Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayram tatili 9 gün
MaRCoS
23.August.2011, 11:07
Bayram tatili 9 gün
Hükümet Sözcüsü, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kamu çalışanlarının 29 Ağustos pazartesi günü yarım gün ve 2 Eylül Cuma günü tam gün idari izinli sayılacağını açıkladı.
08:39 | 23 Ağustos 2011
27 Ağustos’tan başlayacak olan bayram tatili 29 Ağustos’un ve 2 Eylül’ün de tam tatil sayılması nedeniyle 9 güne çıkmış oldu. Ayrıca 1-2 Eylül’de maaşlarını alacak olan memur emeklileri ile dul ve yetim aylığı alanlara 23-26 Ağustos’ta, yaşlılık aylığını ise 26-28 Ağustos’ta, işsizlik ödeneğini de bayram öncesinde maaş ödenmesine karar verildi. Arınç, bayram süresince, 27 Ağustos Cumartesi ile 4 Eylül Pazar günü dahil, otoyol ve köprü geçişlerinin de ücretsiz olmasını öngören Bakanlar Kurulu kararının hazırlandığını kaydetti.
MaRCoS
23.August.2011, 11:12
biz üvey evlat mıyız, dogru soylemisler memura her gün bayram :)
durmak yok özel sektöre çalışmaya devamm, anlayan anladı..
CELİL
23.August.2011, 11:48
bizim firmada aynı şekilde tatil oldu 1,5 günü izinlerden kesmek şartıyla :mrgreen:
bu bana yetmez dedim bayram sonrası haftayıda 1 hafta izin yazdım :mrgreen:
ağfndrdm
23.August.2011, 12:59
hacı bizde memuruz bize niye 9 gün izin yok .bu nsul bi iş
CELİL
23.August.2011, 13:14
sen standart memura girmiyorsun özel kapsamdasın:mrgreen:
reshoden
23.August.2011, 13:54
bana hep tatil :D
telkarinn
23.August.2011, 14:01
Vala işiniz iyi yaa...tatil tatil tatil...tadını çıkartın...var mı geziye yada istanbul dışına çıkan ???
ağfndrdm
23.August.2011, 16:26
sen standart memura girmiyorsun özel kapsamdasın:mrgreen:
hacı yokmu sizin oralarda şöle 5 binlik bi iş, bi sor:D
her türlü şirket hukuna bakarım,defterlerinizi tutarım
çalışma saatlemde esnek olabilir ,mesela pazts ,çrşmba cuma 12 ile 15 arası idealimdir
CELİL
23.August.2011, 16:45
hacı yokmu sizin oralarda şöle 5 binlik bi iş, bi sor:D
her türlü şirket hukuna bakarım,defterlerinizi tutarım
çalışma saatlemde esnek olabilir ,mesela pazts ,çrşmba cuma 12 ile 15 arası idealimdir
kh kıh aynı şartlar banada uyar bulursan banada haber ver :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
MaRCoS
23.August.2011, 16:48
olm yata yata maaş alıyonuz (geneliniz) gelmişsin isyan ediyosun biz napalım ozaman ?
ağfndrdm
23.August.2011, 18:56
olm yata yata maaş alıyonuz (geneliniz) gelmişsin isyan ediyosun biz napalım ozaman ?
kanka şu yatanlar nerde hacı ya sölede oraya geçmek için elimden gelini yapıyım .yeminle aksam eve geldiğimde üstümde olan iş yorguluğu bi inşaatta çalışanla eş değer (şaka değil)
MaRCoS
23.August.2011, 19:25
kanka şu yatanlar nerde hacı ya sölede oraya geçmek için elimden gelini yapıyım .yeminle aksam eve geldiğimde üstümde olan iş yorguluğu bi inşaatta çalışanla eş değer (şaka değil)
eski moronlar daha düne kadar banko arkasında örgü ördüklerini biliyorum;) çevre vergi dairelerinde;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.