Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnanmıyacaksınız ama scooter alıyorum :)

aidikurt
22.May.2011, 12:42
Arkadaşlar bildiğiniz üzere ev almak için motorıda arabayıda sattım.İşe gelip giderken otobüsü kullanmak cok zoruma gitti sıkıs , tıkıs 1 ayda istanbulun yarısıyla akraba oldum valla.Bu düzene dur demek için idareten bir scooter almaya kara verdim yarın nasipse alıyorum.

sym gts 250

http://www.scooter-station.com/ttesimages/scooters/nouveautes2008/Sym_GTS_250i_st3pz.jpg

ağfndrdm
22.May.2011, 17:51
şimdiden hayırlı uğurlu olsun alper ismini çok duyuyoruz ama tanışmak nasip olmadı henüz

aidikurt
22.May.2011, 21:50
eyvallah kardeşim sagol ama motor değişti biraz önce sym gts250 almak için biriyle el sıkıstım kapora verdim yarın satısını alıcam neye nıyet neye kısmet :)

kardeşim en kısa zamanda gorusmek dılegiyle ilk fırsatta bulusma ayarlıyıcam o zaman gorusuruz

MaRCoS
22.May.2011, 23:53
eyvallah kardeşim sagol ama motor değişti biraz önce sym gts250 almak için biriyle el sıkıstım kapora verdim yarın satısını alıcam neye nıyet neye kısmet :)

kardeşim en kısa zamanda gorusmek dılegiyle ilk fırsatta bulusma ayarlıyıcam o zaman gorusuruz

hayırlı ugurlu olsun abi ;) allah kaza bela vermesin

aidikurt
23.May.2011, 00:31
eyvallah kardeşim ilk defa scooter alıcam valla :) hiç aklıma gelmezdi bir gün scooter alıcagım bakalım chopperdan sonra nasıl olacak hislerimi burdan paylaşırım :)

foreman
23.May.2011, 01:08
plastıkten motormu olur dedıgın gunlerı unutmadık... :)
hayırlı olsun alper'ım.Allah kaza bela vermesın.
sen olumlu yazarsan bende bı maxi bakacagım.gercı gonlum burgman da ama hayırlısı olsun dıyelım...

CELİL
23.May.2011, 10:21
alper ve scoter inanmıyorum atık profil resmini değiştirmen lazım :mrgreen:
şaka bir yana hayırlı olsun kazasız belasız keyifle binersin işallah kullanmaya başladıktan alıştıktan sonra rahatlıgı konforuna bayılıcaksın uzayda sana eşlik eder 8)

carvalho
23.May.2011, 12:15
En guzeli Alper kardesim.
Zaten motoru amaca yonelik almali. Amac evden ise gitmekse scooter isini fazlasiyla gorur. SYM iyidir...

Uzay
23.May.2011, 12:19
Kardeşim hayırlı uğurlu olur inşallah. Bence güzel bir motor alıyorsun. Ustalar çok övüyorlar gts250'yi. İki Scooter gezeriz artık, çok rahat 8)

aidikurt
23.May.2011, 20:11
arkadaslar cok tesekkurler selcuk kardesımın dedıgı gıbı sadece ıse gıdıp gelmek amaclı aldım.Ama hosuma gıtmedide degıl bu kadar rahat olacagını ve kullanımı bu kadar keyıflı olacagını dusunmemıstım diger canavarlardan sonra oyuncak gıbı geldi valla

perioğlu
23.May.2011, 22:25
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan bu makina benimde favorim iyibir seçim yapmışsın pazar günü uzaya bahsetmiştim çok güzel bir makina diye.

aidikurt
23.May.2011, 23:02
makine ileilgili tecrübelerimi burdan paylaşıcam ama öncelikle yol yapmam lazım :)

BULL
24.May.2011, 14:44
AHAHAHAHAHA EVLİ, MUTLU, SCOOTERLİİİİİİİ :p

aidikurt
24.May.2011, 15:57
senide görücez kardeşim bakalım ne zamana kadar evlılıkten kacıcan :x

AHAHAHAHAHA EVLİ, MUTLU, SCOOTERLİİİİİİİ :p

carvalho
24.May.2011, 19:02

8)8)8)

Evet admin yav, baglayin artik kardesimin basini...
daha iyi damat mi bulacaklar, dii mi bullcuum...

BULL
25.May.2011, 02:00
hehehe olm motorun scooter olursa yakalanırsın tabii
benim Feliçitam rüzgar gibi yakalayabilene aşkolsun :p:cheesy:

bozkurt
26.May.2011, 11:33
Alper,hayırlı olsun.Güle güle kullan.Çok güzel bir makinadırSYM 250.Uzun ,kısa hertürlü yola gelir merak etme.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakl kal.

spydx
31.May.2011, 13:17
Hayırlı olsun Alper.... amacına yönelik almışsın umarın gönlünden geçenlerin hepsine ulaşırsın...

HONEY
31.May.2011, 13:35
Pazar günü izmit otobanda canlı canlı gördüm :)

Güzelmiş güle güle kullan kazasız belasız

nazarnazar

aidikurt
31.May.2011, 18:45
Pazar günü izmit otobanda canlı canlı gördüm :)

Güzelmiş güle güle kullan kazasız belasız

nazarnazar

eyvallah kardeşim.
ama yanımda vınn diye geçip gidince zoruma gitti valla yoksa sen beni gecebilecek adammıydın :x

Emix
01.June.2011, 00:17
eyvallah kardeşim.
ama yanımda vınn diye geçip gidince zoruma gitti valla yoksa sen beni gecebilecek adammıydın :x

:D:D vınn diye geçerken bide bakış atmıştır hahaha bakışı :D

çok yaşadım onu cins bir duygudur :D

HONEY
01.June.2011, 00:32
Yeğen,

Önemli olan geçmek geçilmek değil durduğun zaman yanında duran varmı ona bak
Her zaman geçebilirsin benim için sorun değil

Anladın sen onu :x

eyvallah kardeşim.

aidikurt
01.June.2011, 22:17
ula yug dıyorum ben senın yanından gectıkten sonra demır kardesım uyardı dedı honey gordunmu yolda kenarda duruyordu dedı gormedım bılem
sonra ılerde opette durduk bızde yaklasık 15 dakka belkı gelirsin dıye ama gelmedın.yanamızdan gecerken hareket cekıcegıne :) sağa çek deseydin ya