PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni üye şeysi..

Vaudeville
09.July.2011, 08:04
Herkese merhabalar, siteyi internet aramaları sayesinde bulma fırsatım oldu, ikinci el bir Regal Raptor DD 250E-9B almaktır niyetim, eğer durumumu düzeltebilir isem sıfır km. bir 250cc Spyder almayı düşünüyorum. Siz R&R konusunda bilgili insanlara soruyorum;
Bu saatten sonra ikinci el bir 250E-9B almak mantıklı bir seçim olur mu? Alırken nelere dikkat etmeli? Ve belki de en önemlisi; Balıkesir'de oturuyorum, burada servis ve yedek parça açısından sorun yaşar mıyım acaba? Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim

[edit]:imla

CELİL
10.July.2011, 16:08
merhaba gürkan aramıza hoş geldin 8)
bütçen kurtarırsa sıfır makina her zaman daha iyi ama ikinci el makina alırsan sırayla bütcene göre en yüksek model en düşük km de makinayı seçmek gerek ve sonrası ustanın işi saglam bir ustaya gösterirsin okeylerse işi bitirisin 8)

falldown
11.July.2011, 12:07
aramıza hoşgeldin nazar
www.emremotor.com bu adresten bulunduğun ildeki bayi ve servis listesine ulaşabilirsin
imkanın varsa sıfır al derim :D böylelikle nesi var nesi yok bilirsin için rahat eder.

Vaudeville
11.July.2011, 19:42
Hoşbulduk :)

Açıkcası acemiyim söylemekte bir sakınca görmüyorum :) Hiç motorum olmadı bindim ama şahsımın olmadı hiç alınca ilk motorum olacak. Arabamı geçen gün sattım hayalim bir vosvos sahibi olmaktı, çok güzel bir 74 model vw beetle'im vardı bazı sebeplerden ötürü kızımı satmam gerekti. Şimdi ise diğer hayalime kavuşmak istiyorum, bir chopper motor almak :) Bu motorlar, yani; 250 9b ve 250 spyder acemi bir motorcuyu zorlar mı sizce? Moped ve supersport kullandım tek tük ama chopper pek değil :(

edit:Ayrıca bağlantı için teşekkür ederim fall down, Balıkesir'de bir bayiisi varmış emremotor'un, çok sevindim :)

CELİL
12.July.2011, 12:57
hiç kullanmayı bilmeyen arkadaşlar bile dedğin makinaları aldı ve kısa sürede kullandı sende ufak alışma döneminden sonra rahatça kullanırsın rahat ol choper makinanın kullanımı kolaydır 8)

falldown
12.July.2011, 15:27
hiiiiç kafanda büyütme arkadaşım maymun bile uçak kullanıyo :x ben scooter bile kullanmamıştım ilk sypdera bindim 2 3 haftasonrada 150lik bişe aldım duygusal açıdan daha uygun die :D bi saat geçmeden alışır motor üstünde ayağa kalkmaya başlarsın bile :D

Vaudeville
12.July.2011, 16:44
Teşekkür ederim desteğiniz için. Çevremden gelen "4 tekerden şaşma" "riski var o işin" yada "hani arabaya doluşup tatil yapıcığdik" sözlerine karşı desteği burada buldum ilginçtir.. Kısa sürede motoruma alışır rutin trafiğe adapte olurum umarım. Durumum bir spyder'a el vermiyor ne yazık ki 9B alacağım ikinci el. Peki sizce bu tip ve bu marka motorların km ömrü nedir? Yani kaç km den sonra "Alma parana yazık, ölü yatırım olur" denmeli bunlar için? Aydınlatırsanız sevinirim :)

Emix
12.July.2011, 16:47
Teşekkür ederim desteğiniz için. Çevremden gelen "4 tekerden şaşma" "riski var o işin" yada "hani arabaya doluşup tatil yapıcığdik" sözlerine karşı desteği burada buldum ilginçtir.. Kısa sürede motoruma alışır rutin trafiğe adapte olurum umarım. Durumum bir spyder'a el vermiyor ne yazık ki 9B alacağım ikinci el. Peki sizce bu tip ve bu marka motorların km ömrü nedir? Yani kaç km den sonra "Alma parana yazık, ölü yatırım olur" denmeli bunlar için? Aydınlatırsanız sevinirim :)

km ömrünü bilmem b enim Raptorum hor kullanılmasına rağmen 50.000'de pimini çekti ancak sadece şanzuman iptal oldu bende şanzuman paramparça vaziyetteyken bile motor aksamı çalışıyordu ;)

gözümle gördüğüm 60.000 70.000'de raptorlar mevcut ki benimkisi 50.000'de gitti

şöyle söyliyim ölü yatarım vs yok öyle birşey motorun ölüsü dirisi piyasası tamamen kullanıcının elindedir.

Vaudeville
13.July.2011, 13:08
km ömrünü bilmem b enim Raptorum hor kullanılmasına rağmen 50.000'de pimini çekti ancak sadece şanzuman iptal oldu bende şanzuman paramparça vaziyetteyken bile motor aksamı çalışıyordu ;)

gözümle gördüğüm 60.000 70.000'de raptorlar mevcut ki benimkisi 50.000'de gitti

şöyle söyliyim ölü yatarım vs yok öyle birşey motorun ölüsü dirisi piyasası tamamen kullanıcının elindedir.

Bilgilendrme için teşekkür ederim :)

cengizhan
13.July.2011, 22:05
merhaba arkadaşlar ben emre motordan regal raptor 250 e 10 spyder modeli için aradım bundan bir 5 gün kadar önce ufuk diye bir bey çıktı ben kendine kargo masrafı falan kredi kartıyla 12 ay son fiyat nekadar olur diye sordum tamam abi ben size bir ondakkaya kadar dönüyorum dedi fakat hergün aramama rağmen adam yok burada değil falan dediler ensonda bugün elimizde motor yok 1 aya kadar gelir diyorlar almak istiyoruz ama adamlar satmak istemiyor anlaşılan başka bayilerde kargo masrafı falan astarı yüzünden pahalıya getiriyorlar sizce ben ne yapmalıyım

mslmchc
14.July.2011, 02:25
merhaba arkadaşlar ben emre motordan regal raptor 250 e 10 spyder modeli için aradım bundan bir 5 gün kadar önce ufuk diye bir bey çıktı ben kendine kargo masrafı falan kredi kartıyla 12 ay son fiyat nekadar olur diye sordum tamam abi ben size bir ondakkaya kadar dönüyorum dedi fakat hergün aramama rağmen adam yok burada değil falan dediler ensonda bugün elimizde motor yok 1 aya kadar gelir diyorlar almak istiyoruz ama adamlar satmak istemiyor anlaşılan başka bayilerde kargo masrafı falan astarı yüzünden pahalıya getiriyorlar sizce ben ne yapmalıyım

sen birde motorsikletcime sor istersen bildigim kadarıyla elinde olması lazım satılmadıysa bir konus istersen yuksel eby var orda ... kolay gelsin tez zmnda insallah motorunu alırsın ..

falldown
15.July.2011, 15:59
emre merhabalar.
0216 326 80 23 nolu numaradan motosikletçim yüksel abiye ulaşabilrsin
veya http://www.motosikletcim.com