PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil motor almam lazım yardımcı olursanız sevinirim..

HSNTLG
05.September.2011, 14:28
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-bu-modelde-bu-goruntu-bu-motordan-baskasinda-yok-54924547/detay/

Arkadaşlar az param olduğundan kışı bekleme niyetindeydim ama cerrahi stajındayım sabah 6 da hastanede istiyorlar. Yani acilen bi motor almam şart oldu. Uzun zamandır araştırıyorum ve regal raptor hayranıyım. Adana Alanya rotasyonlarım var o yüzden uzun yola da dayanacak makina istiyorum. Üstteki ilanı kestirdim gözüme ne dersiniz? Gidip motoru gören arkadaş olduysa bilgi verebilirse sevinirim.

CELİL
05.September.2011, 21:54
merhaba hasan bu makinayı sahibindende görmüştüm görünüşü temiz gibi km si biraz yüksek gibi ama temiz bakılmışsa sorun olmaz bu fiata bu km makina olur almadan bir ustaya göstrmekte fayda var özellikle şanzumanda vites atma sorunu varmı kontrol et kolay gelsin 8)

HSNTLG
06.September.2011, 21:52
Teşşekkürler sağol ben buna bakmaya bi gidiyim fiyat bana da çok uygun geldi umarım bi problemi yoktur.

lamro
08.September.2011, 18:43
motorun sahibi bedri ile bi akşam istiklalde poz verirken tanışmıştık. aldında bu makina vardı. gayet temiz ve bakımlıydı. ekzoslarda çok güzel ses çıkarıyodu