PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yenı raptorcu

deejayemre
12.July.2011, 21:08
Selam Arkadaslar adım emre yas 27 ıstanbuldan ;)

telkarinn
12.July.2011, 21:09
Kardeşim aramıza hoşgeldin...! :mrgreen:

deejayemre
12.July.2011, 21:23
Kardeşim aramıza hoşgeldin...! :mrgreen:

hosgorduk gardas :D

falldown
13.July.2011, 14:29
aramıza hoşgeldin emre nazar
anadolu avrupa? :D

MaRCoS
13.July.2011, 14:49
hoşgeldin emre daim olman dileğiyle..

telkarinn
13.July.2011, 15:03
Arkadaşlar emre kardeşimiz Avrupa yakasında..Benim ev arkadaşımdır. Daim olması dileğiyle 8)

deejayemre
14.July.2011, 00:03
aramıza hoşgeldin emre nazar
anadolu avrupa? :D

hosbulduk kardesım memnun oldum avrupa ;)

deejayemre
14.July.2011, 00:04
hoşgeldin emre daim olman dileğiyle..

eyvallah kardesım saolasın daım olunmazmı yaaaa motor gıbı efsaneye hakımsen ;)

falldown
15.July.2011, 15:21
Arkadaşlar emre kardeşimiz Avrupa yakasında..Benim ev arkadaşımdır. Daim olması dileğiyle 8)

waaayy süpermiş yaa. her daim motorla birlikte çıkıp dolaşabilceğiniz birisinin yanınızda olması hatta aynı evde olması :D

telkarinn
15.July.2011, 16:14
waaayy süpermiş yaa. her daim motorla birlikte çıkıp dolaşabilceğiniz birisinin yanınızda olması hatta aynı evde olması :D

Aynenn öyle....Aynı motor aynı renk..... keyif on numara :cheesy:

falldown
15.July.2011, 16:24
Aynenn öyle....Aynı motor aynı renk..... keyif on numara :cheesy:

eneeeee :D kaskı giyip siyah deri montuda çektimmi tam ikiz gibi olursunuz yaw :D

telkarinn
15.July.2011, 16:34
eneeeee :D kaskı giyip siyah deri montuda çektimmi tam ikiz gibi olursunuz yaw :D

yok bee hacı kask sıkıyo yaa...Akşama kadar zaten motor üstünde pişiyo kafamız :D

falldown
15.July.2011, 16:39
yok bee hacı kask sıkıyo yaa...Akşama kadar zaten motor üstünde pişiyo kafamız :D
he walla ya bende azcık orman tarafına yaklaşayım hemen kaskı çıkarıom :D
ama ehliyeti alıp tem e5 e falan çıkcağım zamanlar gelsin çıkarmam kafamdan diye düşünüyorum

telkarinn
15.July.2011, 16:49
ama ehliyeti alıp tem e5 e falan çıkcağım zamanlar gelsin çıkarmam kafamdan diye düşünüyorum

E5 de ffilan şart şef..şakası olmuyo bazen. sakin yerlerde çıkartacaksın rüzgar yüzüne değecek tadını alacaksın biraz

Rona
15.July.2011, 16:49
arkadaşlar şunu unutmayın en tehlikeli kazalar boş tenha yollarda ve otobanlarda olur çünkü ayarsızlar boş yolda hız yapmaya bayılırlar.Siz siz olun tedbiri elden bırakmayın varsın kafanız terlesin dağılmasından iyidir

falldown
15.July.2011, 16:56
arkadaşlar şunu unutmayın en tehlikeli kazalar boş tenha yollarda ve otobanlarda olur çünkü ayarsızlar boş yolda hız yapmaya bayılırlar.Siz siz olun tedbiri elden bırakmayın varsın kafanız terlesin dağılmasından iyidir

yok yok benim dediğim orman yolu zaten asfalt değil. 50 60 ile bile giden araba görmedim daha oralarda ve tek tük araba oluyor.

telkarin arkadaşım katılıyorum sana . düşük hızda bile olsa rüzgarın yüzüne vurması çok hoş bi duygu8)

telkarinn
15.July.2011, 16:56

Orası öyle tabi ki....Sen ne kadar iyi sürücü olursan ol karşındaki insanın ne tecrübeye sahip olduğunu bilemiyorsun...:(

falldown
15.July.2011, 17:00
Orası öyle tabi ki....Sen ne kadar iyi sürücü olursan ol karşındaki insanın ne tecrübeye sahip olduğunu bilemiyorsun...:(

aynen katılıyorum. zaten kaza sen değil karşındakinin yanlışını görüp veya bikaç saniye öncesinden sezinleyip savuşturamadığın zaman gerçekleşiyor.

telkarinn
15.July.2011, 17:03
aynen katılıyorum. zaten kaza sen değil karşındakinin yanlışını görüp veya bikaç saniye öncesinden sezinleyip savuşturamadığın zaman gerçekleşiyor.

Maleseffff...Neyse yavv kapatalım gardaş bu kaza mevzusunu..Biz tedbirimizi alalım keyfimizi bozmayalım burda :D Allah kaza bela vermesin. :oky:

CELİL
18.July.2011, 11:15
Merhaba emre aramıza hoş geldin 8)

ağfndrdm
18.July.2011, 21:05
emre aramıza hoş geldin inş daimi ve memnun kalırsın

deejayemre
19.July.2011, 15:03
Merhaba emre aramıza hoş geldin 8)

hosbulduk celıl kardes saolasın