Orijinalini görmek için tıklayınız : Meraken Soruyorum :)
Emix
23.January.2012, 13:55
Merhabalar.
RR250 Hikayemi hepiniz bilir neredeyse :)
bir sürü parça sattım kimisine toplu bolca verdim kimisine tek tek
ve cidden uygun fiyatlara verdim.
şimdi sakıncası yoksa kimler ne aldı yazabilirlermi :)
çünki arızalı makinamı çöpe atmadım.
parçalarını sattım başka motorsikletlerde can buldular. benim bir parçam dağıttım Türkiyenin yarısına :)
turq
23.January.2012, 14:14
Organ nakli :)
Emix
23.January.2012, 14:17
aklımda kalan iller şunlar
istanbul,çanakkale,izmir,samsun,trabzon,ankara,ant alya,gaziantep
yetkili servis gibi çalıştım resmen :P :D
ajmix117
23.January.2012, 20:19
arka lastık ve jant
arka canta
atesleme bobini
debrıyaj setı
arka amortisorler
sanırım bu kadar ı bende on camı da alıcaktım fekat bı turlu zman bulamadım yanına gelmeye konu acılmısken hala duruyormu o ? bı zman bulabılırsem onuda alayım senden
aldıgım parcalardan da debrıyaj setı ve amortısorler duruyor hala gerı kalanı kullanıldı gercekten ısımı gordu bende arasıra anıyorum senı ozellıkle motoru calıstırırken :) oncekı ateslemede garıp bı ses cıkıyodu sımdı anında ateslıyor :)
Emix
23.January.2012, 20:33
arka lastık ve jant
arka canta
atesleme bobini
debrıyaj setı
arka amortisorler
sanırım bu kadar ı bende on camı da alıcaktım fekat bı turlu zman bulamadım yanına gelmeye konu acılmısken hala duruyormu o ? bı zman bulabılırsem onuda alayım senden
aldıgım parcalardan da debrıyaj setı ve amortısorler duruyor hala gerı kalanı kullanıldı gercekten ısımı gordu bende arasıra anıyorum senı ozellıkle motoru calıstırırken :) oncekı ateslemede garıp bı ses cıkıyodu sımdı anında ateslıyor :)
;)
büyük bir parti sana bir diğer büyüğünüde samsuna göndermiştim. ancak samsundaki arkadaş yanlış hatırlamıyorsam ismini açıklamak istemiyordu bende hatırlamıyorum zaten :)
ve ön cam halen duruyor ilk günki gibi ;) ben artık ankaradayım telefon numaram değişti istersen özelden atiyim. ihtiyacın olan birşey olursa abimle iletişim kurdururum ;)
not güle güle kullan :)
CELİL
24.January.2012, 12:09
emil geride neler kaldı onlarıda yazda lazım olan varsa işine yarar 8)
turq
24.January.2012, 14:23
Samsun da biri motoru komple yedek parça olarak satıyor, parça parça olarak da veriyormuş, ruhsatla ilgili bir problemi var sanırım. İhtiyacı olan buyursun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-yedek-parcalari-71167468/detay
Emix
24.January.2012, 17:05
emil geride neler kaldı onlarıda yazda lazım olan varsa işine yarar 8)eve gecince
Yazarim abi telefondan girdim simdi,;)
Samsun da biri motoru komple yedek parça olarak satıyor, parça parça olarak da veriyormuş, ruhsatla ilgili bir problemi var sanırım. İhtiyacı olan buyursun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-yedek-parcalari-71167468/detay bu ve benzeri ihtiyaci olanlar dikkate alsinlar malum parcslarimiz pahali dursun kenarda isinize yarar illaki ;)
Emre
24.January.2012, 18:48
Emix' in cama bende niyetlenmiştim ama o dönem irtibat kopukluğu olduğu için başka bir yerden çözdüm maalesef. Bu arada sana bir soru sorayım madem konu açıldı :)
Benim camın bağlantı aparatları çok dandik, daha doğrusu camı tutan demirlerinin girdiği bölümler plastik. Bu plastik aparatın ortasından bir civata geçiyor ve civatayı sıktıkça arasına aldığı demiri sıkıştırarak oynamasını engelliyor. Ancak oynamaması için biraz sıkıştırınca plastik bölüm çatlayarak kırılıyor. Buraya alternatif nasıl bir madde kullanılabilir? Kullanılacak madde u şeklinde olup arasına demiri almalı ve sıkıştırınca demiri sıkıştırmalı :) Umarım anlatabilmişimdir, yazması çok zor oldu :) :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.