PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sonunda ehliyetimi alabildim :D

falldown
26.August.2011, 12:07
arkadaşlar bu sabah ehliyetime geçde olsa(nisanden beri bekliodum :P ) kavuştum.gerçi yaz bitti ama :P
bayram tatilinde bi arkadaşımla motorla ufak bi karadeniz kaçamagı yapıcaz. ama daha sonraki haftasonları buluşmalarına artık bende katılabilirm bilgilerinize...

telkarinn
26.August.2011, 12:31
arkadaşlar bu sabah ehliyetime geçde olsa(nisanden beri bekliodum :P ) kavuştum.gerçi yaz bitti ama :P
bayram tatilinde bi arkadaşımla motorla ufak bi karadeniz kaçamagı yapıcaz. ama daha sonraki haftasonları buluşmalarına artık bende katılabilirm bilgilerinize...

Kardeşim hayırlı olsun bee..Sonun da cebine koydun ehliyetini...Güle güle eskit emi.

nazar

falldown
26.August.2011, 12:51
Kardeşim hayırlı olsun bee..Sonun da cebine koydun ehliyetini...Güle güle eskit emi.

nazar

saolasın. bakalım artık gönül rahatlıgıyla gezebilcem karnımda ağrı olmadan :P
ilk yapcağım iş motor koruma demiri olcak. dudulluda bi yer kesfettim c.tesi sabah erkenden bi oraya gidicem 30 40 lira modeline göre değişiyo. benim motora uyan varmı diye bi bakıcam varsa diğer 150 kullanıcıları için adresi tarif ederim

telkarinn
26.August.2011, 13:14
saolasın. bakalım artık gönül rahatlıgıyla gezebilcem karnımda ağrı olmadan :P
ilk yapcağım iş motor koruma demiri olcak. dudulluda bi yer kesfettim c.tesi sabah erkenden bi oraya gidicem 30 40 lira modeline göre değişiyo. benim motora uyan varmı diye bi bakıcam varsa diğer 150 kullanıcıları için adresi tarif ederim

Aynen diğer arkadaşlara yol göstermiş olursun sana uyarsa...Uzun yollar yaparsın inş

CELİL
26.August.2011, 13:30
merhaba kaan ehliyetin hayırlı olsun kazasız belasız keyfini çıkarırsın işallah nazar8)

reshoden
26.August.2011, 16:13
Hayırlı olsun, darısı başımıza :)

Emix
26.August.2011, 17:06
bendede A2 var B'ye yarın yazılıcam hayırlısıyla imkan olsa E'ye yazılıcamda işte :D

CELİL
26.August.2011, 17:23
bendede A2 var B'ye yarın yazılıcam hayırlısıyla imkan olsa E'ye yazılıcamda işte :D
bende hepsinden var :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

falldown
26.August.2011, 17:25
Hayırlı olsun, darısı başımıza :)

eger sende benim gibi 2 temmuzdaki sınava girdiysen ehliyetin çıkmıştır. banada pazartesi gel dediler bikaç gün önce tatil 9 güne çıktı denilince pzartesi işbaşı yapmıcakları için ben bugun gidip şansımı bi deneyim dedim. bi baktım cekmecede onlarca ehliyet var basmışlar öyle duruo milletede pazartesi gel diolar bide :D öteki türlü bayramdan sonraki haftaya sarkıcaktı. istersen bugun dene bi şansını

falldown
26.August.2011, 17:28

şimdiden hayırlı olsun arkadaşım

falldown
26.August.2011, 17:28
bende hepsinden var :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

alfabeyi tamamlamışsın celil abi :D