Orijinalini görmek için tıklayınız : Jikle çalışma prensibi
mustafa
25.January.2012, 01:02
Arkadaşlar selam, birşey danışmak istiyorum...
Ben motoru aldığımdan beri jikle bozuk jikle kolunu aşağı indiriyorum ama çalışmıyor.
Jikle telinin bağlı olduğu mekanizmayı tam yukarı kaldırıncada motor stop ediyor yani anlaşılan motor jiklesiz çalışmıyor...belliki benden önceki sahibi hava manifoldunda problem yaşadı ve hava girişini direkt jikleye bağladı...bunu düzeltmek için ne yapmam lazım?
CELİL
25.January.2012, 10:32
Arkadaşlar selam, birşey danışmak istiyorum...
Ben motoru aldığımdan beri jikle bozuk jikle kolunu aşağı indiriyorum ama çalışmıyor.
Jikle telinin bağlı olduğu mekanizmayı tam yukarı kaldırıncada motor stop ediyor yani anlaşılan motor jiklesiz çalışmıyor...belliki benden önceki sahibi hava manifoldunda problem yaşadı ve hava girişini direkt jikleye bağladı...bunu düzeltmek için ne yapmam lazım?
Merhaba Mustafa demişsinki jikle kolunu aşagı indirince çalışmıyor yukarı kaldırınca stop ediyor ayrıca motor jiklesiz çalışmıyor demişsin o zaman senin makina hiç çalışmıyor [smilie=greencolorz: jiklenin bağlantılarını orjinalinden farklı bir şekilde bağlamak mümkün değil jikleyi yukarı tam kaldırdıgında stop etmesi ayarlarının bozuklugundan olabilir yarım jikle yaparak dene 8)
tunaypsr
25.January.2012, 20:27
arkadaşım motoru nezaman aldın veya nezamandır bu sorun var bunu şu yüzden soruyorum eğer yeniyse bu soğuk havalarda çalıştırmışın demektir eğer öyleyse korkma motorun ısınması 15 dakkayı buluyor anca kendine geliyor bi dene inşallah sorun budur
mustafa
26.January.2012, 01:36
Eyvallah arkadaşlar çok sağolun...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.