Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma
çağrı RR
05.August.2011, 12:03
Merhaba herkese...
Yaklaşık 1.5 ay önce sonunda bende yıllardı istediğim motoruma "Regal Raptor DD 250E-9" uma kavuştum sonunda :D.İsmim Çağrı Ankarada oturuyorum ve bu sitede sizlerle birlikte yeni şeyler öğrenmek benim için iyi birşey ;) Zamanla herkesle tanışmak kaynaşmak dileği ile ;) :D
CELİL
05.August.2011, 12:22
Merhaba çağrı aramıza hoş geldin 8)
makinan hayırlı olsun ilk motorun olduğundan şu anda senden mutlusu yoktur allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin ankaradan başka arkadaşlarda vardı işallah bir araya gelir keyifli geziler yaparsınız 8)
çağrı RR
05.August.2011, 12:46
Merhaba çağrı aramıza hoş geldin 8)
makinan hayırlı olsun ilk motorun olduğundan şu anda senden mutlusu yoktur allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin ankaradan başka arkadaşlarda vardı işallah bir araya gelir keyifli geziler yaparsınız 8)
Evet abi dediğin gibi şuan benden mutlusu yok ama bir an önce motorumun sorununu bulup yaptırırsam dahada mutlu olacağım :D inş abi diğer arkadaşlarlada tanışıp gezilere katılmayı çok isterim:cheesy:
falldown
05.August.2011, 18:42
aramıza hoşgeldin çağrı nazar
umarım en kısa zamanda sorununu çözer kafan rahat sürersin..
çağrı RR
05.August.2011, 18:46
aramıza hoşgeldin çağrı nazar
umarım en kısa zamanda sorununu çözer kafan rahat sürersin..
Sağolasın abi teşekkür ettim güzel dileklerin için en kısa sürede halletmeye çelışıcam sorunu bulunca buraya da yazarım ne olduğunu artık :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.