Orijinalini görmek için tıklayınız : Tebrik Kabulu :)
Casper
14.January.2012, 01:30
Ve benim için beklenen gün geldi Daytona'mı Celil abininde yardımlarıyla almış bulunmaktayım arkadaşlar. Tebrikleri burdan kabul ediyorum :) Motor biraz pisdi fotoğraflarını aklayıp paklayıp öle çekip koycam buraya. Şimdilik kapının önünde soğukta yatıyo garibim. Celil abi yardımlarına özel teşekkürler. Artık yazı ve buluşmaları iple çekmekteyim :)
ibanez_one
14.January.2012, 01:49
Ve benim için beklenen gün geldi Daytona'mı Celil abininde yardımlarıyla almış bulunmaktayım arkadaşlar. Tebrikleri burdan kabul ediyorum :) Motor biraz pisdi fotoğraflarını aklayıp paklayıp öle çekip koycam buraya. Şimdilik kapının önünde soğukta yatıyo garibim. Celil abi yardımlarına özel teşekkürler. Artık yazı ve buluşmaları iple çekmekteyim :)
Tebrikler :)) Hayırlı Uğurlu Olsun...Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasib Etsin...nazar
serdarozgec
14.January.2012, 02:00
nerden aldın? kaça aldın? hayırlı olsun.
Casper
14.January.2012, 02:06
nerden aldın? kaça aldın? hayırlı olsun.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Motoru İstanbul / Beylikdüzünde bi arkadaştan aldım. 6000 lira verdim. 2011 model 1400 km falan aşşa yukarı. Garanti kapsamında hala. Motorland'dan alınmış makina.
CELİL
14.January.2012, 12:51
nazar ÖZGÜR Makinan hayırlı olsun Allah kazsız belasız keyifle kullanmak nasip etsin :cheesy:
Bir makina sahibi olmana vesile olmaktan mutluluk duydum :mrgreen:
tunaypsr
14.January.2012, 13:50
nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazar kere maşallah:cheesy:
Casper
14.January.2012, 13:55
:) Teşekkür ederim. Aldığım gibi yağmur yağıyo tadını çıkaramıyorum. Bi dün beylikdüzünden evime gelebildim o kadar. Ama yetmediki gezmek istiyorum bu güneş nereye kayboldu yaa :(
MaRCoS
15.January.2012, 01:35
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle bin 8)
telkarinn
15.January.2012, 12:08
Kardeşim hayırlı olsun.Güle güle kullanman dileğiyle...aramızda görürüz seni de inş
bozkurt
15.January.2012, 15:55
Güle güle kullan,Allah kaza bela vermesin.Belki klasik olacak ama koruma ların var dimi?
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Casper
16.January.2012, 04:22
Teşekkür ederim arkadaşlar. bozkurt şu anda korumalarım yok ama alıcam onlarıda tek tek.
falldown
16.January.2012, 11:17
motorun hayırlı olsun arkadaşım nazar
göz açıp kapayıncaya kadar geçer zaman bi bakmışsın bahar olmuş bakkala ekmek almaya bile motorla gider olmuşsun :D
Emre
16.January.2012, 12:04
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Hayırlı olsun tekrardan :)
Casper
16.January.2012, 13:15
motorun hayırlı olsun arkadaşım nazar
göz açıp kapayıncaya kadar geçer zaman bi bakmışsın bahar olmuş bakkala ekmek almaya bile motorla gider olmuşsun :D
Hay ağzına kurban ya tam olarak istediğim o işte :p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.