PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Raptor Gittii:((

madleon
18.August.2011, 12:45
Arkadaşlar bir yıldır severek ve sorunlarıyla uğraşarak kullandığım raptor' umu sattım ve sonunda yıllardır aşık olduğum vt750 me kavuştum. Ancak çinliler sağolsun bugüne kadar kullanıpta satarken para kazandığım tek aracım o oldu:)) Bu arada raptorum olmasada daha önceden yaşamış olduğum kronik sorunlar ve bunların hepsi kendi başıma çözmüş olmamın tecrübesiyle sizlerle her türlü birikimimi paylaşmaya devam edicem. Tekerinize taş değmesin herkese sevgiler.

aidikurt
18.August.2011, 13:01
sevgılı kardesım yenı motorun hayırlı ugurlu olsun.iyi günlerde kazasız belasız kullanman dılegıyle.
Yolun ve farın hep acık olsun.

CELİL
18.August.2011, 14:35
Hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin8)

telkarinn
18.August.2011, 14:58
Hocam yeni motorun hayırlı ıolsun..güle güle kullanman dileğiyle. Yaşadığın tecrübeleri paylaşmanı bekliyoruz her zaman..Sağlıcakla kal

madleon
18.August.2011, 17:05
herkese teşekkür ederim

telkarinn
18.August.2011, 17:28
herkese teşekkür ederim

Yeni motorunu ne kadar aldın hocam...

madleon
18.August.2011, 21:24
dostum aslında araba takası yaparak aldım ama parasal olarak 13000 tl ye almış oldum motoru. çantalar çift sisybar motor koruma demiri ve sis farları aksesuarları.

telkarinn
19.August.2011, 01:03
dostum aslında araba takası yaparak aldım ama parasal olarak 13000 tl ye almış oldum motoru. çantalar çift sisybar motor koruma demiri ve sis farları aksesuarları.

İyi almışın. Kısmet olursa resimlerini de görmek isteriz...