastiği çıkarıp IRC marka lastiği alıp takmak bana mantıklı gelmedi. Bu da oldukça sert bir lastik.
IRC yi kesinlikle listeden sildim. Uygun bir lastik arayışlarım devam edecek.
duro iyi diyorlar?? onu araştırdın mı?
pek iyi değil ama daha çok arka kaydıgı için kısmen iş görür ama ön lastik suya girince yine kayacak tehlike yaratacak ayrıca makinanın ön ve arkası farklı yol tutuş kabileyetine sahip olacak aslında kısaca doğru bir işlem değil 8)
aynen doğru bi işlem değil ben ihtiyaç duymadım olduğuyla yetindim başım ağrımadı alışkanlık sadece :)
Eminönü'nde IRC markalı lastiği sordum. Arka 85 ön 55tl dedi. Toplam 140tl ama motorun üzerindeki yeni lastiği çıkarıp IRC marka lastiği alıp takmak bana mantıklı gelmedi. Bu da oldukça sert bir lastik.
IRC yi kesinlikle listeden sildim. Uygun bir lastik arayışlarım devam edecek.
IRC Sıcak şehirlerde problem yok ancak yağmurlu ve asfaltı kötü bir şehirde ikamet ediyorsanız iyi araştırın çünki IRC KESİNLİKLE yağmurlu yol lastiği değil pişman eder adamı :)
slamdunk_tr
06.July.2011, 09:36
internetten DUNLOP marka arka lastik buldum, 170TL. Ama dunlop'un 3 yıldır lastik üretmediklerini söyledi bazı motosiklet bayiileri. Gidip üretim tarihine bakacağım. Eski değilse bu lastiği almayı düşünüyorum.
falldown
06.July.2011, 11:23
internetten DUNLOP marka arka lastik buldum, 170TL. Ama dunlop'un 3 yıldır lastik üretmediklerini söyledi bazı motosiklet bayiileri. Gidip üretim tarihine bakacağım. Eski değilse bu lastiği almayı düşünüyorum.
belki bizim ülkeye getirmeyi yada ülke içinde üretimi bırakmışlardır ama üretilmiyo ne demek :D dunlop motogp resmi sponsoru :D bide bayi olucak :p ağzı olan konuşuyo yaa :P
slamdunk_tr
20.July.2011, 09:47
belki bizim ülkeye getirmeyi yada ülke içinde üretimi bırakmışlardır ama üretilmiyo ne demek :D dunlop motogp resmi sponsoru :D bide bayi olucak :p ağzı olan konuşuyo yaa :P
Bayiideki çocuk üretilmiyo derken, dunlop 130/90/15 ölçülerindeki lastiği üretmiyor anlamında dedi. Yoksa dunlop kepenk kapattı demedi. Ki mantıksız da gelmedi bana, çünkü bu ölçülerde lastik kullanan motosiklet modeli yok denecek kadar az.
dediğim gibi fırsat bulduğumda gidip bakacağım.
falldown
20.July.2011, 13:00
Bayiideki çocuk üretilmiyo derken, dunlop 130/90/15 ölçülerindeki lastiği üretmiyor anlamında dedi. Yoksa dunlop kepenk kapattı demedi. Ki mantıksız da gelmedi bana, çünkü bu ölçülerde lastik kullanan motosiklet modeli yok denecek kadar az.
dediğim gibi fırsat bulduğumda gidip bakacağım.
:mrgreen: yaw bende sen "Ama dunlop'un 3 yıldır lastik üretmediklerini söyledi bazı motosiklet bayiileri." diyince öyle anladım walla :D
slamdunk_tr
14.September.2011, 11:38
Vallahi 130/90/15 dunlop marka motosiklet lastiği satan yer bulamadık istanbulda. Yağmurlu zamanlar geliyor yavaştan.. Yağmadan şu dandik lastikleri değiştirmek gerek.. Yoksa motoru garajda yatıracam.. :(
bayar-ibrahim
14.September.2011, 22:56
ben duro aldım kullanıyorum gayet de memnunum...Konyadan getirttim 10 tl kargo ucreti tutuyo gecmiş cevaplara bakarsan orada lastği aldığım şirketin numaraları var,belki işine yarar...
reshoden
15.September.2011, 15:07
Lastik bulmak çok zor, allah sabır versin
slamdunk_tr
15.September.2011, 15:56
Lastik bulmak çok zor, allah sabır versin
Bulmak zor değil de 5500tl lik makinaya 600-700tl lik lastik almak, diğerler lastiklere yağmurda güvenememek, bööyle iki arada bir derede kalmak...
DIESEL
16.September.2011, 01:39
daha yarım saat once uskudar dılrubadan cıktım acıbadem kosuyolu ıstıkametıne gıderken ne hıkmetse yok ıslak. gaza dokundugum anada kıc bı sağa bı sola atıyo.3 defa basıma geldı ayı yolda. dırek yazdıklarınız aklıma geldı yarım debrıyaj devam ettım ıslaklık gecene kadar. fabrıka lastıklerını degısmek şart...
reshoden
16.September.2011, 11:59
Bulmak zor değil de 5500tl lik makinaya 600-700tl lik lastik almak, diğerler lastiklere yağmurda güvenememek, bööyle iki arada bir derede kalmak...
Açıkçası ben baya bir araştırdım, en iyisi michelin ve metzeler sonucuna vardım. Michelin' i aradığımda, artık üretmiyoruz chopper lastiği dediler. Metzelerde de sonuncu olan lastiği (aslında olmayan 10mm geniş aldım. ) ben aldım. Lastik yok paran olsa da.
MaRCoS
16.September.2011, 12:27
sadece ıslak yol değilki ben düz asfaltta bile kaydırıyorum kızak gibi kayıyo, orj. lastikler çok kötü, orj. lastiklere güvenmeyin.
slamdunk_tr
16.September.2011, 16:38
sadece ıslak yol değilki ben düz asfaltta bile kaydırıyorum kızak gibi kayıyo, orj. lastikler çok kötü, orj. lastiklere güvenmeyin.
pütürsüz, ayna gibi olmuş asfalt yolda(beşiktaş barbaros yokuşu gibi) kuru da olsa kayıyor, frene bassanız banamısın demiyor.. Hiç yavaşlamıyor, arka sadece kitleyip kayıyıor..
reshoden
16.September.2011, 19:33
Metzeler lastiklerle sanırım 600 km yol yaptım. Panik fren de yaptım. 1 kere bile kaymadı. Abartısız.
reshoden
16.September.2011, 19:34
Ayrıca, motor artık çok daha rahat yatıyor ve güven veriyor. Çok da konforlu.
slamdunk_tr
05.October.2011, 14:56
Ayrıca, motor artık çok daha rahat yatıyor ve güven veriyor. Çok da konforlu.
10 numara hareket bence. Takdir edilesi...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.