Orijinalini görmek için tıklayınız : Satın alma ve tanışma
dreamrocker
28.January.2012, 14:40
Herkese merhabalar,
İsmim Onur. Aslında tanışma faslını motorumu (rr 250, e-10) aldığım zaman yapacaktım, ancak forumdaki aile tablosu beni o kadar etkiledi ki, tanışmadan ve yapacaklarımı danışmadan edemedim. Motorsiklete hevesim 16 yaşımda başladı, 1 sene boyunca arkadasımın motorunu kullandım ve bir motor satın almaya karar vermiştim. daha sonra kendi kendime sinir anında çok öfkelenen biri olduğum için bu kararı biraz daha olgunlaşana kadar ertelemeyi, daha güvenli buldum. Şuan 24 yaşındayım ve artık taşları yerine oturtmanın vakti geldi.
Ehliyet kursuna kaydımı yaptırdım, maddi durmumu ayarladım ve kısmetse Mayıs ayında motorsikletime kavuşuyorum. İnanın forumdaki arkadaşlıklara okadar özendim ki, RR ile ilgili bütün konuları tek tek ezberledim :) Kronik problemlerinin ne olduğundan, Ali Usta'ya kadar herşeyi biliyorum :)
Başınızı yeterince şişirdim, esas sorum bu motoru (rr 250, e-10) sıfır km olarak en uygun nerden alabilirim? Benzer bir başlıkta emre motor'u tavsiye ettiklerini gördüm. Sizin düşünceleriniz/tavsiyeleriniz nelerdir, 6000-6500 tl civarında nakit paraya sıfır km alabilir miyim?
ağfndrdm
28.January.2012, 15:16
Onur hoş gedim aramıza
ben motorumu kadıköyden motosikletcim den aldım emreden daha uygun bi fiyata
bence her iki işletmeden fiyat al hangisi kafana yatarsa...
dreamrocker
28.January.2012, 15:30
Onur hoş gedim aramıza
ben motorumu kadıköyden motosikletcim den aldım emreden daha uygun bi fiyata
bence her iki işletmeden fiyat al hangisi kafana yatarsa...
Merhaba hoşbulduk. Stoklarında yokmuş, 7000 tl civarında olacağını tahmin ediyor burası. Bakalım, araştırmalara devam :)
Emix
28.January.2012, 17:19
Motomania 34 ilede bir görüş yılbaşı kampanyası yapmışlardı belki duruma göre bir indirim yapabilirler :)
dreamrocker
28.January.2012, 17:30
Motomania 34 ilede bir görüş yılbaşı kampanyası yapmışlardı belki duruma göre bir indirim yapabilirler :)
Öneri için teşekkür ederim, az önce görüştüm, bir kampanya yokmuş, son fiyat 7.750 istiyorlar :)
CELİL
28.January.2012, 22:24
Merhaba onur aramıza hoş geldin 8)
emin adımlarla hedefine ulaşıyorsun geride bir adımcık kalmış işallah onuda kısa sürede atar hedefine ulaşırsın
sezon kapandıgı için bayilerde sıfır makina kalmamış en yakın marttaki fuara gelir herhalde bende kısa süre önce motorsikletcimden almıştım elinde spyder vardı demekki bitmiş bu durumda sıfır ayarında ikinci el uygun fiatlı bir makina bulursan düşün bence 8)
dreamrocker
28.January.2012, 22:30
Merhaba onur aramıza hoş geldin 8)
emin adımlarla hedefine ulaşıyorsun geride bir adımcık kalmış işallah onuda kısa sürede atar hedefine ulaşırsın
sezon kapandıgı için bayilerde sıfır makina kalmamış en yakın marttaki fuara gelir herhalde bende kısa süre önce motorsikletcimden almıştım elinde spyder vardı demekki bitmiş bu durumda sıfır ayarında ikinci el uygun fiatlı bir makina bulursan düşün bence 8)
Merhabalar :)
Elbette eger sifir ayarinda bir makine bulursam, ali ustaya gostermek kaydiyla alirim :)
Ayrica tesekkurler bilgiler icin 8)
CELİL
28.January.2012, 22:44
Merhabalar :)
Elbette eger sifir ayarinda bir makine bulursam, ali ustaya gostermek kaydiyla alirim :)
Ayrica tesekkurler bilgiler icin 8)
ilanlarda fiatı degerinin altında bir makina var ama dururumunda bir şey varmı sormak baktırmak lazım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-orjinal-custom-chopper-modifiyeli-kacmaz-65795749/detay
birde bu var sıfırına göre fiatı uygunhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-sifirdan-farksiz-tertemiz-2011-61449665/detay
dreamrocker
28.January.2012, 22:47
ilanlarda fiatı degerinin altında bir makina var ama dururumunda bir şey varmı sormak baktırmak lazım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-orjinal-custom-chopper-modifiyeli-kacmaz-65795749/detay
birde bu var sıfırına göre fiatı uygunhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-sifirdan-farksiz-tertemiz-2011-61449665/detay
Bu sabah ikisine de mesaj attim cevap gelmezse aramayi dusunecegim. 2. Elde rodajin nasil yapilmis oldugu dusunduruyor beni biraz.
CELİL
28.January.2012, 23:21
Bu sabah ikisine de mesaj attim cevap gelmezse aramayi dusunecegim. 2. Elde rodajin nasil yapilmis oldugu dusunduruyor beni biraz.
orası biraz şansa kalıyor
dreamrocker
28.January.2012, 23:25
orası biraz şansa kalıyor
Haklisiniz.
mustafa
29.January.2012, 00:11
Onur selam,
Allah tamamına erdirir insallah,
Bence Celil abinin gösterdiği makina gercekten iyiye benziyor, rodajın nasıl yapıldığını sahibiyle tanışıp bi iki laf etmeden anlaman zor...Ali ustaya da sorabilrsin elinde temiz makine varmı diye?...
Yalnız sinir konusuna motor kullanırken çok dikkat et burada kaporta sensin...en ufak duygusallığı kaldırmıyor bu iş...
dreamrocker
29.January.2012, 00:16
Onur selam,
Allah tamamına erdirir insallah,
Bence Celil abinin gösterdiği makina gercekten iyiye benziyor, rodajın nasıl yapıldığını sahibiyle tanışıp bi iki laf etmeden anlaman zor...Ali ustaya da sorabilrsin elinde temiz makine varmı diye?...
Yalnız sinir konusuna motor kullanırken çok dikkat et burada kaporta sensin...en ufak duygusallığı kaldırmıyor bu iş...
Selamlar Mustafa,
Alakanız için çok teşekkür ederim, sinir bir ergenlik dönemiydi, bunun kontrolunu sağladıktan emin olduktan sonra motor almaya karar vereceğim demiştim kendi kendime. Düşünüyorum da ozamanlar olsaydı, sinirlenince alır motorumu basar giderdim. Şimdi motorun üstünde sinirlensem kenara ceker dururum :mrgreen: Motoru sevdiğim kadar da korkuyorum çünkü. Böyle olması da iyi bence :)
Ali Usta'ya sormak mantıklı, yarın bir arayayım :)
dreamrocker
29.January.2012, 00:25
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-makine-budur-61787593/detay
Bu makine de güzel duruyor. Sahibine mesaj attım bakalım, henüz 1100 km 'de.
CELİL
29.January.2012, 00:34
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-makine-budur-61787593/detay
evet bu makina gözümden kaçmış çok iyi görünüyor olabilir 8)
SonsOfAnarchy
29.January.2012, 00:34
ilk önce aramıza hoşgeldin benimde şimdilik bi motorum yok yaza doğru bende almayı düşünüyorum yazdığın link de 5.200 demiş motosikletcim de sıfırı 6.000 zaten bence sıfır almak daha mantıklı sonucta arada pek bi fark yok bana göre ilk motor aralarında en önemli ve yeri apayrı olandır herşeyin ilki sonucta
burdan da fiyatlara bakabilirsin 8)
CELİL
29.January.2012, 00:39
ilk önce aramıza hoşgeldin benimde şimdilik bi motorum yok yaza doğru bende almayı düşünüyorum yazdığın link de 5.200 demiş motosikletcim de sıfırı 6.000 zaten bence sıfır almak daha mantıklı sonucta arada pek bi fark yok bana göre ilk motor aralarında en önemli ve yeri apayrı olandır herşeyin ilki sonucta
burdan da fiyatlara bakabilirsin 8)
o rakamlar öncedendi ellerinde makina kalmamış gelen makinalar yeni fiattan gelicek 7750 tl + 200 tl civarı ruhsat plaka masrafı var 8)
SonsOfAnarchy
29.January.2012, 00:41
o rakamlar öncedendi ellerinde makina kalmamış gelen makinalar yeni fiattan gelicek 7750 tl + 200 tl civarı ruhsat plaka masrafı var 8)
hadi ya ben güncel zannediyorum o fiyatları :D
dreamrocker
29.January.2012, 00:44
hadi ya ben güncel zannediyorum o fiyatları :D
Hoşbulduk :)
İlk başta ben de aynı tongaya düştüm :) 5000 tl ye neden 2. el alayım, sıfırı 6000 ken demiştim. Ancak fiyatlar anahtar teslim 8000 gibi suan :(
SonsOfAnarchy
29.January.2012, 00:49
İlk başta ben de aynı tongaya düştüm :) 5000 tl ye neden 2. el alayım, sıfırı 6000 ken demiştim. Ancak fiyatlar anahtar teslim 8000 gibi suan :(
desene 2. el temiz e kaldık :D
dreamrocker
29.January.2012, 00:50
desene 2. el temiz e kaldık :D
Vallahi öyle, Ali Ustaya uğrayacağız artık :) Bu motor şişlideymiş, iş yerim de şişlide :) Şans olsa gerek, pazartesi bir görürüm gidip :)
SonsOfAnarchy
29.January.2012, 00:57
Vallahi öyle, Ali Ustaya uğrayacağız artık :) Bu motor şişlideymiş, iş yerim de şişlide :) Şans olsa gerek, pazartesi bir görürüm gidip :)
şimdiden hayırlı olsun o zaman :) kazasız belasız sürüşler ...
dreamrocker
29.January.2012, 00:58
şimdiden hayırlı olsun o zaman :) kazasız belasız sürüşler ...
Çok teşekkürler :)
dreamrocker
29.January.2012, 14:06
1100 Kmde olan motor ile ilgili arkadaşla görüştüm. Motorun garantisi dahi devam etmekteymiş. Bu hafta motoru görmeye gideceğim. Şimdi yeni sorularım,
1- Garantili de olsa nelere dikkat etmeliyim?
2- Şasi ve motor numaraları nerde, nasıl karşılaştırabilirim?
3- Ehliyet olmadan motoru üzerime devir alabilirmiyim?
Emix
29.January.2012, 14:33
1100 Kmde olan motor ile ilgili arkadaşla görüştüm. Motorun garantisi dahi devam etmekteymiş. Bu hafta motoru görmeye gideceğim. Şimdi yeni sorularım,
1- Garantili de olsa nelere dikkat etmeliyim?
2- Şasi ve motor numaraları nerde, nasıl karşılaştırabilirim?
3- Ehliyet olmadan motoru üzerime devir alabilirmiyim?
1.garantiye diyecek birşeyim yok
2.şunları karşılaştırın 1. vites pedalının altında yani sol motor bloğunun altında ufak bir dikdörtgen boşluk olacak orada var numara, kontağı taktığınız bölümde siyah şase demiri var uzun orada bir numara , benim eski 250 kartal gidonda zincir muhafaza demirinde bir metal plaka vardı orada bir numara mevcut
3- yaşınız 18 ve üzeri ise ehliyetiniz olmadan üzerinize alabilirsiniz.
turq
29.January.2012, 14:34
Hosgeldin, umarim gonlune gore olur
dreamrocker
29.January.2012, 14:36
Çok teşekkürler :)
dreamrocker
29.January.2012, 14:36
Hosgeldin, umarim gonlune gore olur
Hoşbulduk. Teşekkür ederim :cheesy:
tunaypsr
29.January.2012, 14:46
vış regal böyle giderse regalmi yoksa harleymi diye çelişkiye düşecek acaba hangisini alsam diye insanlar:phoş geldin kardeş yalnız şunu söyleyeyim motorsiklet güzel bi keyif ama 0 motorsiklet bir başka keyif bu zamana kadar bize nasip olmadı inşallah sana olur
dreamrocker
29.January.2012, 18:44
vış regal böyle giderse regalmi yoksa harleymi diye çelişkiye düşecek acaba hangisini alsam diye insanlar:phoş geldin kardeş yalnız şunu söyleyeyim motorsiklet güzel bi keyif ama 0 motorsiklet bir başka keyif bu zamana kadar bize nasip olmadı inşallah sana olur
Hoşbulduk. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum. :)
MaRCoS
30.January.2012, 02:25
Hoşbulduk. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum. :)
hoşgeldin onur, hayırlısı olsun, kısmetin de varsa binersin motoruna, daytona düşünürsen görüşelim uygun fiyata yaz a kadar vercem.
dreamrocker
30.January.2012, 12:03
hoşgeldin onur, hayırlısı olsun, kısmetin de varsa binersin motoruna, daytona düşünürsen görüşelim uygun fiyata yaz a kadar vercem.
Merhabalar, hoşbulduk. Şimdilik ik hedefim spyder. 8)
falldown
30.January.2012, 13:06
aramıza hoşgeldin arkadaşım nazar
linklerin birisine baktım. uzak dur. 2011 modeller siyah o yüzden adam alev stickerları sökmüş izler duruyo ayrıca 11 modelse 2012de nasıl muayene bitiyo buda muamma :D alıcı gözüyle ayrıntılı bakılsa daha neler çıkar
dreamrocker
30.January.2012, 13:54
aramıza hoşgeldin arkadaşım nazar
linklerin birisine baktım. uzak dur. 2011 modeller siyah o yüzden adam alev stickerları sökmüş izler duruyo ayrıca 11 modelse 2012de nasıl muayene bitiyo buda muamma :D alıcı gözüyle ayrıntılı bakılsa daha neler çıkar
Hoşbulduk. Evet o motor hiçbir amblemi olmaması nedeniyle de içime sinmedi, satıcı da cevap vermedi zaten :)
Gidip incelemekte lazım mesela bu hafta çok yüksek ihtimalle şu motoru alacağım.
Tabi gidip inceleyeceğim, Ustaya götüreceğim. Bakalım [smilie=greencolorz:
CELİL
30.January.2012, 14:07
fiatı normalden çok düşük olan makinada problem vardır zaten ama parasına göre makina bütçe meselesi 8)
gösterdiğin makina resimlerde o gibi duruyor işallah kendiside öyle çıkar onun pazarlıgıda vardır hayırlısı olsun :)
falldown
30.January.2012, 14:13
ewt bu makina daha içe siniyo :D
üyelik tarihi ve ilan tarihi aynı profil çakma.. dikkat..
dreamrocker
30.January.2012, 14:16
İşyerim de ilan da şişlide zaten. Kar bir dinsin motoru görmeye gideceğiz. Satıcısı ile konuştuk. Dilediğniz zaman görebilirsiniz dedi. Rodaj ve çizik durumunu sordum. Çizik illaki vardır ama göze batacak şeyler değil, rodajda sıkıntı yok dedi. En azndan dürüst (çizik konusunda)
MaRCoS
30.January.2012, 15:09
adam ilan koymak için sahibinden hesap açmış ne gibi bir zararı olabilir ki neye dikkat etmesi gerekir?
dreamrocker
30.January.2012, 15:18
adam ilan koymak için sahibinden hesap açmış ne gibi bir zararı olabilir ki neye dikkat etmesi gerekir?
Sanırım isim bilgilerini tam yazmayıp salladığı için böyle bir kanıya vardı arkadaş. Her tedbir emniyet içindir, olsun :)
falldown
30.January.2012, 15:24
yapma gözünü seveyim apo herkesin bi hesabı vardır sahibinden.com da bu illa satmak için değil satılıklara bakarken favorilere ekleyebilmek içinde üye olursun veya msjlasmak vb. belliki sırf o ilan için açılmış profil.ayrıca adına ficuru fuçuru koyan bi adamdan ne beklenir ki :p kendisi böyle olanın motoru nasıldır bu tarz küçük ayrıntılar adamın kişiliğini yansıtır vs..vs.. ayrıca banlanmışveya kullanıcılar tarafından şikayet üzerine kapatılmış hesap üzerine açılmış çakma hesab vb.vb.. uzar gider böyle sıkıldım:p
not: motoru adriana lima satıyosa tanınmamak için yapmış olabilir ama :p
MaRCoS
30.January.2012, 15:59
sanki adam öldürmüş gibi konuşuyorsunuz, bu kadar basit mi ya satışı var bu işin noteri var adliyesi var plakayı sordur, bakacaksın ustana gösterceksin, böyle konuştuğunuz sürece ne satıcı razı gelir ne alıcı, her zaman kuşku kalır adamın içinde, keyifle motora binemezsin, sen motora iyi baktır al, kısmetinde varsa zaten sana masraf acacaktır, kullanıcıya kalmış bişeydir bu..
falldown
30.January.2012, 17:18
çok basit örnek vermek gerekirse devamlı yarım kavrama ile sıyırtırılan mesela 2.vites dişlisini ne satış ne noter ne adliye ne plaka sorgusu nede gösterceğin usta bilir. ustanın anlaması için ya anca motoru komple söküp dişlilere bakması gerekir yada dişlinin tamamen zedelenip o vitese geçmekte sorun yaratması gerekir. bi süre sonra elinde patlar ve kimse senin kafana silah dayayıp zorla aldırmamıştır bu yüzden hiç bi hak talep edemezsin. garantiye ise girmez çünkü kullanıcı kaynaklı fiziksel hasardır. vs..vs..
ben motor illa kötüdür demiyorum zaten. profil çakma ve çakma profilliden herşey beklenir oda şansa diyorum.
MaRCoS
30.January.2012, 17:59
falldown Nickli Üyeden Alıntı
eee benim dediğime gelmişsin, bunun sahibinden üyeliğiyle ne alakası var? bunu sormuştum sana ama sen konuyu başka yere cekmişsin, heee unutmadan bu arada motorun expertiz raporunu cıkardın mı?
dreamrocker
30.January.2012, 18:18
Aslında ben motordan çok çok iyi anlayan biri değilim. Keşke biri müsait olsa da, bizle gelebilse hem motoru kontrol etmeye, hem de ali ustaya götürmeye. Ali ustanın yerini de bilmediğimiz için çok faydalı olurdu:?
CELİL
30.January.2012, 18:27
Aslında ben motordan çok çok iyi anlayan biri değilim. Keşke biri müsait olsa da, bizle gelebilse hem motoru kontrol etmeye, hem de ali ustaya götürmeye. Ali ustanın yerini de bilmediğimiz için çok faydalı olurdu:?
ali ustayı telefonla ara benim ismimi ver işi müsaitse yakın bölgeye makinaya bakmaya yardımcı olabilir teli yukarıdaki linkinde var 8)
falldown
30.January.2012, 18:29
eee benim dediğime gelmişsin, bunun sahibinden üyeliğiyle ne alakası var? bunu sormuştum sana ama sen konuyu başka yere cekmişsin, heee unutmadan bu arada motorun expertiz raporunu cıkardın mı?
ney dediğine gelmişimde neyi başka yere çekmişim arkadaşım adamın sakındığı bişe varki profilide çakma daha nasıl anlatayım ben sana. hee unutmadan bu arada motorun expertiz raporu çıkarılmadan satıcının kişiliği hareket tavır ses tonu vucud dili vb.çıkarılır(yüzyüze buluşulduğunda) buda sana nasıl bi ürün sattığı ürünü nasıl kullandığı nekadar doğru ne kadar yalan konuştuğu hakkında bi ön bilgi verir.burda ise ön bilgi için profiline bakarsın. ondan sonra içine sinerse motorla ilgili işlemlere geçilir. sahibindende ise kullanıcı yorumlarına bakarsın vb..vb...şansına güveniosanda gözün kapalı alırsın bu kadar basit. NLP dersi yeri değil burası dahada yazmıcam bişe neyse sen bildiğin gibi yap arkadaşım...
dreamrocker
30.January.2012, 18:33
ali ustayı telefonla ara benim ismimi ver işi müsaitse yakın bölgeye makinaya bakmaya yardımcı olabilir teli yukarıdaki linkinde var 8)
Hocam vallahi çok makbule geçer. Ben görüşmeye gideceğimiz günden evvel Ali Ustayı bir arayayım. Selamınızı ileteyim. Gelebilecekse onu da alır öyle gideriz bakmaya :)
dreamrocker
30.January.2012, 18:59
Şimdi diğer ilan sahibiyle de görüştüm.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-sifirdan-farksiz-tertemiz-2011-61449665/detay
Motor hala rodajda, 685 km yapmış henüz, sdece florya içinde kullanılmış (benim de evim bakırköy sahilde). Bu arkadaşta isterseniz burda regal raptorun yetkili servisine gideriz, kontrollerini yaparsınız, yağmur bile görmedi kapalı garajda duruyor motor dedi.
Bakalım bakalım :)
MaRCoS
30.January.2012, 19:29
falldown kardeş kime sorarsan sor, sahibinden.com üyeliğiyle motorun notunu vermişsin sen, adam belki internetten anlamıyor belki ismini vermek istemez, he birde unutmadan bu sahibinden.com dan telefon numaranı ismini falan alıyorlar bişeyler satmak için arıyorlar benim başıma 4-5 defa geldi ordan biliyorum, belliki sadece motoru satmak için üyelik açmış, sen yanlış taraftan bakıyorsun, hayırlı işler.
dreamrocker
30.January.2012, 22:37
Arkadaşlar yeni bir soru :),
Şimdi Bakırköyden şişliye nakliye nerden bulurum? Nakliyede nasıl götürüyorlar motoru? Daha doğrusu kamyona falan nasıl cıkartıyorlar, yoksa çekici bir mekanizmayla mı gidiyor? Bilgisi olan var mı?
CELİL
31.January.2012, 00:29
bakırköydeki makinaya bakarsan servise için sefaköye çıkarken yan yolda koskanın yanındaki motorland da RR servis sorumlusu mustafa ustaya adımı ver ilğilenir 8)
ayrıca makinayı kamyona yüklemek için iki kişi ön terleri kamyonun kasaya kaldırıyor bir kişide içeriden çekiyor yükleniyor 8)
dreamrocker
31.January.2012, 00:50
bakırköydeki makinaya bakarsan servise için sefaköye çıkarken yan yolda koskanın yanındaki motorland da RR servis sorumlusu mustafa ustaya adımı ver ilğilenir 8)
ayrıca makinayı kamyona yüklemek için iki kişi ön terleri kamyonun kasaya kaldırıyor bir kişide içeriden çekiyor yükleniyor 8)
Ups zor bir iş gibi görünüyor :))
serdarozgec
31.January.2012, 00:54
Arkadaşlar yeni bir soru :),
Şimdi Bakırköyden şişliye nakliye nerden bulurum? Nakliyede nasıl götürüyorlar motoru? Daha doğrusu kamyona falan nasıl cıkartıyorlar, yoksa çekici bir mekanizmayla mı gidiyor? Bilgisi olan var mı?
ben bir ara çekici çağırmıştım. 2,5 ay falan oluyor. böylesi daha kolay. fiyat anlamında çok farketmezse 4 - 5 kişiye de gerek kalmaz. kolay gelsin.
Emix
31.January.2012, 11:00
çekici mesafeye göre para alıyordu sanısam ve biraz masraflı olabilir.
vito,transporter, vb minibüs tarzında aracı olan tanıdığın var ise görüş yakıtı neyse teklif et sığıyor onlara
bir kaç kez taşımışlığım var öyle
net olarak 3 kişi kafi
2/3 kişi ön amaratisörden kaldırıyor birisi araca çıkıyor önden çekiyor diğer iki kişide arkayı kaldırıyor
motorun ağırlığı dışında bir zorluğu yok.
dreamrocker
03.February.2012, 00:06
Tekrar merhaba herkese.
Paramı cebime koydum. Bu cumartesi 15 senelik motor ustası bir üstadımla motoru detaylı incelemeye gideceğiz. Anlaşırsakta pazartesi günü noterde satışı gerçekleştireceğiz. Sormak istediğim şu,
1- Noter dışında başka bir yerden herhangibirşey yapmam gerekiyor mu üzerime almak için? (trafik vs)
2- Hangi evrakları götürmem gerekiyor?
3- Karşı tarafın hangi evrakları getirmesi gerekiyor (nelere dikkat edeceğim devir işlemi konusunda)
turq
03.February.2012, 00:29
Tekrar merhaba herkese.
Paramı cebime koydum. Bu cumartesi 15 senelik motor ustası bir üstadımla motoru detaylı incelemeye gideceğiz. Anlaşırsakta pazartesi günü noterde satışı gerçekleştireceğiz. Sormak istediğim şu,
1- Noter dışında başka bir yerden herhangibirşey yapmam gerekiyor mu üzerime almak için? (trafik vs)
2- Hangi evrakları götürmem gerekiyor?
3- Karşı tarafın hangi evrakları getirmesi gerekiyor (nelere dikkat edeceğim devir işlemi konusunda)
Kimlikleriniz ve ruhsatla notere gideceksiniz, baska evrak gerekmiyor. Vergi ve ceza borcu varsa odeyip gitmelisiniz.
dreamrocker
03.February.2012, 00:37
Kimlikleriniz ve ruhsatla notere gideceksiniz, baska evrak gerekmiyor. Vergi ve ceza borcu varsa odeyip gitmelisiniz.
Teşekkürler hızlı cevap için :) ,
Vergi ya da ceza borcunu satıcı düşünmeli sanırım, keza bu borçları olursa satış gerçekleşmiyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?
mustafa
03.February.2012, 02:36
aynen öyle ama cezayı noterde yatıramıyor olabilirsin, ve sakın imza atmadan paranı verme...
turq
03.February.2012, 02:42
Teşekkürler hızlı cevap için :) ,
Vergi ya da ceza borcunu satıcı düşünmeli sanırım, keza bu borçları olursa satış gerçekleşmiyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?
Evet satici dusunmeli. Fakat noterden geri donup bankaya para yatirmak, sonra o paranin noter sistemine dusmesini beklerken beraber vakit kaybedeceksiniz. Karsi tarafa hatirlatmakta fayda var
dreamrocker
03.February.2012, 11:47
Teşekkürler 8)
mrtckrt
06.February.2012, 23:37
arkadaşlar merhaba çok acil 250 e 10 arıyorum lütfen bana yardım edin etrafta satmayı düşünenen yok mu
dreamrocker
07.February.2012, 16:19
Motorumu satın aldım arkadaşlar :)
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?p=99571#post99571
CELİL
07.February.2012, 16:37
8) hayırlı olsun yorumları diğer başlıkta yaptım nazar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.