PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk deneyim ve izlenimler

turq
03.January.2012, 00:08
Bugun teslim aldigim 2006 model 250 cc motorumla isten eve geldim. 30 yasinda ilk defa vitesli motor kullandim. Yarisi sehir ici 10 km yol gittim. 2 kere stop ettirdim. Dururken vitesi bosa alamadim, sanirim bir sorun var yada ben beceremiyorum. Birde ellerim donnnduu.

synapse333
03.January.2012, 00:46
güle güle kullan Allah kaza bela vermesin, dururken boşa almada bende sıkıntı çekiyorum elini azcık debriyajdan kaldırıp tekrar sıkarak düzeltebiliriz. kolay gelsin...

ibanez_one
03.January.2012, 01:01
Hayırlı Uğurlu Olsun...Tekerin Düz Bassın, Yolun Açık Olsun. Sağlıkla, Tutkuyla Sür İnşallah...

CELİL
03.January.2012, 09:34
Bugun teslim aldigim 2006 model 250 cc motorumla isten eve geldim. 30 yasinda ilk defa vitesli motor kullandim. Yarisi sehir ici 10 km yol gittim. 2 kere stop ettirdim. Dururken vitesi bosa alamadim, sanirim bir sorun var yada ben beceremiyorum. Birde ellerim donnnduu.
yolun açık olsun nazar
ilk başlarda boşa alamaman normal biraz alıştıktan sonra daha rahat boşa alabilirsin dururken boşa geçmezse motorunu oldugu yerde hafif ileri geri oynat vites boşa daha rahat geçer 8)

falldown
03.January.2012, 11:21
motorun hayırlı olsun arkadaşım.nazar
eldiven al biran önce. uzun süreli kullanımlarda elini hissetmicek kadar donar öteki türlü
boşa geçmediği zamanlarda celil abinin deiği gibi motoru ileri geri oynat azcık geçer.veya debriyaj sıkılı az bi gaz verirken boşa al rahat geçer.veya durmaya yakın 2den boşa al öyle dur.

turq
03.January.2012, 15:00
Temenni ve önerileriniz için teşekkürler. İş arkadaşlarımdan birisi hediye kask, biriside eldiven almış sağolsunlar. Motoru almak için nasıl bir enerji yaydıysam herkes etkilenmiş :mrgreen:

Motoru kullandıkça sizlere daha çok soru soracağım sanırım, şimdiden affola

falldown
03.January.2012, 15:24
Temenni ve önerileriniz için teşekkürler. İş arkadaşlarımdan birisi hediye kask, biriside eldiven almış sağolsunlar. Motoru almak için nasıl bir enerji yaydıysam herkes etkilenmiş :mrgreen:

Motoru kullandıkça sizlere daha çok soru soracağım sanırım, şimdiden affola

sende dizlik al. şiddetle öneririm. çünkü dizlik seni sadece fiziksel olarak hasarlardan koruma yanında diz kapaklarına vuran şiddetli rüzgardanda korur böylelikle ilerleyen yaşlarda romatizma olmazsın..