Orijinalini görmek için tıklayınız : şanzuman sorunu
Can yücel
07.June.2011, 14:18
arkadaşlar ben ilk defa rr250-e9 alıcam bu motorda 1. vites problemi varmış. satan arkadaş maliyet olarak 400 tl diyor doğrumudur bu konuda biraz bilgi verirseniz sevinirim ayrıca bursada bunun servisi varmı teşekkürler.
merhaba can aramıza hoş geldin 8)
şanzuman dişlisini komple gurup olarak satıyorlar 400 civarı + contası +yağı+ustada 15o tl ortalama 600 civarı gidiyor net rakamı tamirci söyleyecektir
servis listelerine alttaki linkten ulaşabilirsin 8)
http://www.emremotor.com/ik.aspx
slamdunk_tr
04.July.2011, 09:46
Benim yeni aldığım 9b de vites düşürürken her geçişte özellikle 3'ten 2'ye ve 2'den 1'e şanzımandan "lak" diye tek bir ses geliyor. Dişli geçişlerinin bu kadar sesli olması normal midir?
falldown
04.July.2011, 15:34
Benim yeni aldığım 9b de vites düşürürken her geçişte özellikle 3'ten 2'ye ve 2'den 1'e şanzımandan "lak" diye tek bir ses geliyor. Dişli geçişlerinin bu kadar sesli olması normal midir?
bende o lak sesi :D bi keresinde motoru ilk çalıştırdıgımda boştan bire alırken yapmıştı motor azcık öne atlamıştı :P sanırım aynı sestir .kavrama ile ilgili olabilir diye düşünmüştüm.üzerinde durmadım ama sendeki gibi devamlı olan bişey deil. debriyaj telini sıktırıp yada gevşetip düzeltilir diye düşünüorum ama sen yinede bi bilene danış
kara kutu vites kutusu olduğu için ne biliyim 50 ile giderkden 3'den 2'ye atarsanız şlak diye birşey çarpar ve hatta hissettirir bile.
hızınıza ve devrinize göre vites düşürün nasılki hızlanırken vites yükseltiyorsunuz motorun sesine ve devrine göre aynı şeyin tersini yapın düşürürken.
Sıfır Dişli Grubu 360 TL işçiliği para sadece Antalya'da 200'den aşağıya şanzuman indirmiyorlar bi tane servis buldum ucuza yapan honda özel servisi 60 liraya indiririz dediler taktir ettim işçilikleride çok iyi insanlar uğraşmak istemediklerindenmidir nedir nedense işçiliğimiz çok fahiş..
ajmix117
05.July.2011, 10:52
tecrubelerıme dayanarak ( daha motor toplanmadı o kadar taze :) )
sanzuman orj - 270 TL yan sanayı 165 TL conta takım - 25 tl hilaller - 60 tl usta - 100 tl
toplamda 450 - 500 tl gıbı bı rakam cıkıyor
dagıtılan sanzumanı toplamak 500 tl regalın keyfı paha bıcılemez. :)
ustanın dedıgıne gore mondıallerın bazı 2011 serılerı ve bıkac cın daha regalın bloklarından kullanmaya baslamıs sanzumanda aynı cıkarsa fıyatlar hızla duser hatta tek dıslı de bulabılırız der onumuzdekı bır yıl ıcınde
tecrubelerıme dayanarak ( daha motor toplanmadı o kadar taze :) )
sanzuman orj - 270 TL yan sanayı 165 TL conta takım - 25 tl hilaller - 60 tl usta - 100 tl
toplamda 450 - 500 tl gıbı bı rakam cıkıyor
dagıtılan sanzumanı toplamak 500 tl regalın keyfı paha bıcılemez. :)
ustanın dedıgıne gore mondıallerın bazı 2011 serılerı ve bıkac cın daha regalın bloklarından kullanmaya baslamıs sanzumanda aynı cıkarsa fıyatlar hızla duser hatta tek dıslı de bulabılırız der onumuzdekı bır yıl ıcınde
yavvv ağlamak istiyorum :D sıfır şanzuman hilaller vs herşey bulmuştum ama bloklar hem pahalıydı hemde ruhsat filan evrak işleri vardı ulaan mondial ulan mondial vakitsiz iş yapıyor sadece şasi kaldı elimde geride toplanmaz :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.