PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kymco venox

eddwards
14.January.2012, 19:21
Regalimi sattıktan sonra kymco ile devam ediyorum yoluma...Her şartta yol alabilen beni hiç yolda bırakmayan RR'yi çok özleyeceğim bir gerçek..

Bu cuma günü izmitten aldım ve karayolundan ankaraya getirdim... Arkadaşlar yolculuk inanılmaz derecede büyük bir macera oldu. 6 saat boyunca yollardaydım.. Özellikle bolu tüneline girmeden önceki 50 km. ve çıktıktan sonraki 75 kilometre boyunca çok zorlandım.. Havanın -5 derece civarında olması motor üzerinde hız yapmamı etkiledi... Üzerimdeki tüm donanım kar yağmadığı halde buzlandı, hayatımda hiç bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum. Bu satırları yazmadan bir iki saat önce hemşire hanım "yüz üstü yatmamı ve sol kalçamı hafif sıyırmamı'' söylüyordu.

Kymco'ya ilk defa bindim ve bu kadar uzun yolu bu motora ilk binişimde yaptım.. Her motorun kendine özgü albenisi var... Regalin şekli, su soğutmalı oluşu, yolda kalmayışı, Hoysung'un kore malı oluşu, rahatlığı, japon mallarının kalitesi ve uzun ömürlü oluşu, vs.vs.

Kymco'nun albenisi ise bambaşka.... yaklaşık 400 km.lik yolculuğum boyunca onunla bütünleştim gibi bişi oldu... Tüm samimiyetimle söylüyorum.... -7 dereceye varan soğuklarda, buzda, ve karlı yollarda ''Sen merak etme... Yeterki üzerimde kal, ulaşmak istediğin yere götüreceğim" der gibiydi... O kadar zevk aldım ki sürmekten; anlatamam. Gerçekten sürüş keyifi çok üst düzeyde ve güven verici bir ergonomisi var.

Yolda mola verdiğim her yerde, bana inanılmaz gözlerle baktılar. Sanırım beni deli sandılar. Mola yerindeki bir kamyon şoförü sohbe esnasında (Benim motor ile geldiğimi bilmiyordu...) üzerimdeki buzlanmadan dolayı halime acıyarak ''kamyon kasasında yolculuk yapmamam gerektiğini, bu şekilde yola devam edersem Ankaraya varmadan öleceğimi, istersem beni Ankaraya kadar götürebileceğini söyledi. Ben motorum var onunla gidiyorum diyince; önce inanmadı. Sonra dışardaki motora bakmaya gitti... döndüğüne artık benim masama oturmuyordu. Benden korkmuş gibiydi. Yüzünde; hastahaneye küçük sorunları için giden, fakat orada kendisinden çok daha büyük sorunları olan insanları gördüğünde acıyarak şükür duymanın verdiği duyguya benzer bir ifade vardı. Diğer arkadaşlarına beni göstererek sol elini yüz hizasında yukarı doğru yarım daire şeklinde sağa sola çevirerer ve sallıyarak birşeyler anlatıyordu. Onlar benim zeka seviyem hakkında uzun bir sohbete dalmışlardı ki ben çayımı içtim ve oradan ayrıldım. Biraz çılgınca olmakla beraber hayatımda unutamayacağım bir yolculuk yaşadım.

Bu sene yaz gelmez gibi..........

CELİL
14.January.2012, 20:39
Hasan yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsinnazar
kymco venox da çok güzel konforlu güçlü bir makina ama yanılmıyorsam artık sıfırı gelmiyor

yolculuk gerçektende çok büyük bir macera pek fazla kişinin cesaret edeceğini sanmıyorum neyseki kazasız belasız yolculuğu tamamlamışsın
iğne konusuda eger hemşire güzelse ve bir seferlikse katlanılabilir :mrgreen: :cheesy:

TWO-WHEEL TANGO
15.January.2012, 00:21
Hayırlı olsun nazar. Hissedilenleri, duyguları aktarımdaki kaliteye hayran kaldım.. Daha güzel anlatılamazdı 8).

MaRCoS
15.January.2012, 01:41
haydi gelin yarın sabah kahvaltıya sonra ufak bir istanbul turu (ortaköy,beşiktaş,sarıyer kordon boyu) katılmak isteyen ulaşsın bana, 3-4 motor olacağız..... bu karda kış da kimse gelmez ama yinede yazayım dedim : :cheesy: sizi gidi su motorcularııı siziiii

ibanez_one
15.January.2012, 02:50
haydi gelin yarın sabah kahvaltıya sonra ufak bir istanbul turu (ortaköy,beşiktaş,sarıyer kordon boyu) katılmak isteyen ulaşsın bana, 3-4 motor olacağız..... bu karda kış da kimse gelmez ama yinede yazayım dedim : :cheesy: sizi gidi su motorcularııı siziiii

Motorumun Çekişi Dehşet Düştü, Debriyaj İle İlgili Sıkıntım Var :( Bu Davet Geri Çevrilemezdi Tam Zamanına Denk Geldi Ya :( Sizlere Sağlıklı Sürüşler Dilerim nazar

eddwards
15.January.2012, 03:18

Aynı tepki ve davranışta bulunarak her seferinde değişik sonuçlar beklemek.....:?
Yukarıdaki cümle deliliğin tanımı için kullanılmaktadır.

Ben deli değilim... değilim.. deeeeğiiiilimmmmmmmmmm: :evil:
İliklerimi isıtmak için bir kaç aya ihtiaycım var...belki seneye kışa

Casper
15.January.2012, 03:34

Hocam sen bana yakınsın galiba? Ben Şişlide oturuyorum. Yarın için gelemem ama kardan kıştan değil bugün patır patır kar yağarken bile çıktım turladım valla :) Daha Daytonamın keyfini çıkaramadım. Ama bi dahaki ilk tura katılmak isterim...

CELİL
15.January.2012, 10:45
Bugün ( pazar) hava açtı harika güneş var bu hava kaçmaz kahvaltıya yetişemem ama sonrasında varım uyarsa 12. 00 benide beşiktaş iskeleden alın haberleşelim 8)

Emix
15.January.2012, 17:25
Bugün ( pazar) hava açtı harika güneş var bu hava kaçmaz kahvaltıya yetişemem ama sonrasında varım uyarsa 12. 00 benide beşiktaş iskeleden alın haberleşelim 8)

abi benide Ankara'dan alın yol üstü :D haberleşiriz

lapa lapa kar yağdı yav dışarı çıkılmıyor resmen burda kahvaltılık güneş olsa keşke

CELİL
15.January.2012, 21:28
abi benide Ankara'dan alın yol üstü :D haberleşiriz

lapa lapa kar yağdı yav dışarı çıkılmıyor resmen burda kahvaltılık güneş olsa keşke

5-6 makina buluşup biraz orman biraz boğaz havasında muhabbet ettik güzel güneşli ama buz gibi bir hava vardı ama makinalardan hevesimizi biraz aldık yaz gelsede seninde ulaşabileceğin bir turda senide aramızda görsek güzel olur 8)

Emix
15.January.2012, 21:55
5-6 makina buluşup biraz orman biraz boğaz havasında muhabbet ettik güzel güneşli ama buz gibi bir hava vardı ama makinalardan hevesimizi biraz aldık yaz gelsede seninde ulaşabileceğin bir turda senide aramızda görsek güzel olur 8)

havalar açılıp saçılana kadar motorsikletimi almış olurum zaten.

uzun bir aradan sonra hevesimi almak için

süre süre geleceğim istanbula bütün gün gezeceğiz inşalalh hep beraber :)

hayırlısı bakalım biraz daha var gibi mart nisan gibi motor almayı düşünüyorum alırsam inşallah yazın İstanbul beni bekler :)

2 gün izinliyim zaten atlar çıkar gelirim sürekli :)

tunaypsr
15.January.2012, 22:20
Regalimi sattıktan sonra kymco ile devam ediyorum yoluma...Her şartta yol alabilen beni hiç yolda bırakmayan RR'yi çok özleyeceğim bir gerçek..

Bu cuma günü izmitten aldım ve karayolundan ankaraya getirdim... Arkadaşlar yolculuk inanılmaz derecede büyük bir macera oldu. 6 saat boyunca yollardaydım.. Özellikle bolu tüneline girmeden önceki 50 km. ve çıktıktan sonraki 75 kilometre boyunca çok zorlandım.. Havanın -5 derece civarında olması motor üzerinde hız yapmamı etkiledi... Üzerimdeki tüm donanım kar yağmadığı halde buzlandı, hayatımda hiç bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum. Bu satırları yazmadan bir iki saat önce hemşire hanım "yüz üstü yatmamı ve sol kalçamı hafif sıyırmamı'' söylüyordu.

Kymco'ya ilk defa bindim ve bu kadar uzun yolu bu motora ilk binişimde yaptım.. Her motorun kendine özgü albenisi var... Regalin şekli, su soğutmalı oluşu, yolda kalmayışı, Hoysung'un kore malı oluşu, rahatlığı, japon mallarının kalitesi ve uzun ömürlü oluşu, vs.vs.

Kymco'nun albenisi ise bambaşka.... yaklaşık 400 km.lik yolculuğum boyunca onunla bütünleştim gibi bişi oldu... Tüm samimiyetimle söylüyorum.... -7 dereceye varan soğuklarda, buzda, ve karlı yollarda ''Sen merak etme... Yeterki üzerimde kal, ulaşmak istediğin yere götüreceğim" der gibiydi... O kadar zevk aldım ki sürmekten; anlatamam. Gerçekten sürüş keyifi çok üst düzeyde ve güven verici bir ergonomisi var.

Yolda mola verdiğim her yerde, bana inanılmaz gözlerle baktılar. Sanırım beni deli sandılar. Mola yerindeki bir kamyon şoförü sohbe esnasında (Benim motor ile geldiğimi bilmiyordu...) üzerimdeki buzlanmadan dolayı halime acıyarak ''kamyon kasasında yolculuk yapmamam gerektiğini, bu şekilde yola devam edersem Ankaraya varmadan öleceğimi, istersem beni Ankaraya kadar götürebileceğini söyledi. Ben motorum var onunla gidiyorum diyince; önce inanmadı. Sonra dışardaki motora bakmaya gitti... döndüğüne artık benim masama oturmuyordu. Benden korkmuş gibiydi. Yüzünde; hastahaneye küçük sorunları için giden, fakat orada kendisinden çok daha büyük sorunları olan insanları gördüğünde acıyarak şükür duymanın verdiği duyguya benzer bir ifade vardı. Diğer arkadaşlarına beni göstererek sol elini yüz hizasında yukarı doğru yarım daire şeklinde sağa sola çevirerer ve sallıyarak birşeyler anlatıyordu. Onlar benim zeka seviyem hakkında uzun bir sohbete dalmışlardı ki ben çayımı içtim ve oradan ayrıldım. Biraz çılgınca olmakla beraber hayatımda unutamayacağım bir yolculuk yaşadım.

yahu birader ben sana ne deyim bilmemki beni eryamandan bağluma göndermiyorsun kendin 400 km yol yapıyosun kamyon şöförü haksızda deyil yani ben olsam bırak aynı masada oturmayı kamyona koşar kapılarıda kitlerdim 8):)

tunaypsr
15.January.2012, 22:22
şu ankaralılarda artık yavaş yavaş bi toplansak diyorum madem bize yaz gelmeyecek biz yaz olan yere gitsek nasıl olur

ibanez_one
16.January.2012, 01:35
İşyerim Taksimde...Bu Gün Yemek Yemeğe Çıktığımda DUROCK ( Rock Bar )' In Önünde Yaklaşık 10 Adet Chopper Gördüm...Güneşi Gören Vurmuş Kendini Yola...
Pazar Günü Çalışıyor Olmak Bu Sebepten Çok Kötü...Celil Abi Sizlere De Çok Özendim :( Ama Allah Nazardan Saklasın Korkarım Şimdi Nazarım Değer...nazar

falldown
16.January.2012, 11:28

haberim olsaydı gelirdim bende. foruma genelde haftaiçi ofisteyken bakıyorum.

CELİL
16.January.2012, 11:32

pardon hasan senin başlık araya kaynamış yukarı çekeyim :D

falldown
16.January.2012, 11:38
hee yaw bende şimdi farkettim :D önce sneinkini okuduktan sonra konu kaymş bende diğer konuya yazmışım :D

hayırlı olsun arkadaşım nazar bu arada bol bol balık ye ve portakal suyu iç. toparlarsın hemen8)

synapse333
16.January.2012, 13:11
pardon hasan senin başlık araya kaynamış yukarı çekeyim :D

venox uzun yolda bel ağrısı yaptı mı ?

tunaypsr
16.January.2012, 15:33
bu arada fotoyu kime çektirdin kamyoncuyamııı:mrgreen: