PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ?

demiratlı
31.January.2012, 22:44
arkadaşlar rr kervanına bu yaz katıldım 2007 model bi motor var bende ilk aldığımda hiç bi sıkıntı yoktu son zamanlarda çalıştırmak hayli güç olmaya başladı bunun soğuk havalarla ilgisi varmıdır yoksa bi arıza mı var benımkınde ilk marşa bastığımda çalışmıyor sonraki üç beş denemde başarılı olabiliyorum ancak

esadRG
31.January.2012, 23:06
arkadaşlar rr kervanına bu yaz katıldım 2007 model bi motor var bende ilk aldığımda hiç bi sıkıntı yoktu son zamanlarda çalıştırmak hayli güç olmaya başladı bunun soğuk havalarla ilgisi varmıdır yoksa bi arıza mı var benımkınde ilk marşa bastığımda çalışmıyor sonraki üç beş denemde başarılı olabiliyorum ancak

jigle kullanıyomusunuz yoksa düz mü çalıştırmaya çalışıyosunuz?

demiratlı
31.January.2012, 23:09
düz kullanıyorum jiklede bi sıkıntı var sanırım fayda etmiyor

esadRG
31.January.2012, 23:14
normal çalıştırmanızın sonucunda zor çalışıyo böyle devam ederseniz akünüzdede problem çıkacaktır jiglenize bi baktırın havalar bay soğudu jiglesiz çalıştırmanız biraz zor olacaktır

CELİL
01.February.2012, 00:01
Merhaba halil aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan 8)
soğuk havalarda makinalar jiklesiz çok zor çalışır jikleye baktırman iyi olur marş motoruna ve aküye fazla yük verir kolay gelsin 8)

demiratlı
01.February.2012, 00:15
teşekkürler hoışbulduk mevzuu jikledir yanı yetiş ali usta :)

falldown
01.February.2012, 12:52
aramıza hoşgeldin arkadaşımnazar
hee yaw havalar ısınsın artık :D benim karbüratör sizinkilerin çocugu kadar şu son haftadaki soguklarla hele yaklaşık 10 dakka uğraşıom jikleyle bile susuyo motor devamlı