Orijinalini görmek için tıklayınız : 15000 de bir dd125 ile aranıza katıldım...
mustafa
30.October.2011, 19:58
Merhaba arkadaşlar 15000 de bir dd125 aldım geçen hafta. Vitese geçmekte biraz zorlanıyor ama çok keyifli bir motor... Ali ustaya bıraktım motoru. Umarım cok masraf cıkmaz. Şanzımandan olabilir dedi ama... görücez bakalım...neyse...Hoşbulduk arkadaşlar...
Mustafa
DIESEL
30.October.2011, 21:45
hoşgeldın aramıza :)
serkanbey78
30.October.2011, 21:53
Hoşgeldiniz...
CELİL
31.October.2011, 10:37
Merhaba mustafa aramıza hoş geldin 8)
yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifle bin
sorunun işallah şanzuman değildir bence debriyaj balatası olabilir şanzuman olsa makina viteslere hiç geçmez hayırlısı kolay gelsin 8)
telkarinn
31.October.2011, 10:52
Aramıza hoşgeldin dostum
falldown
31.October.2011, 11:51
aramıza hoşgeldin arkadaşım nazar motorun hayırlı olsun
mustafa
26.November.2011, 17:53
Arkadaşlar çok sağolun...
Celil teşekkürler, doğru söylemişsin debriyaj balatasını değiştirdik düzeldi...
Ali usta eksik olmasın valla çok yardımcı oldu.
Bu aralar motor tam ısınmamışken stop ettiğimde, motorun içinde ön taraftan çat diye bi ses geliyo onu bi sorucam ustaya ama siz nedersiniz arkadaşlar neden oluyor olabilir acaba?
ağfndrdm
26.November.2011, 23:17
hoş geldin mustafa
falldown
26.November.2011, 23:27
Arkadaşlar çok sağolun...
Celil teşekkürler, doğru söylemişsin debriyaj balatasını değiştirdik düzeldi...
Ali usta eksik olmasın valla çok yardımcı oldu.
Bu aralar motor tam ısınmamışken stop ettiğimde, motorun içinde ön taraftan çat diye bi ses geliyo onu bi sorucam ustaya ama siz nedersiniz arkadaşlar neden oluyor olabilir acaba?
hmmm.. mesela motor tam ısınmamışken boştan bire attığımızda debriyaj sıkılı bile olsa dişliler oturuo tak diye ses çıkarıp motor birazda olsa öne atılıyo... seninkide bu tarz bişey olabilir dişliler çat diye oturuyodur stop edince.aklıma bu geldi ama yinede bi ustaya götürüp sormanda fayda var
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.