PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : wayy beeee....

synapse333
02.February.2012, 13:52
http://www.motordelisi.com/forum/geziler-bulusmalar-etkinlikler/49005-yunanistan-ve-italya-macerasi.html

linki okuyun arkadaşlar macera ruhu budur ya.
bunları film gibi yaşayan ve hala gülümseyen o arkadaşın önünde saygıyla eğiliyorum...
kendisiyle tanışmayı çok isterdim...

falldown
02.February.2012, 14:47
hacı bu bişe değil. linki yok ama türkiyeden başlayıp ülke ülke komple asya kıtasını gezenler var feribotuz ve öyle bi fotograf varki tapınaklar olsun tarihsel kültürel yerler olsun vs..vs..

esadRG
02.February.2012, 14:49
eğer bide kaza geçirmeden gitseydi bütün bu olanları daha güzel yaşayacaktı eminim güzel bi paylaşım

teoman25
03.February.2012, 00:41
çok duygulandım vallaha ben okurken :)
hem bayan hem bir başına... yine iyi dayanmış allah iyi sabır vermiş :)

dtahir
03.February.2012, 01:02
Benim de hayalim bu.Forum'dan buna benzer yakın mesafe geziler yapmak isteyene her zaman arkadaş olurum...Duyurulur...

mustafa
03.February.2012, 02:31
Babalar bizim regaller dayanırmıki burdan yunan eline ordan italyaya....valla benim makineyi dönüşte müzeye koyarız artık....havalar duzelsin bi polenzköy yapalımmı millet?

falldown
03.February.2012, 11:22
Babalar bizim regaller dayanırmıki burdan yunan eline ordan italyaya....valla benim makineyi dönüşte müzeye koyarız artık....havalar duzelsin bi polenzköy yapalımmı millet?

bana uyar

dtahir bizim karadeniz turu var bu yaz gürcü sınırına kadar geçtiğimiz yaz yarım karadeniz yapabilmiştik 4 gün yetmemişti köy köy gezerek gitmeye :D işyerinden izin alma sorunu olmayan arkadaşlar için yaza dogru ayrıntılar belli olunca forumdan paylaşırım zaten.bu seferki 9 günlük olucak

Emre
03.February.2012, 13:54
bana uyar

dtahir bizim karadeniz turu var bu yaz gürcü sınırına kadar geçtiğimiz yaz yarım karadeniz yapabilmiştik 4 gün yetmemişti köy köy gezerek gitmeye :D işyerinden izin alma sorunu olmayan arkadaşlar için yaza dogru ayrıntılar belli olunca forumdan paylaşırım zaten.bu seferki 9 günlük olucak

Yaa Karadeniz' de çok güzel olur, Akdeniz' de. Keşke çok vaktimiz olsada gezip dursak :)

falldown
03.February.2012, 14:19
kendi programını yapıcak olanlar içinde tavsiym kesinlikle acarlar longozuna uğrayın. cennetten düşme bi yerdir.sabah çaıdırn fermuarını açtıgınızda etrafınızda ördeklerle uyanmak göl ortasında kahvaltı yapmak tablo gibi manzara vs..vs..

http://forumsakarya.com/wp-content/uploads/2011/04/karasu-acarlar-longozu-maden-deresi.jpg

falldown
03.February.2012, 14:21
paşalar köyünde uğrayın :D izmirde bile göremeyeceğiniz güsellikte hatunları vardır ağzınız açık kalır şoka girersinz.
ereğlide cehennem ağzı mağaraları. hmm tahirli şelalesi..aklıma geldikçe yazarım yine gecenki turdan

http://imageshack.us/photo/my-images/14/umitgurbuzmagaraicinden.jpg/sr=1

Emre
04.February.2012, 15:35
Valla Allah korumuş diyim ne diyim :)

dtahir
05.February.2012, 13:40
bana uyar

Karadeniz turu harika olur,Ordu'dan geçerken katılacak arkadaşlara sınırsız konaklama,yiyecek,içecek,duş imkanı sağlayabilirim.Ayrıca Gürcistan'da tanıdıklarım var ve ülkeye 1 TL'ye sahip olan Türk VatandaşlarıTürkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı ile girilebiliyorlar.Belki sınırı bile geçebiliriz biz de ve gezi daha farklı bir boyuta ulaşır.Tüm bunları yapmak için herşeye hazırım yeter ki 7 Temmuz 2012'den sonra olsun.Malum okul bitiyor ve bu tarihte KPSS sınavı var.

Sevgiler,saygılar...

falldown
05.February.2012, 14:24
Karadeniz turu harika olur,Ordu'dan geçerken katılacak arkadaşlara sınırsız konaklama,yiyecek,içecek,duş imkanı sağlayabilirim.Ayrıca Gürcistan'da tanıdıklarım var ve ülkeye 1 TL'ye sahip olan Türk VatandaşlarıTürkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı ile girilebiliyorlar.Belki sınırı bile geçebiliriz biz de ve gezi daha farklı bir boyuta ulaşır.Tüm bunları yapmak için herşeye hazırım yeter ki 7 Temmuz 2012'den sonra olsun.Malum okul bitiyor ve bu tarihte KPSS sınavı var.

Sevgiler,saygılar...

walla gelirim yüzsüzce kalırım kovsan gitmem :P şaka bi yana geçtiğimiz senelerde giresunda kaldım universiteden bi arkadaş devamlı davet ediyodu kısmet işte sonunda oldu. bi hafta kaldım geri dönesim gelmedi ama iznim bi haftaydı(9gün) işe dönmem gerekti. acayip güzel yerler..herkese tavsiye ederim. özellikle bizim gibi şehirde bunalmış sıkılmış insanlar için ilaç ilaç 8)

dtahir
05.February.2012, 16:14
walla gelirim yüzsüzce kalırım kovsan gitmem :P şaka bi yana geçtiğimiz senelerde giresunda kaldım universiteden bi arkadaş devamlı davet ediyodu kısmet işte sonunda oldu. bi hafta kaldım geri dönesim gelmedi ama iznim bi haftaydı(9gün) işe dönmem gerekti. acayip güzel yerler..herkese tavsiye ederim. özellikle bizim gibi şehirde bunalmış sıkılmış insanlar için ilaç ilaç 8)

3-5 kişi olalım ama..Daha eğlenceli olur...