Orijinalini görmek için tıklayınız : Çaylaktan herkese merhaba
telkarinn
28.June.2011, 17:59
Arkadaşlar öncelikler herkesin kandilini kutlarım. Aranıza yeni katılan bir raptorcu adayı olarak selam vermek istedim. Gerçi biraz geç oldu ama olsun forumu inceleye inceleye hem üstâdlarımızla tanışmış oluruz hem de motora cânı gönülde sevdalı kardeşlerimizle. ,
Uzun zamandan beridir gerçekleştirmek istediğim motor hayalini yakın zaman da alacağım inş.
Yeni başladığım için tercihim 250cc olacak.
Bakalım neler yapacağız.
telkarinn
28.June.2011, 18:07
MERHABA mehmet 8)
Merhaba abi..Tanışma konusunu bi yorum da gördüm. Yazim hemen dedim.
MaRCoS
28.June.2011, 18:11
Arkadaşlar öncelikler herkesin kandilini kutlarım. Aranıza yeni katılan bir raptorcu adayı olarak selam vermek istedim. Gerçi biraz geç oldu ama olsun forumu inceleye inceleye hem üstâdlarımızla tanışmış oluruz hem de motora cânı gönülde sevdalı kardeşlerimizle. ,
Uzun zamandan beridir gerçekleştirmek istediğim motor hayalini yakın zaman da alacağım inş.
Yeni başladığım için tercihim 250cc olacak.
Bakalım neler yapacağız.
hoşgeldin, hayırlısı olsun, sürekli sitemizde görmek isteriz.
telkarinn
28.June.2011, 18:13
hoşgeldin, hayırlısı olsun, sürekli sitemizde görmek isteriz.
Hocam 7/24 burdayım.... :D
madleon
28.June.2011, 20:03
hoşgeldin Mehmet müdavimi olursun emin ol;)
telkarinn
29.June.2011, 10:22
hoşgeldin Mehmet müdavimi olursun emin ol;)
öyle olmasını umuyorum 8)
Aramıza hoşgeldin Mehmet arkadaşım bu site sana çok faydalı olacaktır.Bağımlısı olacaksın:)
falldown
29.June.2011, 11:15
aramıza hoşgeldin arkadaşım umarım gönlüne göre bi motor alırsın..
telkarinn
29.June.2011, 11:17
Aramıza hoşgeldin Mehmet arkadaşım bu site sana çok faydalı olacaktır.Bağımlısı olacaksın:)
Yeni kayıt olmama rağmen buradaki bir çok şey hoşuma gitti zaten. 7/24 takipteyim siteyi :cheesy:
telkarinn
29.June.2011, 11:18
aramıza hoşgeldin arkadaşım umarım gönlüne göre bi motor alırsın..
İnş yaa...Şuan arayıştayım zaten. Umarım istediğim gibi güzel bir motora sahip olurum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.