PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : amortisör ayarı?

falldown
08.Eylül.2011, 21:16
arkadaşlar arka amortisörler 1 ila 5 arasında ayarlanıo ya .bendeki 1 de ve en yumuşakta. tabi sayılara denk gelen bi çizgi göremedim ama ikiside tam arkada 1i gösteriyor. 2 kişi binince çok pusuyo motor :D bildigim kadarıyla hilale benzeyen anahtar ile ayarlanıyor fakat bendekiler taş kesmiş durumda sanırım :P belki sıkışmıştır diye biras kuvvet uyguladım sanırım fazla kaçtı amortisörün arka çata bağlı olduğu yerdeki civata yamulmaya çalışıo resmen ben güç uyguladıkça. aklıma belki bi kilit sistemi olabileceği geldi. o yüzden bıraktım. direk hayvan gibi abanıp çeviriozmu :D yoksa başka bişi yapıozmu 1-5 arası konum değiştirmek için ?bide sayı tam arkayımı göstercek? ne tarafı orjin alıoz ?

enginogurlu
08.Eylül.2011, 22:27
arkadan bakınca sayıyı gördüğünde o ayarda oluyor o yarım ay olan anahtarla ayarlanıyor biraz fazla güc vermek gerekiyor bi anda güçünü ver ve sert şekilde cevir anca döner :)

falldown
08.Eylül.2011, 22:32
artık içim rahat öküz gibi abancam emin olablirsin :D . tşk ederim8)

enginogurlu
08.Eylül.2011, 22:37
baktın abanmakla olmuyor o anahtarın arkasına girecek bi boru bul onunla kuvvet al o zaman daha rahat oluyor :D

falldown
08.Eylül.2011, 23:05
işlem tamam. hatta 5 ten fazla dönüomu diye merak ettim :D tak diye yay attı o anda benimde göt attı :P . 5 ten sonra boşalıomuş aklında bulunsun. tam bi tur daha attırınca tekrardan oturuo diş ve yayı kastırmaya başlıo yeniden..bu arada yay sıkışınca arkada çizgi varmış o ortaya çıktı :D benim amotrisörler sıfırdaymış :P 1 inde altında boştaymış o yusden çizgi gözükmüomuş heralde.o yusdne çok yumuşakmış tahminimce. bilgi için tşk ederim tekrardan.

enginogurlu
08.Eylül.2011, 23:11
rica ederim yapabildiğine sevindim bende aparat olmadıgı için servise gidince yaptırmıstım zorlanmıstı yaparken cocuk :D

falldown
08.Eylül.2011, 23:15
bendede yoktu. motorland var sefaköyde iste veriolar beleşe. ben ordan aldım mavi küçük bi çanta gibi yapmışlar içinde 3 5 bişi var idare edio işte :D

enginogurlu
08.Eylül.2011, 23:19
takımlarını veriyorlarmı hemde beleş :D ana bende orda ayarlattım amartisörü zaten sen kimden istedin servis kısmından mı

falldown
08.Eylül.2011, 23:28
walla ismini bilmiom normalde volkan motora bakıo ama para fatura işini masa gibi bişi var ya orda halledion hani ordan istedim işte o masada duran adamdan.arkadaşın motorunu götürmüştük bakıma ozaman istemiştim.

enginogurlu
08.Eylül.2011, 23:43
neyse bir daha yolum düşerse isterim bende :D bide takım kutusunun kapagı lazım

Emix
09.Eylül.2011, 11:56
malum bizim makinalarda orta sehpa yok o yüzden arka amartisör ayarı zorlayabiliyor çünki amartisöre yük bindiği için bizdede amartisör anahtarı olmadığı için bende arkadaş gibi tornavida sokup denemeye çalışmıştım ve yamulmuştum orta sehpa görevi görebilecek kalın birşey büyük odun parçası veya metal birşey vsvs ben eski bilgisayar kasamı kullanmıştım cuk diye oturmuştu amatisör boşta içen kaymak gibi dönüyor :)

CELİL
09.Eylül.2011, 12:36
takımlarını veriyorlarmı hemde beleş :D ana bende orda ayarlattım amartisörü zaten sen kimden istedin servis kısmından mı
Servis sorunlusu mustafa ustaya selamımı söyle elinde varsa parasız ayarlar 8)