PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bende spyder aldım

CELİL
02.December.2011, 20:19
MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN FİATLARA ZAM UYGULANMADAN SON ANDA BENDE UYGUN FİATA MOTOSİKLETCİM YÜKSEL BEYDEN 0 KM 2012 MODEL SPYDER 250cc ALDIM 8)nazar

aidikurt
02.December.2011, 20:21
kardesım hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
Süpriz oldu valla.Hiç bahsetmedin motoru değiştiricem diye.Süprizmi yaptın

TWO-WHEEL TANGO
02.December.2011, 20:21
MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN FİATLARA ZAM UYGULANMADAN SON ANDA BENDE UYGUN FİATA MOTOSİKLETCİM YÜKSEL BEYDEN 0 KM 2012 MODEL SPYDER 250cc ALDIM 8)nazar

Tekrar tekrar hayırlı olsun, Allah kaza vermesin:)

CELİL
02.December.2011, 20:31
Tekrar tekrar hayırlı olsun, Allah kaza vermesin:)
SAĞOL SENİN KAYINÇONUNDA 350 CC SPYDER i HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ BİNSİN :)

CELİL
02.December.2011, 20:34
kardesım hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
Süpriz oldu valla.Hiç bahsetmedin motoru değiştiricem diye.Süprizmi yaptın
SAĞOL size süpriz ama ben yaza hazırlık yapıyordum fiatlardaki fırlama yüzünden öne çektim :)

TWO-WHEEL TANGO
02.December.2011, 20:35
SAĞOL SENİN KAYINÇONUNDA 350 CC SPYDER i HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ BİNSİN :)

Enişte abi :) Gerçi isimlerimizle birbirimize hitap ettiğimizden biz de karıştırıyoruz :) Kim enişte kim kayinço, kim damat, kim kime kız verdi boşver :) :)

synapse333
02.December.2011, 20:39
hayırlı olsun kazasız sürüşler diliyorum :cheesy:

Emix
02.December.2011, 20:40
hayırlı olsun abi kazasız belasız süpriz oldu valla :D plakanın çıkmasınımı bekliyeceksin? aldınmı yoksa motoru bayiden

CELİL
02.December.2011, 20:52
Enişte abi :) Gerçi isimlerimizle birbirimize hitap ettiğimizden biz de karıştırıyoruz :) Kim enişte kim kayinço, kim damat, kim kime kız verdi boşver :) :)
Pardon dogru valla enişte demiştim karıştırdım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

CELİL
02.December.2011, 20:54
hayırlı olsun abi kazasız belasız süpriz oldu valla :D plakanın çıkmasınımı bekliyeceksin? aldınmı yoksa motoru bayiden
SAGOL hepsi tamam plaka takıldı eve getirdim 8)

enginogurlu
02.December.2011, 21:16
celil abi hayırlı olsun bir sorum olacak neden 250 cc secimi yaptın 350 cc ye neden bakmadın maddiyat yüzünden mi yoksa başka bir nedeni varmı

CELİL
02.December.2011, 21:18
celil abi hayırlı olsun bir sorum olacak neden 250 cc secimi yaptın 350 cc ye neden bakmadın maddiyat yüzünden mi yoksa başka bir nedeni varmı
SAĞOL tamamiyle duygusal arada 2000 tl fark var 8)

Emix
02.December.2011, 21:24
SAĞOL tamamiyle duygusal arada 2000 tl fark var 8)

duygusaldan öte değmez 150 cc için yav torku fark edecektir diye tahmin ediyorum son hızda öldüm kaldım bir değişiklik olacağını sanmıyorum 250 cc stabil iyidir 250 :)

şöyle bol bol resim koy be abi :D

CELİL
02.December.2011, 21:32
duygusaldan öte değmez 150 cc için yav torku fark edecektir diye tahmin ediyorum son hızda öldüm kaldım bir değişiklik olacağını sanmıyorum 250 cc stabil iyidir 250 :)

şöyle bol bol resim koy be abi :D
evet son sürat aynı torku biraz daha iyi fakat fiat 2000 tl yüksek yakıt biraz ve vergi daha yüksek 8)
resimleri pazar günü çeker yükerim 8)

enginogurlu
02.December.2011, 21:37
peki abi balansörlü blok mu var motorda yaksa bizdekiler gibimi bloğu

Emix
02.December.2011, 21:50

2012 modelmiş balansörsüz olacağını düşünmüyorum ben

CELİL
02.December.2011, 22:36
2011 başından den beri gelen siyah motor bloklu motorların hepsi Blansörlü benimkide blansörlü 8)

guento
02.December.2011, 22:36
kazasız belasız iyi günlerde inş... nazar :cheesy:

Rona
02.December.2011, 22:52
Pazar günü gelirim demiştim çayını içeriiiiim.Hadi hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız sürersin inşallah

CELİL
02.December.2011, 22:56
Pazar günü gelirim demiştim çayını içeriiiiim.Hadi hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız sürersin inşallah
SAĞOL
Tamam bekliyorum
BU ARADA PAZAR GÜNÜ BÜYÜKÇEMECEYE GELEN OLURSA HERKESİ BEKLERİM ÇAYLAR BENDEN :cheesy:

Emix
02.December.2011, 23:17
SAĞOL
Tamam bekliyorum
BU ARADA PAZAR GÜNÜ BÜYÜKÇEMECEYE GELEN OLURSA HERKESİ BEKLERİM ÇAYLAR BENDEN :cheesy:

şöyle güzel toplu buluşmaları c.tesileri yapında cuma çıkayım c.tesi takılalım c.tesi gecesi döneyim ankaraya :D

haftasonları izinliyim sıkıntıdan patlıycam evde :D

Emre
02.December.2011, 23:37
Abi hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin :)

CELİL
02.December.2011, 23:46
şöyle güzel toplu buluşmaları c.tesileri yapında cuma çıkayım c.tesi takılalım c.tesi gecesi döneyim ankaraya :D

haftasonları izinliyim sıkıntıdan patlıycam evde :D
bizde genelde c.tesileri tercih ediyoruz talebe göre yönleniyoruz ankaraya geldin bize daha yaklaştın 4 saat yol zorlu olsada gelinebilir ama kış geldi toplanmak zor oluyor ama ilk büyük toplantıda aramızda olmandan mutluluk duyarız8)

Emix
02.December.2011, 23:54
bizde genelde c.tesileri tercih ediyoruz talebe göre yönleniyoruz ankaraya geldin bize daha yaklaştın 4 saat yol zorlu olsada gelinebilir ama kış geldi toplanmak zor oluyor ama ilk büyük toplantıda aramızda olmandan mutluluk duyarız8)

cuma 6'da iş çıkışı atlarım trene gelirim gece pansiyonda kalırım gün motor kiralarım istanbulu gezerim bol bol :D erken saatlerde ardından buluşuruz falan fesman derken bi elveda sürüşü yaparız ben motoru teslim eder trene biner dönerim :D:D

TWO-WHEEL TANGO
02.December.2011, 23:54
Bugün gelirken baktım da, abi hakikaten çok yakıştı..Spyder Daytona'dan daha iri ve daha 'krom-yoğun' duruyor. Ayaklıkları geri almaları da çok iyi olmuş, Aksaray trafiğinde anladım... İnşallah bir uzun yol yaparız bu yaz..

CELİL
03.December.2011, 00:04
sağol SPYDER in boyu DAYTONA dan uzun ve bol nikalaj makinayı daha havalı yapıyor:mrgreen:
ayakların geri çekilmesi hakikaten trafikte dengeyi daha kolaylaştırnış bende beylikdüzünde bir trafige girdim yarım saate yakın dur kalk yaparken anladım8)

CELİL
03.December.2011, 00:17
cuma 6'da iş çıkışı atlarım trene gelirim gece pansiyonda kalırım gün motor kiralarım istanbulu gezerim bol bol :d erken saatlerde ardından buluşuruz falan fesman derken bi elveda sürüşü yaparız ben motoru teslim eder trene biner dönerim :d:d
bu kış yazı bekleyerek zor geçecek :(

teoman25
03.December.2011, 01:26
ooo hayırlı olsun abicim.. allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin :)
darısı benim başıma inş :)

reshoden
03.December.2011, 03:03
Hayırlı olsun Celil abi =)

Pizman
03.December.2011, 13:07
Güle Güle keyifle kullan Celil abi, aynen, baharı bekleyen kumrular gibi olduk :)

ağfndrdm
03.December.2011, 22:16
Bugün gelirken baktım da, abi hakikaten çok yakıştı..Spyder Daytona'dan daha iri ve daha 'krom-yoğun' duruyor. Ayaklıkları geri almaları da çok iyi olmuş, Aksaray trafiğinde anladım... İnşallah bir uzun yol yaparız bu yaz..

celil ahanda birini daha yakaladım
:D
şaka bi yana yazın akdenize inme planlarımız var ben celil filan sende oldun artık:)

ağfndrdm
03.December.2011, 22:19
cuma 6'da iş çıkışı atlarım trene gelirim gece pansiyonda kalırım gün motor kiralarım istanbulu gezerim bol bol :D erken saatlerde ardından buluşuruz falan fesman derken bi elveda sürüşü yaparız ben motoru teslim eder trene biner dönerim :D:D
wallla emil çok güğzel olur hem tanırışız ,misafirimiz olursun.
abi senin işten ist de yokmu temelli gel buralara ankarada hayat 0 dır zor geçer günler bilirm

CELİL
03.December.2011, 22:32
şaka bi yana yazın akdenize inme planlarımız var ben celil filan sende oldun artık:)
gelmek isteyen herkesin yanımızda olmalarından mutlu oluruz ama salih evli oldugundan öyle uzun bir tur onun için zor olur 8)

synapse333
03.December.2011, 23:16
akdeniz'e inme planı hangi yöreyi kapsıyor, antalya mı mersin tarafımı mersin tarafına yolu düşen arkadaşlara her türlü konuda rehberlik yapabilirim, eğer mersin tarafını düşünüyorsanız bende katılabilirm, saygılarımla

CELİL
04.December.2011, 00:23
akdeniz'e inme planı hangi yöreyi kapsıyor, antalya mı mersin tarafımı mersin tarafına yolu düşen arkadaşlara her türlü konuda rehberlik yapabilirim, eğer mersin tarafını düşünüyorsanız bende katılabilirm, saygılarımla
şimdilik net bir durum yok ağanın fikri proje aşamasında antalya bodrum tarafı olur gibi 8)

TWO-WHEEL TANGO
04.December.2011, 01:37
gelmek isteyen herkesin yanımızda olmalarından mutlu oluruz ama salih evli oldugundan öyle uzun bir tur onun için zor olur 8)

Abi Allahtan evli değilim hatunköylü yapacaksın beni :mrgreen:. Hani senle konuştuk ya 'evli olunca bu işler zor, ben de bekarım' dedim, spyder'a binince yakın geçmişi unuttun tabi. :mrgreen::mrgreen:
Celil abi benim 7-8 yıl sonraki halim: 'Forever single, forever young'. Motto'muz bu. :p

TWO-WHEEL TANGO
04.December.2011, 01:48

Elbette. Güneye inmeyeli 8 yıl oldu. Bu makinelerde biraz totomuz ağrıyacak ama totoyu ağartmadan (=beyazlaştırmadan, anladın sen onu), toto ağrısı(=sızısı) pahasına motorla bir güney yapmak istiyorum.:mrgreen:

teoman25
04.December.2011, 06:24
şimdilik net bir durum yok ağanın fikri proje aşamasında antalya bodrum tarafı olur gibi 8)

ahh aaahh.. ben bi motoru alsam, temmuz ayında Antalya,Kaş, Fetihiye, Muğla, marmaris diye güzergah bile hazırladım :)

foreman
04.December.2011, 12:56
hayırlı uğurlu olsun Celil'im..Allah kaza bela vermesın...dün CBF e 4 bujı aldım.vallaha regal gozumde tüttü.hem parca hem işçilik noktasında TÜRKİYEDE binilebilecek tek makına regal...

Emix
04.December.2011, 13:57
wallla emil çok güğzel olur hem tanırışız ,misafirimiz olursun.
abi senin işten ist de yokmu temelli gel buralara ankarada hayat 0 dır zor geçer günler bilirm

şirketin şubesi var istanbulda ama yazılımla uğraşıyorlar burdaki teknik destek ve sistem(bilgi işlem vs )

bana ayarlayın orda Sistem Destek Uzmanı vs bi yerlerde Bilgi İşlemcilik filan koşa koşa gelip yerleşiyim :D evet Ankara'da hayat sıfır şu anda :D hiç arkadaşım yok cinnet geçircem

mslmchc
04.December.2011, 18:12
hayırlı olsun CELİL abi ALLAH kaza bela vermesin insallah güle güle kullan ...

falldown
05.December.2011, 12:13
tekrardan hayırlı olsun abi nazar

takdir ettim walla

CELİL
05.December.2011, 13:14
Abi Allahtan evli değilim hatunköylü yapacaksın beni :mrgreen:. Hani senle konuştuk ya 'evli olunca bu işler zor, ben de bekarım' dedim, spyder'a binince yakın geçmişi unuttun tabi. :mrgreen::mrgreen:
Celil abi benim 7-8 yıl sonraki halim: 'Forever single, forever young'. Motto'muz bu. :p
Valla herşeyi birbirine kattım bizim bir daha buluşup baştan muhabbet etmemiz lazım o gün noterde 3 saat bekleyince sıkıntıdan beynim kaynamılştı8)

CELİL
05.December.2011, 13:17
hayırlı uğurlu olsun Celil'im..Allah kaza bela vermesın...dün CBF e 4 bujı aldım.vallaha regal gozumde tüttü.hem parca hem işçilik noktasında TÜRKİYEDE binilebilecek tek makına regal...
fatih haklısın valla senin makina çok güzel ama karnı hiç doymaz onun
makinayı satınca senide tekrar regale döndürelim alperde niyetleniyor beraber adım atın yaz gelmeden uygun fiattlı regaller bulup alın 8)

TWO-WHEEL TANGO
05.December.2011, 14:03
Sıfır Regal almaya niyetlenen, bütçesini denkleştirip tereddüte düşen arkadaşlar varsa, şu an almanın tam zamanı. Bizim İrfan (enişte) ilkbaharda almaya niyet etmişken yeni fiyat listesini görünce erken davrandı.

HONEY
05.December.2011, 15:22
Celilcim,

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin :cheesy:

foreman
05.December.2011, 23:58
fatih haklısın valla senin makina çok güzel ama karnı hiç doymaz onun
makinayı satınca senide tekrar regale döndürelim alperde niyetleniyor beraber adım atın yaz gelmeden uygun fiattlı regaller bulup alın 8)

daytonaya hastayım...bı arastırma yapalım bakalım...belkı eskı gunlerı yakalarız..8)

inaona
06.December.2011, 14:11
Allah kaza bela vermesin ve güle güle kullanmak nasip etsin. Spyder'cıların arasına hoşgeldin sende :)

slamdunk_tr
06.December.2011, 19:37
hayırlı olsun celil abi.. Yakışmıştır sana..

CELİL
16.January.2012, 10:46
Makinanın resimlerini yeni çekebildik sizlerlede paylaşayım :cheesy: nazar

http://resimyukleyin.net/images/21654295919206806343.jpg

http://resimyukleyin.net/images/07199702725576357420.jpg
http://resimyukleyin.net/images/88342541568548100195.jpg
http://resimyukleyin.net/images/56349072348330129182.jpg

TWO-WHEEL TANGO
16.January.2012, 12:03
Makinanın resimlerini yeni çekebildik sizlerlede paylaşayım :cheesy: nazar

http://resimyukleyin.net/images/21654295919206806343.jpg

http://resimyukleyin.net/images/07199702725576357420.jpg
http://resimyukleyin.net/images/88342541568548100195.jpg
http://resimyukleyin.net/images/56349072348330129182.jpg

Abi yapma şunu. :mrgreen:. O gün 15-20 km kullandım Spyder kanıma girdi gözüm kaldı zaten.:mrgreen:. (Motorumu seviyorum. Motorumu seviyorum.:mrgreen::mrgreen:)

Casper
16.January.2012, 13:13
Vayyy özendim :) Abi makina çok güzel gözüküyo. Kazasız belasız inşallah. nazar Bende benim daytonayı yıkayım aklayım paklayım bi foto showda ben yapim :)

falldown
16.January.2012, 13:22
ayaklıklar nereye tutturulmuş celil abi ? şaseden uzantı var?? resimden anlaşılmıo sanki egzosdamış gibi duruo :D buluştuğumuz zaman bi incelemak isterim eskiye göre bayaı bi öndemiş

CELİL
16.January.2012, 13:39
ayaklıklar nereye tutturulmuş celil abi ? şaseden uzantı var?? resimden anlaşılmıo sanki egzosdamış gibi duruo :D buluştuğumuz zaman bi incelemak isterim eskiye göre bayaı bi öndemiş
ayaklar yine eskisi gibi şaseye bağlı ama benim boyuma göre tam olmuş
pazar gününü kaçırmasaydın şimdiye incelemiş olurdun :mrgreen::cheesy:

falldown
16.January.2012, 14:27
ayaklar yine eskisi gibi şaseye bağlı ama benim boyuma göre tam olmuş
pazar gününü kaçırmasaydın şimdiye incelemiş olurdun :mrgreen::cheesy:

abi aponun davet ettiği diğer konuda yazdım zaten ama. haftasonları foruma girmiom genede dışarda oluyorum ve foruma sadce ofiste zaman buldukca giriom devamlı. haberim olsaydı yinede pazar günü gelmeye çalışırdım .en azından ana yola çıkınca rahatlardım. çünkü burda bugun bile hala su birikintileri donmuş buz şeklinde. etraf bembeyaz tali yollar buzlu ve karlı.orman yoluna girmeye cesaret eden varmı görmedim :D sadece anayollar açık oda tuzlandığı için.cumartesi günü tipi vardı sağlam kastırdı küreme aracı falan geldi :p zaten sizin fotoları görünce şaşırdım günlük günneşlik etrafta kardan eser yok :D sadece soğuk varmış anlaşılan

tunaypsr
19.January.2012, 19:41
usta hayırlı olsun kazasız belasız bol maceralı sürüşler de kuyruğu biraz eğrimi nee:p

guento
20.January.2012, 00:37
kazasız belasız maşalla nazar 8)