PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ALİBABA dan bir ilan?

guento
15.November.2011, 17:20
Şimdi yukardaki bannerda google reklamlarından bir ilan buldumda, onu sizle paylaşmak... hatta doğrumu görüyorum diye sormak istedim...:) ayrıntılı bakınca motorda birşey yok ama design ı hiçte fena değil doğrusu.. :)
bu 250cclik ön tekeri haricinde ,bence şahaaaane olan motorun, tanesi 1150$ gelio olabilir mi? yoksa yanlışmı okuyorum :? :mrgreen:
http://www.alibaba.com/product-gs/431998791/NEWEST_250CC_AIR_COOLED_CHAIN_DRIVE.html

falldown
15.November.2011, 17:58
minimum 10 adet aldığındaki tedarikçilere olan iskontolu fiyatı o. şahışlara tek tek satış fiyatı değil yani
ama merak ettim emre motor bizim motorları kaç dolara alıyo tanesini distiribütör olduğu için iskontosu kat be kat fazladır :p

CELİL
15.November.2011, 17:58
çok çekici bir makina burda aksesuar parçaları bile daha fazla tutar bence çin makinaların yurt dışındaki gerçek fiatları böyle türkiyeye getirseler fiat buradakiler gibi olur 8)

telkarinn
15.November.2011, 18:20
Çok hoş bi görüntüsü var beee...Olsa da burda da alsak o fiyatlara :D

Troy77
15.November.2011, 18:27
Motorun üretici firması linki..

http://www.lizhongindustry.com/

Msn skype adreslerini bile vermişler.

aidikurt
15.November.2011, 18:47
valla arkadaslar ne dıyım bılemıyorum 1050 dolara o motor bedava valla
komık ama mıllet o fıayata tekerleklerını değiştiriyor.
Türkiyeye İyi bir distiributor getirirse yok satar valla .

falldown
15.November.2011, 19:13
Çok hoş bi görüntüsü var beee...Olsa da burda da alsak o fiyatlara :D
o fiyata almamız imkansız. çünkü onu getiren firma "fob=freight on board" yani nakliye fiyatıyla alıyo. buna gümrük parası ekle. sonra bunlara o firmada çalışanların bir sezonluk maaşlarını ekle ve sezonda satacağı tahmini toplam motor adedine yedir+ koruma faktörü ekle .reklam parasını ekle bu uzar gider. kısaca showroomda yaktığı elektrik parasını bile ekle. en son firmanın karını ekle. işte sana satış fiyatı.. şimdi ülkemizdeki vergiyi ekle :D 250 cc altı için ÖTV %22 ( şimdilik %8e çekilmişdi geçtiğimiz fuardan beri) 250 cc üstü %37 + bunlara KDv %18 ekle :D bunların toplamınada peşin para ile almadığmızı taksit yaptığımızı düşün vade farkı ekle..:p:x:(:cry::evil::?

guento
15.November.2011, 19:32
o fiyata almamız imkansız. çünkü onu getiren firma "fob=freight on board" yani nakliye fiyatıyla alıyo. buna gümrük parası ekle. sonra bunlara o firmada çalışanların bir sezonluk maaşlarını ekle ve sezonda satacağı tahmini toplam motor adedine yedir+ koruma faktörü ekle .reklam parasını ekle bu uzar gider. kısaca showroomda yaktığı elektrik parasını bile ekle. en son firmanın karını ekle. işte sana satış fiyatı.. şimdi ülkemizdeki vergiyi ekle :D 250 cc altı için ÖTV %22 ( şimdilik %8e çekilmişdi geçtiğimiz fuardan beri) 250 cc üstü %37 + bunlara KDv %18 ekle :D bunların toplamınada peşin para ile almadığmızı taksit yaptığımızı düşün vade farkı ekle..:p:x:(:cry::evil::?

ben 50 tane getirttim bile isteyene satiim 5000$cık ;) şaka şaka :p:x:(:cheesy: bu fiyata TR de olsa kimse mobilete binmez ortalık chopper dolar vallahi :) süper de olur :) :) siteyi biraz daha araştırınca 800$-900$ a bile var, şaka gibi..

hadi beyler 10 kişi toplanıp alalım şunu :) :))
bizede en fazla 2000$ gelir... istanbulda bağdat cad, etiler metiler hergün turlar,reklam yaparız beğenen olursa ön sipariş alır , özel getirtiriz... 2000$a getirttiğimizi ön siparişle kafada 5000$a satar paraya para demeyiz.. ;) alla bin bereket versin kısa günün kaaarı olur.. öle çok çok satmayada gerek yok :) :mrgreen: :cheesy:

ağfndrdm
15.November.2011, 20:55
ben 50 tane getirttim bile isteyene satiim 5000$cık ;) şaka şaka :p:x:(:cheesy: bu fiyata TR de olsa kimse mobilete binmez ortalık chopper dolar vallahi :) süper de olur :) :) siteyi biraz daha araştırınca 800$-900$ a bile var, şaka gibi..

hadi beyler 10 kişi toplanıp alalım şunu :) :))
bizede en fazla 2000$ gelir... istanbulda bağdat cad, etiler metiler hergün turlar,reklam yaparız beğenen olursa ön sipariş alır , özel getirtiriz... 2000$a getirttiğimizi ön siparişle kafada 5000$a satar paraya para demeyiz.. ;) alla bin bereket versin kısa günün kaaarı olur.. öle çok çok satmayada gerek yok :) :mrgreen: :cheesy:
ben varım enes hemde 2 tane:p:p:p ,biri kullanmak diğeri yedek parça için:mrgreen:

guento
15.November.2011, 22:38
ben varım enes hemde 2 tane:p:p:p ,biri kullanmak diğeri yedek parça için:mrgreen:

8) aslında moto fotolarına dikkatli bakarsan, kanuni,regal,ramsey v.b. yedek parçalarının da gayette uyabileceğini görürsün; ama yine de fazla çinmalı göz çıkarmaz.. :mrgreen:

DosT
18.November.2011, 00:18

Selamlar ;

Valla falldown senin bu yorumundan sonra kimse bakmaz yüzüne hehe :D

Bu arada kimsenin dikkatini çekmemiş yakıt olayı : Fuel: Gas / Diesel :mrgreen:

Gerçekten çok cezbedici bir parça.Aslında bulacaksın 10 kişi toptan bir sipariş durumu olacak.Yinede bence sanki fiyat iyi olur gibime geliyor.Tabi içeri sokabilirsek :)

teoman25
18.November.2011, 11:22
peki diyelim 10 kişi bir araya geldik herşeyini ayarladık,
bu aracın garanti ve servis olayı nasıl olacak :)

guento
18.November.2011, 11:31
peki diyelim 1 kişi bir araya geldik herşeyini ayarladık,

:)1500$lık böyle bir motosikletin garantisi ya da servisi olsa motor servisten çıkmaz ve garantiden dolayı getirten kişi batardı herhalde... :? :| Bu motor bi bakıma hobi ya da "kullan-at" motoru:) yani ben olsam uzun yol yapmazdım.
Sadece bu kadar ucuz fiyata, "dikkat çekmek" amaçlı, değişik birşey... ve hafta sonraları "piyasa" yerlerde gezmelik motor işte... :mrgreen::cheesy:

Rona
18.November.2011, 11:32
peki diyelim 1 kişi bir araya geldik herşeyini ayarladık,
Garanti olayını unutun distribütör firma kurmak gerekiyor ki anca olsun ama servis kolay heryerde parçalarını bulmak mümkün Lifan Motors (Virago 250 çakması üreten firma) ve Lifeng group(Regal Raptor)un ürettiği parçaları kullanmışlar sıkıntı olmaz.

guento
18.November.2011, 11:38
Bu arada motorun ölçüleri 2330*850*1005 yazıyor
yani boyu 2.33m ise bu motor göründüğünden küçük ve minyatür motor olsa gerek..

falldown
18.November.2011, 11:39
Bu arada kimsenin dikkatini çekmemiş yakıt olayı : Fuel: Gas / Diesel :mrgreen:

sendede ne göz varmış be abijim :mrgreen:

Rona
18.November.2011, 11:53
Bu arada motorun ölçüleri 2330*850*1005 yazıyor
yani boyu 2.33m ise bu motor göründüğünden küçük ve minyatür motor olsa gerek..
Bu ölçülere küçük denilemez
Daytona'nın ölçüleride bu 2335*965*1100

guento
18.November.2011, 13:15
Bu ölçülere küçük denilemez
Daytona'nın ölçüleride bu 2335*965*1100

Ben de öyle düşünüyordum, ama biraz dikkatli bakınca, ön ve arka tekerin küçüklüğü, ön tekerin motora mesafesine rağmen DAYTONA ölçülerine yakınsa, çok küçük olmasa da normalden baya küçüktür bence. :? :|

slamdunk_tr
18.November.2011, 14:57
Ben de öyle düşünüyordum, ama biraz dikkatli bakınca, ön ve arka tekerin küçüklüğü, ön tekerin motora mesafesine rağmen DAYTONA ölçülerine yakınsa, çok küçük olmasa da normalden baya küçüktür bence. :? :|

internette üzerinde oturmuş 14-15 yaşlarında bir çocuk resmi var.. motor çok küçük yani..

telkarinn
18.November.2011, 18:05
Arkadan çok çamur sıçrar adamın sırtına bee..Orayı kapatmak lazım :D :D :D :D :D