PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba

kumkapili
02.June.2011, 22:52
Öncelikle tüm arkadaşlara saygılar. ismim doğan istanbul / küçükçekmecede oturuyorum aslen kumkapılıyım bu yüzden nickim böyle yaşım 41 yıllarca araba sevdam vardı ama çocuklugumdan beri derinliklerimdeki motor tutkusu bir köşede yatıyordu taki 2 ay önce aldıgım scootera kadar şimdi motorumu büyütmek istiyorum ve sizlere danışmak istedim öncelikle benimsedigim tarz chopper modelleri ve kendimce araştırmalar yaptım ama işin içinden çıkamadım kafamdaki modeller şunlar ;

regal raptor 250 cc

keeway süperlıgh 150 cc

asya pars 250 cc

ramzey qm 250cc

bir arkadaşım aynı zamanda kendisi motor servisidir bana özellikle keeway süperlıgt tavsiye ediyor benimde aklımda bu ve regal var ikisi arasında kararsızım hem şehir içi ulaşımda hemde uzun yolda beni üzmüyecek motor istiyorum motora sürekli 2 kişi binecek toplam kilo 180 ve bu konuda gerçekten sizlerin yardımına ihtiyacım var. tabi bu arada raptor fan sitesinde bu soruyu sordugum için bağışlayın :)

aidikurt
02.June.2011, 23:31
doğan abi oncelıkle aramıza hosgeldın

keeway superlight ilk motorum bana sorarsan sakın alma 3-4 ay sonra kesin sıkılıcan.2 kişi uzun yolda seni cok zorluyacak ve ustunden ınınce kendını 2 gune toparlayamazsın.
bende sl150 satıp regalraptor almıstım aralarında baya bır fark var.regalraptor cok daha ustun ama zamanla oda yetmeyecek daha buyuk makıne arayacak gozlerın ama butcene gore gene alabılecegın en ıyı makine regalraptor bunu cok rahat soyleyebılırım.

Rona
03.June.2011, 01:38
Öncelikle tüm arkadaşlara saygılar. ismim doğan istanbul / küçükçekmecede oturuyorum aslen kumkapılıyım bu yüzden nickim böyle yaşım 41 yıllarca araba sevdam vardı ama çocuklugumdan beri derinliklerimdeki motor tutkusu bir köşede yatıyordu taki 2 ay önce aldıgım scootera kadar şimdi motorumu büyütmek istiyorum ve sizlere danışmak istedim öncelikle benimsedigim tarz chopper modelleri ve kendimce araştırmalar yaptım ama işin içinden çıkamadım kafamdaki modeller şunlar ;

regal raptor 250 cc

keeway süperlıgh 150 cc

asya pars 250 cc

ramzey qm 250cc

bir arkadaşım aynı zamanda kendisi motor servisidir bana özellikle keeway süperlıgt tavsiye ediyor benimde aklımda bu ve regal var ikisi arasında kararsızım hem şehir içi ulaşımda hemde uzun yolda beni üzmüyecek motor istiyorum motora sürekli 2 kişi binecek toplam kilo 180 ve bu konuda gerçekten sizlerin yardımına ihtiyacım var. tabi bu arada raptor fan sitesinde bu soruyu sordugum için bağışlayın :)
Aramıza hoş geldiniz.

Anlattığınız gibi motora sürekli 2 kişi binilecekse,benim size tavsiyem 150 lik bir motosikleti zorlu koşulda çalışacağından dolayı elemek gerekir minimum 250cc lik bir model olmalı.Yukarıda sıralanan 250cc lik modellere ek Bütçeye göre RRDaytona350(26bg) Hyosung GV250-28bg (temiz 2.el bulunabilirse)önerebilirim.Bu arada Yamaha Virago 250 replikası Ledow CXM250(20bg) yi de incelemenizde fayda var.Ben 3 yıl kullandım sıkıntı yaşatmadı.Sonuçta bütçe ve karar sizin.Hayalinizdeki motorsiklete kavuşursunuz umarım8)

CELİL
03.June.2011, 09:50
merhaba doğan aramıza hoş geldin 8)
bencede 250 cc altında bir makina senin ihtiyaçlarını karşılamaz rona arkadaşımız çok güzel açıklamış konu bütçeyle alakalı benim tercihim( düşük bütçeye göre ) Regal Raptor 250 cc bu diger makinaların içinde tek su ve çift fan soğutmalı modeldir trafikte ve uzun yolda şişmez imkanın varsa 350 cc DAYTONA & SPYDER daha iyi olur 250cc aldığında 180kğ ağırlıkla makinayı sürekli kapasitesinin üzerinde ağırlıkla kullanacaksın tercih senin kolay gelsin 8)

kumkapili
03.June.2011, 22:18
sıcak karşılama için teşekkür ederim önerileriniz benim için çok önemli tabiki gönül isterki en iyisini almak ama tamamen bütçe meselesi ve 2. el almak istemiyorum bu yüzden elimdeki bütçe ile bunlardan biri olacaktı ve sanırım regal rapor olacak yardımlarınız için gerçekten teşekkür ederim saygılar.