Orijinalini görmek için tıklayınız : 250 spyder bana süpriz oldu:d
mslmchc
28.August.2011, 09:07
2-3 gundur motrdan gelen bir ses vardı sanki biyerlerde biseyler sallanıyor gibi dedim herhalde aku filan yerinden cıktı saga sola vuryor servise goturecektim fırsatım olmadıgı icin goturemedim ... bugun isten donerken yine aynı sey oldu dayanamadım bir bakayım dedim kendim belki gorurum ... motorun sagındaki krom kapagı bir acıyım dedım vede actım bir baktım icinde bir adet ufak bir takım taklavat kesesi anaktar alyan pense vs vs vs filan var icinde bir de sarj aleti gibi birsey yani kesin sarj aletide neyi sarj ettigini anlayamadım ben ucu degisik gerisi laptop sarj aleti gibi ....:D yeni motor alan arkadslar bir baksınlar kesin onlarda da vardır :D isin garibi onların orda oldugunu 2 ay sonra ogrendim ne motoru aldıgım yer bisey dedi nede servis birsey dedi tesadufen buldum...:D:D konu hakkında oo sarj aleti nin ne ise yaradıgını bilen varsa paylasırsa bilgisibni cok sevinirim tesekkurler...:D:mrgreen:
sukruk
28.August.2011, 12:36
Sanırsam akuyu sarj etmek için aküyü çıkarmadan sagtarafta fişe takıyosun şarj aletini.
Rona
28.August.2011, 12:52
Sanırsam akuyu sarj etmek için aküyü çıkarmadan sagtarafta fişe takıyosun şarj aletini.
Evet o akünün şarj aletidir.Motor uzun süre yattığı zaman akünün kolaylıkla şarj edilmesini sağlıyor.Motorun sağ alt kısmında yuvarlak lastik bir tıpa var onu çıkardığınızda fiş yerini görebilirsiniz8)
mslmchc
28.August.2011, 18:56
bilgi icin tesekkurler ..
Balkan Ayisi
28.February.2013, 17:42
Hadi ya !!!!!!!!! Bak konu cok ilginc birara inip bi bakayim hep dusunmusumdur o kapaklarin ardinda ne var diye .
Insallah bende boyle bir surprizle karsilasirim.
cihan54
28.February.2013, 17:50
Hadi ya !!!!!!!!! Bak konu cok ilginc birara inip bi bakayim hep dusunmusumdur o kapaklarin ardinda ne var diye .
Insallah bende boyle bir surprizle karsilasirim.
:mrgreen: sıfır aldıysan o kutudadır hocam hala.. 2. el aldıysan eski sahibinde kalmış da olabilir. Genelde orada tutulmaz o malzemeler çünkü 8)
av. Cevdet Yılmaz
28.February.2013, 18:40
Bende Farkettıgımde ıcınde ıkı parca takım vardı,sarj aletıne eskı sahıbı el koymus sanırım:x
Herhangı bır kapı anahtarı ıle cevırıp acabılırsın,varsa ıcınde hayırlı olsun,yoksa saglık olsun:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.