Orijinalini görmek için tıklayınız : Yerlinin Ağababası yapılmaya hazır
falldown
29.November.2011, 18:59
arkadaşlar okuyunca göğsüm kabardı.paylaşmak istedim. önceden motorları japon veya amerikan kullanıyorlar diğer aksamları kendileri yapıyorlar diye biliyordum ama artık tamamını kendileri üretiyorlarmış.
*alıntıdır:
http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/691760-yerlinin-agababasi-yapilmaya-hazir
guento
29.November.2011, 19:11
bildiğim kadarıyla motorlarda "made in Turkey" yazıyor... ve motor hariç herşeyi kendileri yapıyorlarmış.. motoruda en kısa zamanda yapmaya başlıcaklarını söylemişti TT, eveli gün TVde röportajında..
CELİL
29.November.2011, 19:14
tv de izlemiştim sadecemotor yurt dışından geliyormuş ama burada üretmek için çalışmalar başlamış 8)
falldown
29.November.2011, 19:23
hmmm ama haberde motor ve şase numarası basıyor denince motorlarıda kendileri üretiyorlar sandım ben... yanlış bilgi için kusura bakmayın... eski bildigim hala geçerli o zaman
teoman25
30.November.2011, 02:49
ya ben aslında adam akıllı işi gücümü elime aldığımda tarhan abi için tasarımlar yapmaya niyetledim.. tek eksiğim motorsiklet mühendisliği ve mekaniği üstünde biraz çalışmam. inş. bu amacıma ulaşırım
falldown
30.November.2011, 11:13
ya ben aslında adam akıllı işi gücümü elime aldığımda tarhan abi için tasarımlar yapmaya niyetledim.. tek eksiğim motorsiklet mühendisliği ve mekaniği üstünde biraz çalışmam. inş. bu amacıma ulaşırım
kimbilir arkadaşım. bunu yapan anasının karnında öğrenmiyo sonuçta biraz azimle herşey mümkün8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.