PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastik İle İlgili...

ibanez_one
13.January.2012, 04:29
Merhaba Arkadaşlar Ben Superlight 150 Kullanıcısıyım...Şu An Lastiklerim Baya Kötü Durumda...Servise Değişim İçin Soru Yönelttiğimde, Bana IRC Lastik Takılacağını İletti...Bu Marka Nasıldır, Tavsiye Edermisiniz ??? Görüşlerinize İhtiyacım Var...Şimdiden Teşekkür Ederim...

dtahir
13.January.2012, 04:31
Merhaba Arkadaşlar Ben Superlight 150 Kullanıcısıyım...Şu An Lastiklerim Baya Kötü Durumda...Servise Değişim İçin Soru Yönelttiğimde, Bana IRC Lastik Takılacağını İletti...Bu Marka Nasıldır, Tavsiye Edermisiniz ??? Görüşlerinize İhtiyacım Var...Şimdiden Teşekkür Ederim...

merhaba.1 yıl kadar sl150 kullandım.Alı almaz üzerindeki kenda orijinal lastikleri Duro ile değiştirdim..Yol tutuşunda ve fren mesafesinde çok fark ediyor tavsiye ederim...

falldown
13.January.2012, 11:03
yanlış hatırlamıyosam emix adlı arkadaş irc lastik kullanmıştı. istersen ona pm at bide.

CELİL
13.January.2012, 11:06
konuyu daha önce işlemiştiik bende tam hatırlıyamıyorum ama IRC de pek kaliteli değildi uygun fiatlı lastikler arsında en iyisi DURO dur konuyu sitenin arama motorundan aratabilirsin 8)
lastikğin satıldığı bir link buldum ama özelliklerini yazmamış satan bilği verir :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-irc-chopper-dos-lastik-130-90-15-dublex-31679193/detay/

Emix
13.January.2012, 22:50
Celil abininde dediği gibi IRC kaliteli değildir sert bir lastiktir ve tamemen yaz lastiğidir. karda kışta ölüme götürür :)

kar yağmıyan bir yerde iseniz alınabilir. yağmurda zaten hızlı gidemeyeceğiniz için kayma vs de yapmıyor sıkıntı yapmaz

ibanez_one
13.January.2012, 22:54
merhaba.1 yıl kadar sl150 kullandım.Alı almaz üzerindeki kenda orijinal lastikleri Duro ile değiştirdim..Yol tutuşunda ve fren mesafesinde çok fark ediyor tavsiye ederim...

Çok Teşekkür Ederim Duro Lastiklerini Baya Met Ediyorlar...Galiba Benimde Tercihim Bu Yönde Olacak...

Sağlıklı Sürüşler...

ibanez_one
13.January.2012, 22:56
konuyu daha önce işlemiştiik bende tam hatırlıyamıyorum ama IRC de pek kaliteli değildi uygun fiatlı lastikler arsında en iyisi DURO dur konuyu sitenin arama motorundan aratabilirsin 8)
lastikğin satıldığı bir link buldum ama özelliklerini yazmamış satan bilği verir :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-irc-chopper-dos-lastik-130-90-15-dublex-31679193/detay/

Celil Abi İlgine Ve Emeğine Sağlık Çok Teşekkür Ederim...
Duro' Da Karar Kılıyorum Tecrübeye Güvenmek Gerek...Bu Yüzden Sizlere Sorayım Demiştim...Tekrar Teşekkürler...

Sağlıklı Sürüşler....

ibanez_one
13.January.2012, 22:58
Soruma Zaman Ayırıp Cevaplandıran Herkese Çok Teşekkür Ederim...

Sağlıklı Sürüşler...

falldown
16.January.2012, 12:39
Soruma Zaman Ayırıp Cevaplandıran Herkese Çok Teşekkür Ederim...

Sağlıklı Sürüşler...

naptın aldınmı aldıysan ne kadara aldın nerden aldın :?:mrgreen: