Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni birşey aldım bununla devam edicem :)
Emix
22.January.2012, 21:45
Merhabalar
gün içinde Valide hanımı ikna etmem suretiyle
hemen pazar günleri açık motorsiklet bayilerini araştırdım.
Ümit Bisiklet'i buldum Ankara'da YİBA Çarşısında
Kuba Bayisiymiş aynı zamanda bi gidiyim bakiyim derken
bakmamla Kuba ÇİTA 125 Almam bir oldu :)
çalıştırdık bir kaç tur attım
arabaya yükledik evin önünde bekliyor şu anda.
daha sürmek adam akıllı nasip olmadı yarın işe gideceğim inşallah :)
toplamda
GDR Kask,Armode Kışlık Eldiven,Maske Plaka Ruhsat Dahil 2200 TL'ye geldi ( plaka ruhsatsız tek çekim fiyatı bu normalde :) )
Ümit Bisiklete ilgilerinden alakalarından sıcak sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim.
pazar pazar dükkanı açıp ustayı çağırıpda motoru topladıkları için ayrı bir teşekkür ederim
Üstüne üstlük Ulustan Cevizlidereye kadar Nakliye işinide üstlendiler
Yarın Resimlerini Eklerim. ;)
Motorsiklet merak edenler için
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-sinirlari-zorlayin-cita-125-ucerlerden-69112542/detay bu ilandakinin Siyahı
motorun mükemmel bir tipi yok. ancak berbat veya kötüde değil beğendim açıkcası.
bunu seçmemdeki asıl amaç
fiyatının uygun olması,125 cc olması, ve beni damardan vurdan DAİRESEL Şanzuman olmasıdır :)
serdarozgec
22.January.2012, 22:10
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler. de benim marş rublesi ve dişlisi ne oldu :)
tunaypsr
22.January.2012, 22:10
hadi hayırlı olsun allah kaza bela vermesinnazar
Emix
22.January.2012, 22:43
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler. de benim marş rublesi ve dişlisi ne oldu :)
sağolasın dostum marş motoru varmış sadece elimde malesef ruble ve dişli mevcut değil
hadi hayırlı olsun allah kaza bela vermesinnazar
çok sağol dostum teşekkür ederim :)
Emix
22.January.2012, 22:47
hayırlı uğurlu olsun henüz 1 km'deki motorsikletim ilk kötülüğünü gösterdi :)
şamandıradan benzin akıtıyor
gece gece canıma tak etti bu soğuk buzlu yollarda çıktım bir kaç tur attım ve benzinliğe girip fulledim depoyu eve geldim birde ne göriyim benzin akıtıyor :@
gece gece ustayı aradım yarın alalım depoyu değiştirelim diyor. ( alalım değil getir dedide alacaklar plakasız olmayan ürünü bu buzlu karlı kışlı yollarda heleki yol yordam tanımıyorum nasıl geldiyse öyle gidecek motor )
hayırlısı bakalım vardır her işte bir hayır
benzine yanıyor için fulledik boşu boşuna :)
İnşallah yarın dengesizin birisi kapı önüne sigara izmariti atmazda gebermeyelim.
ağfndrdm
22.January.2012, 22:52
hadi hayırlı olsun hacı güle güle bin
birde link çalışmıyor.
Emix
22.January.2012, 22:55
hadi hayırlı olsun hacı güle güle bin
birde link çalışmıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-sinirlari-zorlayin-cita-125-ucerlerden-69112542/detay
linkte sıkıntı yok
merak edenler için ilan numarası
69112542
teşekkür ederim
SonsOfAnarchy
22.January.2012, 23:20
hayırlı olsun.. Kazasız belasız sürüşler dilerim.. bu arada köpeklere dikkat et :D
Emix
22.January.2012, 23:31
hayırlı olsun.. Kazasız belasız sürüşler dilerim.. bu arada köpeklere dikkat et :D
bu kışın ayaz soğuğunda kovalayacak itin haline yanarım yav :D
sağolsasın dostum cümlemize hayırlı sürüşler inşallah
SonsOfAnarchy
22.January.2012, 23:35
bu kışın ayaz soğuğunda kovalayacak itin haline yanarım yav :D
sağolsasın dostum cümlemize hayırlı sürüşler inşallah
valla öle bir kovalıyolar ki :D
TWO-WHEEL TANGO
23.January.2012, 02:06
Hayırlı olsun. Kuba'nın 250 cc bir racing uyarlaması vardı, resimlerini gördüğümde Japon sanmıştım. Fabrikası Gaziantep'te bildiğim kadarı ile. Güzel motor.8)
Emix
23.January.2012, 09:51
Hayırlı olsun. Kuba'nın 250 cc bir racing uyarlaması vardı, resimlerini gördüğümde Japon sanmıştım. Fabrikası Gaziantep'te bildiğim kadarı ile. Güzel motor.8)
250cc racing uyarlamasını bende görmüştüm ancak birşeyler itmişti beni ondan.
doğru diyorsun fabrikası gaziantep'de
motorları %45'i Türk yapımı geri kalanı çoğunlukla çin/kore/tayvandan gelmektedir
şase ve motor dışında herşeyi KUBA üretiyor.
CELİL
23.January.2012, 10:23
Emil sende motorsuz duramayan fanatiklerdensin yeni makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
şamandırayı kafana takma oda nazarlık olur tabii benzine benimde içim gitti altından kıymetli 8)
Emix
23.January.2012, 10:38
Emil sende motorsuz duramayan fanatiklerdensin yeni makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
şamandırayı kafana takma oda nazarlık olur tabii benzine benimde içim gitti altından kıymetli 8)
aynen abi inan 3,5 ay canıma tak etti
inan altıma mobilet versinler harley sürermişcesine böbürlenerek gezerdim :D
aynen şamandıra nazarlığı olsun
lastiklerin havasını 5-6 psi düşürmeyi düşünüyorum karda kışta daha iyi otursun diye yanlış bir adımmı olur?
ve Allah nasip ederse vakumlu lastik alacağım satıcı üzerine basarak önerdi
kışın vakumluları takıyorum yazın orjinalleri 3-5 sezon götürüyor böyle dedi
Emre
23.January.2012, 10:45
Emix hayırlı olsun kardeş. Şamadıra olayında biran önce çözülür inş. Dediğiniz gibi o da nazarlığı olsun :)
Emix
23.January.2012, 10:56
Emix hayırlı olsun kardeş. Şamadıra olayında biran önce çözülür inş. Dediğiniz gibi o da nazarlığı olsun :)
sağolasın dostum :) ;)
aradım aldığım yeri
gün içinde bıraktığımız yerden gelip alırız ürünü özür dileriz motoru pazar günü aldınız pazarları usta olmadığı için hali hazırda teslim ettik motoru o olmadan teslim etmiyoruz normalde kusura bakma dediler başka ne arıza var dediler
sağ ön sinyalde temassızlık var genellikle yanmıyor,şamandıra sorunlu,hız göstergesinin ledleri yanmıyor dedim.
oo direkmen ayıplı mal satmışız özür dileriz hazır ruhsat evrar işleri başladam yenisini verelim dediler
umarım alırlar gün içinde
:)
birşey fark ettim
bu zamana kadar 5-6 çeşit motorum oldu hepsinide PAZAR Günü aldım
ya işten zaman bulamıyordum ya okuldan kurslardan filan derken hep pazara denk geldi şans birazda
falldown
23.January.2012, 11:10
hayırlı olsun emil nazar fiyat olarak güzel tercih yapmışsın bencede :D
wolfa noldu bu arada benim hoşuma gidiyodu. satma nedenin nedir wolfu ?
telkarinn
23.January.2012, 11:18
Kardeşim güle güle binmen dileğiyle...Hayırlı olsun nazar nazar nazar
Emix
23.January.2012, 11:22
hayırlı olsun emil nazar fiyat olarak güzel tercih yapmışsın bencede :D
wolfa noldu bu arada benim hoşuma gidiyodu. satma nedenin nedir wolfu ?
satma sebebim tamamen
maddi ve şehir değiştirmiş olmam
bir kaç ay cep harçlığı çıkar diye sattım.
1 ayda yedim o parayı :D
bin pişmanım sattığıma kafamı vuruyorum taşlara
3 ay önce geldim buraya benim ayağımı kafadan 3-4 ay yerden keserdi hemde severek kullanırdım..,
Kardeşim güle güle binmen dileğiyle...Hayırlı olsun nazar nazar nazar
sağol kardeşim teşekkür ederim ;)
CELİL
23.January.2012, 11:33
aynen abi inan 3,5 ay canıma tak etti
inan altıma mobilet versinler harley sürermişcesine böbürlenerek gezerdim :D
aynen şamandıra nazarlığı olsun
lastiklerin havasını 5-6 psi düşürmeyi düşünüyorum karda kışta daha iyi otursun diye yanlış bir adımmı olur?
ve Allah nasip ederse vakumlu lastik alacağım satıcı üzerine basarak önerdi
kışın vakumluları takıyorum yazın orjinalleri 3-5 sezon götürüyor böyle dedi
Emil lastik havalarını indirmek izlediğim bir tv programına göre yanlışmış lastiğn yol tutuşunu daha çok bozuyormuş havası inik lastik gezmeyapıyor 8)
birde satıcının bu ilğisi lafta değilde hakikaten gerçekse o satıcıyı el üstünde tutmak lazım
Emix
23.January.2012, 11:38
Emil lastik havalarını indirmek izlediğim bir tv programına göre yanlışmış lastiğn yol tutuşunu daha çok bozuyormuş havası inik lastik gezmeyapıyor 8)
abi servisde önerdi normal şartlarde evet zararlı diyor ancak lastiğin karlı buzlu yollarda normale oranlar daha iyi tutmasını sağlıyormuş dediğine göre
bunun dışında karlı buzlu yollar için vakumlu lastik tavsiye ederim diyor yoksa antalya şartlarında benki lastiğin havası inik olacakda falanda filanda yalan iş :) balon gibi pist motorları gibi şişiktir lastiğim daima :P
turq
23.January.2012, 12:26
Karda lastik havasi indirmek tamamen yanlis bir uygulamadir.
Hava indiginde lastik disleri ice kapanir ve gorevini yerine getiremez. Seyir halinde de tehlikelidir
CELİL
23.January.2012, 12:35
emil şöyle bir yazı buldum :)
. Karlı ve buzlu havalarda daha iyi çekiş sağlayacağı düşüncesiyle lastik havasını kesinlikle azaltmayın. Tersine bu gibi durumlarda hava basıncını yaklaşık 3 PSI artırmak zemindeki karlı buzlu tabakayı yarmaya yardımcı olup çekişi artıracaktır.
Emix
23.January.2012, 13:48
emil şöyle bir yazı buldum :)
. Karlı ve buzlu havalarda daha iyi çekiş sağlayacağı düşüncesiyle lastik havasını kesinlikle azaltmayın. Tersine bu gibi durumlarda hava basıncını yaklaşık 3 PSI artırmak zemindeki karlı buzlu tabakayı yarmaya yardımcı olup çekişi artıracaktır.
ooo bunu öğrendiğim iyi oldu :)
kar tecrübem olmadığı için bilgisizim o konuda kar kış geçene kadar deneyimlerinizi önerilerinizi bekliyorum :)
az önce gelip aldılar garajdan motoru. artık ne zaman teslim edilir edilmez bilemiyorum.
ben bu ufaklığı cafe racer yapıcam ya öyle bir potansiyel gördüm :D
Emix
23.January.2012, 22:52
evet ant itibariyle servis kapıma teslim etti motoru helalleştik yolcu ettim
gerçekten taktir ettim nerde görülmüş arızada kapıdan alıp kapıya teslim bakım vakti kapıdan alıp teslim şaşırdım gerçekten.
dün çırak topladı bugün usta cilasını attı motorun
usta ile çırak farkını tekrardan yaşamış oldum :)
yeni depo takmışlar.
sağ ön sinyalde temassızlık vardı yenisiyle değiştirmişler.
gestergeler sorunsuzdu. ancak km göstergesinin ledleri tamamen yanmıyordu takım olarak değiştirmişler.
partalmış cilalamış üstüne üstlük gece boyu akan benzinimi tamamlamışlar
vay arkadaş kaldımı böyle servis hizmeti :)
adam malımı sattım bundan sonrası seni memnun etmek ne zaman istersen buyur gel kapım açık diyerektende vedalaştık.
hayırlı uğurlu olsun yarın ilk turumu atarım :P :)
bozkurt
24.January.2012, 14:42
Valla helal olsun servise.Motorun da hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Bende de 150-25 var.Servisle değil ama,Antep'le biraz sürtüşmemiz oldu,hallettik sonunda.Tatlıya bağlandı.(Km saati,Devir göstergesi ve depo üstü benzin ve vites götergesi).Sıfırı ile değiştirildi.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
CELİL
24.January.2012, 15:59
gerçekten taktir ettim nerde görülmüş arızada kapıdan alıp kapıya teslim bakım vakti kapıdan alıp teslim şaşırdım gerçekten.
yeni depo takmışlar.
gestergeler sorunsuzdu. ancak km göstergesinin ledleri tamamen yanmıyordu takım olarak değiştirmişler.
adam malımı sattım bundan sonrası seni memnun etmek ne zaman istersen buyur gel kapım açık diyerektende vedalaştık.
Helal olsun valla çok takdir ettim istanbulda böyle bir servis bulsam kapısında yatardım nazar:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::chee sy:
Emix
24.January.2012, 16:57
Ben boyle takipciye kurban oliyim sabah mesai baslangicinda evraklari imzaladim ariyor simdi plaka ruhsat hazir yarin gel al diyor ::D varmi boyle birsey ya hersey iyi guzel umarim motor uzmeZ beni
Emre
24.January.2012, 18:11
yeni depo takmışlar.
Valla süpermiş, böyle bir hizmet var mı? Helal olsun adamlara. Hizmet için Ankara' ya gidesim geldi :)
Emix
24.January.2012, 18:57
Valla süpermiş, böyle bir hizmet var mı? Helal olsun adamlara. Hizmet için Ankara' ya gidesim geldi :)
cidden iyi hizmet normal sartlarda servise giden adam degilimdir. ANKARADA da bir kanki edindim sirtim yere gelmez:P
Emix
25.January.2012, 23:02
Bugun lokma alyan u anahtar tornavida
Ayri setler halinde alet takimlari siparis ettim
Cafe racer projesine basliyacagim takimlar elime ulasinca 2 gunluk izinlerimin buyuk cogunlugunu ayiracagim daha binilebilir hale getirecegim aklimda bir kac tasarim var su takimlat ulassinda elime :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.