PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kamp için malzeme

telkarinn
22.January.2012, 12:56
Arkadaşlar yaz kampları için çadır tulum mat filan almak istiyorum. Bunun haricinde kamp için olmazsa olmazlar -kardeşim kampa gideceksen mutlaka şu da olmalı- diyebileceğiniz aklınıza gelen neler var ve birde bunları uygun fiyatta nereden alabiliriz bulabiliriz ?

Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler

serdarozgec
22.January.2012, 13:14
ben çadır ve tulumu bim den almıştım. baya ucuza gelmişti ozamana göre. ama hiç kampa gidemedim :P o yüzden başka ne lazım bilemiyorum. takip edeceğim bir konu olacak.

Umut can
22.January.2012, 13:51
ben başkent üniversitesi'nde kampçılık ve doğa sporları topluluğu'nda (kadost) başkanlık yapıyorum. bu konularda yardımcı olabilirim. kamp için mat, tulum ve çadırın dışında mutlaka soğutucu/ısıtıcı ya da termos, kafa lambası ya da fener, çekiç, pense gibi alet edavat olması gerekir.

decathlon, metro, bazen bim :) iş görür.

telkarinn
22.January.2012, 13:57
ben başkent üniversitesi'nde kampçılık ve doğa sporları topluluğu'nda (kadost) başkanlık yapıyorum. bu konularda yardımcı olabilirim. kamp için mat, tulum ve çadırın dışında mutlaka soğutucu/ısıtıcı ya da termos, kafa lambası ya da fener, çekiç, pense gibi alet edavat olması gerekir.

decathlon, metro, bazen bim :) iş görür.

Yazdım bi kenara hocam. Çok sağol

ben çadır ve tulumu bim den almıştım. baya ucuza gelmişti ozamana göre. ama hiç kampa gidemedim :P o yüzden başka ne lazım bilemiyorum. takip edeceğim bir konu olacak.

Bim de hiç gözüme çarpmadı daha önce :(

Umut can
22.January.2012, 14:10
Genel olarak bir kampta gereken bir sürü malzeme vardır aslında onlara değinmedim hocam. onlarda çok detaydır ama olmazsa olmazlarıdır genelde. bir liste çıkarmışlığım yok ama biraz uğraşıp buraya yazabilirim.

dediğim gibi 'bazen' bime gelir:) broşüründen falan denk gelirsen bir ihtimal bulursun. ama kalite konusunda biraz tereddütler yaşanabilir.

Ekrem Özdemir
22.January.2012, 17:55
İyi günler hocam.
Benim 2 ev arkadaşımda Cumhuriyet üniversitesi dağcılık klubünün başkan ve yardımcıları (cüdost) onlara senin sorunu sorduğumda sadece yaz kampına yönelikse yapacağın kamplar öyle bilinmiş kamp malzemeleri satan yerlere gitmesine gerek yok ama yinede kaliteli almak istiyorsan kadıköy, eminönü ve karaköyde bolca yan yana mağazalar bulunuyor buralardan temin edebilirmişsin.
İşin ucuzuna kaçmak istersen büyük alışveriş mağazaları yaza doğru kamp malzemeleri getiriyor buralardan çok ucuza alıp iş görebilirsin.
Kamp için olmazsa olmazlar ise; Çadır, Mat, Uyku tulumu, termos, penseli bir çakı ,yemekleri pişireceğin ufak bir kap küçük kamp tüpü, ( nurgaz tüp varmış 10liralıık 1 hafta rahat rahat yetermiş).

tunaypsr
22.January.2012, 22:21
gerçi arkadaş söylemiş ama çakı demiş bence biraz heybetli bi bıcak al avcı işi yaklaşık 2 kiloda kalitelisinden suçuk hem bozulma ihtimali yok hemde çabuk pişer bu arada netten serdar kılıcın doğada tek başına videolarını izlemeni tavsiye ederim sana yardımcı olacak bir çok konu var bak şimdi bende imrendim .

telkarinn
23.January.2012, 11:14
İyi günler hocam.
Benim 2 ev arkadaşımda Cumhuriyet üniversitesi dağcılık klubünün başkan ve yardımcıları (cüdost) onlara senin sorunu sorduğumda sadece yaz kampına yönelikse yapacağın kamplar öyle bilinmiş kamp malzemeleri satan yerlere gitmesine gerek yok ama yinede kaliteli almak istiyorsan kadıköy, eminönü ve karaköyde bolca yan yana mağazalar bulunuyor buralardan temin edebilirmişsin.
İşin ucuzuna kaçmak istersen büyük alışveriş mağazaları yaza doğru kamp malzemeleri getiriyor buralardan çok ucuza alıp iş görebilirsin.
Kamp için olmazsa olmazlar ise; Çadır, Mat, Uyku tulumu, termos, penseli bir çakı ,yemekleri pişireceğin ufak bir kap küçük kamp tüpü, ( nurgaz tüp varmış 10liralıık 1 hafta rahat rahat yetermiş).

Arkadaşına da sana da çok teşekkürler dostum. Sadece yaza yönelik olsun istemiyorum. hem yaz hem kışın iş görecek şekilde bişeyler almayı düşünüyorum. Yani ne dandik olsun ne de çok kabarık olsun maksadım. Orta halli bişeyler ;)

gerçi arkadaş söylemiş ama çakı demiş bence biraz heybetli bi bıcak al avcı işi yaklaşık 2 kiloda kalitelisinden suçuk hem bozulma ihtimali yok hemde çabuk pişer bu arada netten serdar kılıcın doğada tek başına videolarını izlemeni tavsiye ederim sana yardımcı olacak bir çok konu var bak şimdi bende imrendim .

Sağlam bi çok kullanışlı çakı aklımda zaten hocam. Çok teşekkürler :cheesy:

synapse333
23.January.2012, 14:17
sadece bir öneri motorsikletin aküsüne çakmaklık bağlatırsan cep telefonu, navigasyon, ufak ışıldak, vb. şarj edebilirsin ben yapmıştım 3-5 liraya mal olyor oldukça işe yarar diye düşünüyorum

telkarinn
23.January.2012, 14:41
sadece bir öneri motorsikletin aküsüne çakmaklık bağlatırsan cep telefonu, navigasyon, ufak ışıldak, vb. şarj edebilirsin ben yapmıştım 3-5 liraya mal olyor oldukça işe yarar diye düşünüyorum

O benim de aklımda dostum.. Özellikle telefon için çok lazım olduğunu çoğu kişiden duymuştum.

falldown
23.January.2012, 19:20
hmm ben pro dağcı kampçı değilim ama deneyimlerimden yararlanarak sna şu kadarını söyleyebilirim. öncelikla mat alma. bunun yerine şişme deniz yatağı al. hem daha rahat olur hemde motorda yer kaplamaz hemde gece toprak buz kestiğinde yerden soğuk çekmez aradaki hava tabakası sıcak kalmanı sağlar. ayrıca yazın deniz kenarında kamp kurduğunda çift işe kullanırsın :D. bunlar dışında en önemlilreden bi tanesi ışık. kesinlikle elle basıp bıraktıkça kendini şarj eden bi fener almanı tavsiye ederim. çünkü kamp sürene ve kullanımına göre pilin bitebilir. hem yedek pil taşımak zorunda kalmazsın heme geceleri pil bitmesin diye tasarruf yapcam diye az az kullanmazsın. ayrıca alcağın fenerin götünde ip olsunki çadırın iç tarafındaki ortasına lamba olarak asabil.alacağın çadır eger yayla vb. yüksek yerlerdede veya denize çok yakın mesafede veya kumsalda kamp kurcaksan yaz ayı hariç kalın bir mat alıp yükünü şişirceğine en az iki katlı çadır almanı tavsiye ederim soğuktan daha iyi korur. çünkü ilk katmanın bi süre sonra bıcık bıcık su olup damlayacaktır. yani ucuz muşambadan bozma çadırla sadece yaz sıcağında kamp kurarsın. bunlar en önemli 3 şey. gerisi senin nasıl bi kamp yapcağına ve ihtiyaclarına ve konforuna kalmış.örneğin temizliğe düşkünsen kesinlikle bi paket bebek ıslak mendili al yanına yada yemeği ateş yakarak dal toplayarak deilse küçük kamp ocakları falan var gibi gibi.:D

SonsOfAnarchy
24.January.2012, 00:30
dostum bende öle profesyonel bir kampçı değilim ama yazın göl balıkçılığı yapıyorum gidince 1-2 hafta kalıyoruz oraya gittiğinde sana lazım olucak şeyler çadır,tulum , mat (ama matın yoksa eğer kamp kurduğun yere yakın buğday tarlası falan varsa buğdaylar toplandıktan sonra samanlar kalır yerde onları al ve çadırın altına koy yarım balya kadar saman yeterli olucaktır. hem soğuğu keser hemde yattığın zemin yumusak olur böylelikle rahat edersin) alet edevat ı zaten söylememe gerek yok çakı ,bıçak , pense , çekiç yerine keser kullanırsan daha çok işine yarar ve yanına en azından 1 tane olta al (hem moralin yükselir hemde aksam yemeğin çıkar) tüp yerine ateş yakabilirsin ama tüp kullanıcaksan bi tenekenin içine koy daha iyi verim alırsın benim diyeceklerim bu kadar eksiğim varsa düzeltirseniz sevinirim..

TWO-WHEEL TANGO
24.January.2012, 03:04
Karaköy'de Atlas kampçılık ve dağcılık mağazası var. Pazarlık imkanı vardır kendilerinde. Başta liste fiyatı % şu kadar indirim falan derler ama zorlarsan bir miktar daha indirirler. Eğer bütçen uygunsa çadır (dört mevsimliklerden) ve tuluma vereceğin paraya acıma derim. Alışınca kış kamplarına da gitmek isteyeceğini düşünüyorum.Kalitesiz çadır yazın ok fakat sonbaharda veya kışın gecenin bir yarısı hesapta olmayan bir fırtına veya yağmurda yırtılırsa sonuç çok kötü olur. Marketlerde gördüğün çadırlar yırtıldığı zaman rüzgarın basıncıyla yırtığı genişler, tulum içindeki sen ve çadırda sağa sola dağılmış yiyecek ve malzemelerin ortada kalakalırsınız. Tulum için hafiflik,sıkıştırılıp çantada yer tutmaması ve sıcak tutması bakımından tırmanışlarda kaz tüyü tercih edilir. Ancak kaz tüyünü ter veya rutubetle ıslatmamalı, ısıtma fonksiyonunu kaybeder. Hem fiyatı da yüksek olur. O yüzden sentetik uyku tulumu işini görecektir. Tırmanışta konfor olayı geri planda kaldığı ve taşımada kolay olduğu için mat tercih edilir. Matta tulum içinde mumya gibi sırtüstü yatılır, uyuyabiliyorsan ne mutlu (tırmanıştan kampa döndüğünde yattığın yeri bilmiyorsun gerçi ama normalde ben uyuyamıyorum). Şişme matlar çıktı bir ara ama delinme ihtimali yüzünden tercih edilmedi. Ocaklarda, benzin ocağı vardır, birkaç çeşit yakıtla yakılabildiği halde saatçi benzini tercih edilir,yüksek irtifada oksijenin nispeten az olduğu ortamda çok iyi iş görür, fakat marketlerde satılan normal gaz ocakları da işini görecektir,biraz geç ısıtır o kadar ( ısıtırken etrafını kalın aluminyum folyo ile çevrele). Sakın termossuz kampa gitme derim, su ısıtmak kampta problem. Aydınlatma için örneğin ledli petzl marka kafa lambası 120 saat yanar, fakat Çin versiyonu ledli kafa lambaları da pekala iş görür. Dikkat, kafa lambası dedim, çünkü ellerin serbest olması gerek. Ekstradan bir ledli lamba da çadır içine koyabilirsin.Malzemeleri içine koyacağın 60-80 litrelik bir sırt çantası tüm malzemeleri toparlar. Su geçirmez ve askılıkları sağlam olmalı. Balıkçılar için tasarlanan çantalar kopuyor. 1-Kaliteli çadır 2-kaliteli tulum ve ısı izolasyonu iyi bir mat 3-Kaliteli bir çanta. Bunun haricinde ihtiyaçlarını zaten sen belirleyeceksin,kamp ortamını gözünde canlandır, çeteleye teker teker yaz. Sakın çakmağı unutma. (Ben yapmıştım bir kez,3000 metrede kampta farkettim durumu, söylemeden edemedim :mrgreen:)

telkarinn
24.January.2012, 11:15
hmm ben pro dağcı kampçı değilim ama deneyimlerimden yararlanarak sna şu kadarını söyleyebilirim. öncelikla mat alma. bunun yerine şişme deniz yatağı al. hem daha rahat olur hemde motorda yer kaplamaz hemde gece toprak buz kestiğinde yerden soğuk çekmez aradaki hava tabakası sıcak kalmanı sağlar. ayrıca yazın deniz kenarında kamp kurduğunda çift işe kullanırsın :D. bunlar dışında en önemlilreden bi tanesi ışık.....

Kardeşim çok sağol...Profesyonel aramıyoz zaten. Maksat fikir alalım.. Eyvallah

dostum bende öle profesyonel bir kampçı değilim ama yazın göl balıkçılığı yapıyorum gidince 1-2 hafta kalıyoruz oraya gittiğinde sana lazım olucak şeyler çadır,tulum , mat (ama matın yoksa eğer kamp kurduğun yere yakın buğday tarlası falan varsa buğdaylar toplandıktan sonra samanlar kalır yerde onları al ve çadırın altına koy yarım balya kadar saman yeterli olucaktır.....

Çok teşekkürler. Gereken temel şeylerin bi çoğunu bi kenara yazdım zaten ama oltayı düşünmemiştim. Olabilir yani. Teşekkürler

1-Kaliteli çadır 2-kaliteli tulum ve ısı izolasyonu iyi bir mat 3-Kaliteli bir çanta. Bunun haricinde ihtiyaçlarını zaten sen belirleyeceksin,kamp ortamını gözünde canlandır, çeteleye teker teker yaz. Sakın çakmağı unutma. (Ben yapmıştım bir kez,3000 metrede kampta farkettim durumu, söylemeden edemedim :mrgreen:)

Çok sağol. Bi kenara yazdım. Özelikle çakmak olayını. Aynı duruma düşmeyelim sonra :mrgreen:

ağfndrdm
03.June.2012, 23:45
herkes-mesajı-yazmadan-pro-kampçı-olmadığını-belirtmiş

bu-işi-uzmanlığı-yoktur-bence---ha--illa-var-dersen
bende-çingenden-iyisini-bulamassın-derim:p

nese-nese

bugun-reali-gezdim-ve-izlenimlerimi-anlatıyım

--öncelikle-belirtiyim-fiyatları-çok-ucuzlatmışlar
kamp-malzemesi-almak-isteyenler-için-kaçırılmıycak-dercede
ben-2-hafta-önce-almıştım-malzemeleri-ve-zarırım-50-tl:(

çadır:

2,45cm-boy
180cm-en
170cm-yükseklik

takribi-3-kişilik-çadır----39-tl
ben-50tlye-almıştım

tulum:
190cm-mumya-tulum
19tl
ben-30tlye-almıştım

mat
10tl
ama,,,,,,,matı-tavsiye-etmiyorum-arkadaşlar-zeminin-sertliğii-ve-soğuğu-engeleemekte yetersiz
o-yüzde-şişme-yatak-diyorum
bugun-2kişilik-şişme-yatağı
şişme-yastıkları-ve-pompasıyla-50-tlye-edindim-inş-bundan-sonra-ev-konforunda-konaklayacağım

tek-kişilik-şime-yataklar-ise-15tl-gibi-komik-rakam-kaçmaz:cheesy:

ek-olarak
biz-matorculara-için-diğer-yanınıza-alacağınız-malzemeler.....

bagaj-lastiği-min.-4-adet(eşyaları-motora-bağlamak-sabitlemek-için)
el-veya-kafa-feneri-
bardak-veya-şise-biçimide-termos
açılır-kapanır-tabure
terlik
havlu
yedek-çamaşırlar
çöp-poşeti-en-kalınından:çadırın altına nemi-ve-suyu-almasını-önlemek-için
bıçak(çakı)
çakmak
çay,şeker:mrgreen:
sabun

bu-malzemeler-varsa-yanında-rahat-rahat-kamp-yapabileceğinizi-idda-ediyorm:)
içirikte-şu-fazla-lüks-denecek-malzeme-yok-
hatta-çekirdek-kadroda-denilebilir

Emre
01.July.2012, 23:31
Arkadaşlar konuyu tekrar canlandıracağım, Ağa' nın söylediklerine ek olarak real indirimli fiyatlara devam ediyor. 3 kişilik güzel görünümlü bir çadır 39,90 TL' ye aldım. Ayrıca Ağa' nın söylediği 50 TL' lik çift kişilik yatak 39,90 TL' ye düşmüş. Hemde paketin içinde çift kişilik yatak + 2 şişme yastık + pompa var. Çok güzel bir fırsat yani, ben aldım. Kampa gidemesemde çadırda, yatakta evde dursun o denli beğendim yani fiyatlarını :p

Eve kurdum test amaçlı, bir sıkıntı yok şimdilik. Yatağın havası inerse buradan bilgi veririm. Almanızıda tavsiye ederim :)

ağfndrdm
01.July.2012, 23:42
Arkadaşlar konuyu tekrar canlandıracağım, Ağa' nın söylediklerine ek olarak real indirimli fiyatlara devam ediyor. 3 kişilik güzel görünümlü bir çadır 39,90 TL' ye aldım. Ayrıca Ağa' nın söylediği 50 TL' lik çift kişilik yatak 39,90 TL' ye düşmüş. Hemde paketin içinde çift kişilik yatak + 2 şişme yastık + pompa var. Çok güzel bir fırsat yani, ben aldım. Kampa gidemesemde çadırda, yatakta evde dursun o denli beğendim yani fiyatlarını :p

Eve kurdum test amaçlı, bir sıkıntı yok şimdilik. Yatağın havası inerse buradan bilgi veririm. Almanızıda tavsiye ederim :)

sakarya doğa imkanlarında test etmek gerek :paslında

Emre
01.July.2012, 23:51
sakarya doğa imkanlarında test etmek gerek :paslında

Valla Ağa bu niyetlerle aldım ama işlerim çok yoğun, hafta sonları da çalıştığım için (dışarıdan kendi işlerimi yapıyorum bilgisayar yazılım) başlıklara hiç yazamıyorum bile (konuşuyo konuşuyo ama gelmiyo olmasın diye :) ) Yoksa benimde içim gidiyor. Hele özellikle Bursa' ya gelmeyi ne kadar istediğimi anlatamam ama ayarlayamadım işte :( 1 - 2 ay arası bu şekilde yoğun gözüküyor. Şükür tabi iş var çalışıyorum, orasıda ayrı :)

mrtglc
14.March.2013, 19:40
Yaz için hazırlıklara başlıyorum. böyle bir çadır gören duyan olursa haber etsin.

http://imageshack.us/a/img7/3452/99439090.jpg

Umut can
14.March.2013, 20:18
Şöyle bir sahra çadırımız var. :mrgreen: Sene 2011 yazı, Mavi Göl'den bir görüntü. :cheesy: O zamanlar daha motorsuzduk 4 teker gitmiştik. :p

Çadırın markası Active. Metro'dan çok uygun bir fiyata almıştık. Çadırın sağında ve solunda 2 ayrı odası var. :mrgreen: Ortada da bir hol. :cheesy: O alana motor sığar diye tahmin ediyorum. Belki biraz ön teker dışarı taşar o kadar. Odalar 2+2 kişi olarak rahat, 3+3 kişi olarak da kalınabilir, denendi. :mrgreen:

İş görür dersen bu modeli kaçırma derim. 8)

http://b1303.hizliresim.com/17/g/l1vsj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://b1303.hizliresim.com/17/g/l1vu2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://b1303.hizliresim.com/17/g/l1vwm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

mrtglc
14.March.2013, 20:36
bu modellleri biliyorum ama ne kadar portatif sırtçantası mad uyku tulumu ve diğer kamp malzemeleri işin içine girince bize daha küçük bişey lazım düşüncesindeyim. malum 2 tekerde bağajımız biraz sınırlı.

Umut can
14.March.2013, 20:51
Çadırı bir kaç defa kurunca anlıyorsun aslında, çok basit. İki kişi yapmak tabii ki her zaman daha iyi. Ama zaten tek ben kalırım diyorsan bu baya büyük olur. Başka modele bakmak gerek. Gösterdiğin modeli bulabiliyorsan ne ala zaten. 8)

Çadırın toplanmış, kazıklarıyla her şeyiyle ağırlığı 7 kg. Yine toplanmış hali ile 63 x 18,5 x 18,5 cmlik bir çantası var.

ağfndrdm
15.March.2013, 00:46
Yaz için hazırlıklara başlıyorum. böyle bir çadır gören duyan olursa haber etsin.

http://imageshack.us/a/img7/3452/99439090.jpg

hacım buldum ama biraz okkalı çıktı:)
http://redverz.com/tents.html
http://redverz.com/index.html
http://www.burakarub.com/tag/motorcycle-garage/

bence alma böyle bişey seni dandik paklar
birgün umulmadık bişey olursa allah göstermesin çadırı madırı bırakıp dönmek zorunda kalırsın yine:(

mrtglc
15.March.2013, 00:50
hacım buldum ama biraz okkalı çıktı:)
http://redverz.com/tents.html
http://redverz.com/index.html
http://www.burakarub.com/tag/motorcycle-garage/

bence alma böyle bişey seni dandik paklar
birgün umulmadık bişey olursa allah göstermesin çadırı madırı bırakıp dönmek zorunda kalırsın yine:(

aynen kardeşim. bize tahtakale modeli bişey lazım :D

ağfndrdm
15.March.2013, 00:52
http://www.kutupayisi.com/Product.aspx?CategoryId=192&ProductId=3616
al geç bunu yazın kullanacağın için iş görür

ağfndrdm
27.March.2013, 19:56
şok markette 12 v lik oto çakmaklık girişli komprasör vardı 20 tlye .alıp almama konusunda karar veremedim bir türlü.
kampa filan yatar şişirme belasını giderir mi bilemedim.akü işini yedek aküm var onu kullanırım diye düşünüyorum .ama hala karasızım.
ilgilenlerin bilgisine rica olunur

mrtglc
27.March.2013, 20:00
Kardeişm motor çalıştığı sürece aküden değil, şarj dnamosundan gelen elektriği kullanıyorsun korkma yani gönül rahatlığı ile al. bas marşa hafif gaz ver tak çakmaklığa kompresörü bas havayı gitsin gözün arkada kalmasın.

CELİL
27.March.2013, 20:01
şok markette 12 v lik oto çakmaklık girişli komprasör vardı 20 tlye .alıp almama konusunda karar veremedim bir türlü.
kampa filan yatar şişirme belasını giderir mi bilemedim.akü işini yedek aküm var onu kullanırım diye düşünüyorum .ama hala karasızım.
sen al hepimiz kullanırız :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ozguralic
27.March.2013, 20:02
müslümanın malı ortaktır :mrgreen:

ağfndrdm
27.March.2013, 20:12
Kardeişm motor çalıştığı sürece aküden değil, şarj dnamosundan gelen elektriği kullanıyorsun korkma yani gönül rahatlığı ile al. bas marşa hafif gaz ver tak çakmaklığa kompresörü bas havayı gitsin gözün arkada kalmasın.

abi 12v ama 0.55 kw ve 1.8 am yani motor rolantideyken di minomo yetersiz kalacak illaki aküden çekecek bişeyler.
yazmayı unuttum birde bunun yanında ne kadar benzin harcar

celil ve özgür ayıp ettiniz herkes kullanır tabiki de
bunu benim yaktığım benzin ve akü yıpranma payına oranla bir tarifeye bağlarız.taşıma masrafları hariç
3 5 masraflarımız karşılanır benim de işime gelir
bir nevi teşvif avansı sayarız aramızda:mrgreen:

mrtglc
27.March.2013, 20:15
motor rolantide olmayacakki sen gaz vereceksin 4/1 oranında pompa çalışacak. zaten 3 dakika bile sürmeyecek kullanma süren. ama eğer aklına yatmadı ise aparatlar var egzoza bağlıyosun gazı kökledimmi yatak şişiveriyor :Dbu amatörce olanı :D
http://www.timsah.com/Yatak-sisirme-teknigi/CTPrQ41Lwt_

CELİL
27.March.2013, 20:25
abi 12v ama 0.55 kw ve 1.8 am yani motor rolantideyken di minomo yetersiz kalacak illaki aküden çekecek bişeyler.
yazmayı unuttum birde bunun yanında ne kadar benzin harcar

celil ve özgür ayıp ettiniz herkes kullanır tabiki de
bunu benim yaktığım benzin ve akü yıpranma payına oranla bir tarifeye bağlarız.taşıma masrafları hariç
3 5 masraflarımız karşılanır benim de işime gelir
bir nevi teşvif avansı sayarız aramızda:mrgreen:
yatak başına 1 tl veririz 8)
2 festivalde parası çıkar zaten :)

ağfndrdm
27.March.2013, 20:29
anlaşıldı manu-el takılacaz anlaşılan

cihan54
27.March.2013, 20:30
yatak başına 1 tl veririz 8)
2 festivalde parası çıkar zaten :)

Muhabbetiniz için online geyik başlığına rica ediciyim :evil:

ağfndrdm
27.March.2013, 20:32
ben anlamam arkadaş herkse matoruna çakmaklık takıp getirsin kamplara
o zaman alırım getiririm

iki dk da konuyu geyiğede vurdunuz ya helali hoş olsun

cihan54
27.March.2013, 20:36
Oohh bee.. Ağa, nası güzel oluyomuş biliyon mu Celil abiyi makaslamak :p hadi online geyiğe bakim :evil: :p

ağfndrdm
27.March.2013, 20:39
Oohh bee.. Ağa, nası güzel oluyomuş biliyon mu Celil abiyi makaslamak :p hadi online geyiğe bakim :evil: :p

güzel abi maaşını hak ediyosun ne diyim:cheesy:

2 dk sonrada gereksiz msjları bu mesajla beraber süpür.ikramiyeye hak kazan:mrgreen:

Emre
28.March.2013, 01:11

Ağa ürünü inceledin mi hala satılan bir ürün mü? Geçen sene olsaydı muazzam işime yarardi ve hala geç değil eğer bu fiyata bulabilirsem süper olur :mrgreen:

ağfndrdm
28.March.2013, 01:18
Ağa ürünü inceledin mi hala satılan bir ürün mü? Geçen sene olsaydı muazzam işime yarardi ve hala geç değil eğer bu fiyata bulabilirsem süper olur :mrgreen:

inceledim abi hala var
sen bak şok a bulamassan bana habaer ver ben burdan alırım senin için

ek olarak sen motoru kimden aldım
bu vstromtr de olan siyah gs yimi ?
bi resminide atmadınki bilader :evil:

Emre
28.March.2013, 11:27
inceledim abi hala var
sen bak şok a bulamassan bana habaer ver ben burdan alırım senin için

ek olarak sen motoru kimden aldım
bu vstromtr de olan siyah gs yimi ?
bi resminide atmadınki bilader :evil:

Tamam abi ben bir bakayım bulamazsam sana haber vereceğim, sağolasın :)

Evet atamadım resimleri suçluyum :( ama inan 1 kere binebildim daha motora. Daha temizleyemedim bile pis olduğu için, temizleyip resim çekerim diye düşündüm.

Yok vstrom' dan değil sahibinden buldum, sarı renk 2003 model. İnş. işlerimi ayarlarsam bir çılgınlık yapıp Cumartesi peşinize takılmayı düşünüyorum. :p Orada incelersin artık rahat rahat. İnş. bir sıkıntı olmazda görüşmüş oluruz. Ama tek gelecem galiba, şimdi hatunu tehlikeye atmayı düşünmüyorum. Fren olayını beceremiyorum daha :p

ağfndrdm
02.April.2013, 21:44
Bi arkadaş şok ta satılan komrasörden almış
evde denemiş
sonuç
boyut :küçük
fiyat:uygun
performans: güzel
http://www.youtube.com/watch?v=-tuxVbyCF0s

CELİL
02.April.2013, 21:55
Bi arkadaş şok ta satılan komrasörden almış
evde denemiş
sonuç
boyut :küçük
fiyat:uygun
performans: güzel
http://www.youtube.com/watch?v=-tuxVbyCF0s

arkadaş iyi yapmış hayırlı olsun güle güle kullan :mrgreen:8)

Salih
02.April.2013, 22:08
Şişir, tekmele ve üzerine bas. Yöntem bu mu?:mrgreen:

ağfndrdm
02.April.2013, 22:11
Şişir, tekmele ve üzerine bas. Yöntem bu mu?:mrgreen:

davamı gelecek.8)

Salih
02.April.2013, 22:33
Kendi kendine şişen mat.
http://www.atlaskamp.com/vango-adventure-dlx-5-cm-sisme-mat/
http://www.youtube.com/watch?v=iiR30YJseqw
Kullandın mı dersen, hayır kullanmadım.

cihan54
03.April.2013, 00:11
Kendi kendine şişen mat.
http://www.atlaskamp.com/vango-adventure-dlx-5-cm-sisme-mat/
http://www.youtube.com/watch?v=iiR30YJseqw
Kullandın mı dersen, hayır kullanmadım.

Fantastico.. :mrgreen:

Salih
10.April.2013, 00:03
Arkadaşlar kendi kullandığım katlanır matın çok yer tutması nedeniyle bugün gidip mağazasından aşağıdaki ürünü satınaldım. Nakit 35 tl gibi komik bir rakama, normal şişme matlardan daha kalın. Diğer şişme matlar gibi kendiliğinden havayı içeri alıp şişmiyor fakat nefes ile şişirmesi çok kolay, malzemesi kaliteli. Kapalı iken boyu 25 cm çapı 15 cm. Ancak ''Ben yatağımı geniş isterim, yuvarlana yuvarlana yatarım'' diyecek arkadaşlar için dar ve ortadaki kanal şeklinde boşluk nedeniyle rahatsız olabilir. Veya büyük yatağı ve pompayı taşımak istemeyenler için nimet olabilir
http://www.atlaskamp.com/discovery-yastikli-sisme-mat-13440/
Bilgilerinize..

mrtglc
10.April.2013, 01:43
http://urun.gittigidiyor.com/spor/cift-kisilik-sisme-yatak-ucretsiz-kargo-sokfiyat-77415437

değerlendirilebilir. hatta 10 liraya tek kişilik şişme deniz yatağı kullanılabilir. hem daha az yer kaplar malzemesi ince olduğundan dolayı.

ağfndrdm
12.April.2013, 20:17
bahar aylarında geceleri soğuk oluyor
şöyle bi şey epey işe yarayabilir
http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/sicak-su-torbasi-80425456

CELİL
12.April.2013, 21:16
bahar aylarında geceleri soğuk oluyor
şöyle bi şey epey işe yarayabilir
http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/sicak-su-torbasi-80425456

ağa teşekkürler ama içine koyacak sıcak suyu nerden bulucan evde doldursan geceye kadar buzlu su olur 8)

ağfndrdm
12.April.2013, 22:25
ağa teşekkürler ama içine koyacak sıcak suyu nerden bulucan evde doldursan geceye kadar buzlu su olur 8)

al işte dediği lafa bak ya :D
hacım ateş oldu ve bı de kötü çaydanlık...

senin aklın kettle a gitti :)

CELİL
12.April.2013, 22:27
al işte dediği lafa bak ya :D
hacım ateş oldu ve bı de kötü çaydanlık...

senin aklın kettle a gitti :)
çaydanlık varsa iyi o zaman çay demleriz 8)

ağfndrdm
12.April.2013, 22:31
çaydanlık varsa iyi o zaman çay demleriz 8)

evet baktık bişey olacağı yok
çay demleriz:p

Gezgin
06.June.2014, 14:05
arkadaşlar konuyu diriltiyorum tekrardan ama şunu merak ediyorum:

bu bimden realden metrodan aldığınız çok ucuz çadırlardan matlardan memnun kaldınız mı?

tavsiye eder misiniz?
kullanım amacım uzun süreli kamplar değil sadece gece konaklamalık olacak ve sadece yazın kullanacağım

Emrehan
06.June.2014, 14:44
arkadaşlar konuyu diriltiyorum tekrardan ama şunu merak ediyorum:

bu bimden realden metrodan aldığınız çok ucuz çadırlardan matlardan memnun kaldınız mı?

tavsiye eder misiniz?
kullanım amacım uzun süreli kamplar değil sadece gece konaklamalık olacak ve sadece yazın kullanacağım

Doğuş ben geçen yıl Metro'dan 3 kişilik DAKOTA çadır ve 2 kişilik şişme yatak aldım. Fiyatları gayet uygundu ama tam hatırlayamadım. Bir de uyku tulumu almıştım 32 TL'ye. Gayet memnunum. Tavsiye ederim.
Kampanyaları, indirimleri takip et. 8)

Emrehan
06.June.2014, 14:49
Şimdi eski mesajlarda arattım da; çadır 50 TL, yatak da 35 TL imiş. 8)

Erkan 28
06.June.2014, 15:33
Bu günlerde metroda çok iyi kampanyalar vardı bi araştır istersen8)

Gezgin
06.June.2014, 15:58
Sağolun abiler, araştırıyorum şu an, Emrehan abininki gibi kullanıcı yorımları çok önemli benm için

ağfndrdm
06.June.2014, 18:34
Sağolun abiler, araştırıyorum şu an, Emrehan abininki gibi kullanıcı yorımları çok önemli benm için

Ben 3 sene once real den cadır yatak ve tulym almistim yatak gecenlerde patladi geri kalanini kullanmaktayim

Tanju Mayda
07.June.2014, 02:33
Aha, 22 ocak 2012 nin başlığı canlanmış , iyi de olmuş.Yahu Ramazan ayında benim düğün çekimleri olmaz zaten.Motorla çadır misali deniz mi yapsam.Şimdiden yazdıklarınızdan yola çıkıp araştırmaya başlayayım bari :lol:

sargin
11.June.2014, 00:56
başlığı hortlatana sonsuz teşekkürler valla hepsini okuyacağım..bu yaz ilk kamp gezisine çıkıcam bakalım

Emrehan
04.August.2014, 10:24
Şu başlığı tekrar hortlatalım da; Eskişehir Festivali için ihtiyacı olanlar faydalansın. :cheesy:

Emrehan
07.August.2014, 17:52
Yukarı alalım. 8)

Ferhat BASTEM
07.August.2014, 21:32
arkadaşlar konuyla ilgisi var diye buraya yazıyorum, şok mağazalarında lastik tamir köpüğü ve küçük boyutlarda kompresör satışta şu an. fiyatları 12 tl ve 18 tl.

A. Emre GÜVEN
07.August.2014, 22:08
ankarada decathlona girdim ve iki kişilik çadır+iki tulum(birleşebiliyor)+şişme yatak+ayak pompası

280 tl

çadır 155X215
yatak 140X200 evdeki kadar rahattı :D