PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kaza yaptim

turq
11.February.2012, 21:26
Aksam saatlerinde kavsakta onume cocuk atladi. Frene ne kadar kontrollu bassamda kaymayi onleyemedim. Zor bela durdum fakat dengeyi saglayamadim. Tam durdugum anda sag tarafima yumusak bir dusus oldu. Bende ve motorda bisey yok, cok sukur cocuga carpmadik.

Zemin kuruydu, lastiklerin disleri normal fakat sanirim yola tutunmada biraz sorun var. Yada arabadaki fren mesafesi performansini motordan bekliyorum. Bu kaymanin sebebini cozemedim henuz.

dreamrocker
11.February.2012, 21:43
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

CELİL
11.February.2012, 21:58
ibrahim geçmiş olsun allahtan ucuz atlatmışsın :(
soguk havalarda lastikler soğuktan sertleşir yeri yaz gibi tutmaz dikkatli olmak lazım 8)

Emix
11.February.2012, 22:45
Aman hocam gecmis olsun ucuz atlatmissiniz motorsikleti daima paranoyak gibi kullanin her an birsey olabilecekmis gibi.

Her seyi onceden hesap etmeyin ama kesinlikld tahmin edin

Tekrardan gecmis olsun

Sizde ve cocukta tabi motorada birsey olmamasi sevindirici :)

Rona
11.February.2012, 23:32
Geçmiş olsun İbrahim

Kış mevsiminde kauçuk sıcaklık düşüşüyle haliyle sertleşir lastiklerden yaz mevsimi performansı beklemek mümkün olmaz.Hele kısa mesafelerde kullanıyorsan çok dikkatli olmalısın veya yumuşak hamurlu lastik almalısın.Yumuşak hamurlu lastik fiyatıda cebini zorlayabilir.Ammman dikkat.En iyisi mecbur kalınmadıkça kış mevsimi motorsiklet kullanmamak.İyi sürüşler :)

falldown
12.February.2012, 10:13
geçmiş olsun arkadaşım.
verilmiş sadakan varmış derler ya öyle işte

synapse333
12.February.2012, 12:39
çok geçmiş olsun

guento
12.February.2012, 12:41
geçmiş olsun kardeşim..nazar verilmiş sadakan varmış :(

demiratlı
12.February.2012, 14:21
geçmiş olsun dostum kışın yollara dikkat

Emrehan
12.February.2012, 14:43
Geçmiş olsun hemşehrim. Allah korumuş gerçekten. nazar
Hangi kavşakta oldu?

TWO-WHEEL TANGO
12.February.2012, 14:52
Geçen sene benzer bir olay benim başıma geldi. Yaya yerine bayan sürücü çıktı karşıma. Zeminde ıslaklık ve inşaat kumu vardı. Fakat, bir şekilde (aracın önünden manevra ile) kurtardım, zira durmaya kalksaydım makineyi düşürecektim. Benim makinede koruma demiri olmaması nedeniyle böyle bir durumda motoru yatırmayı göze alamadım, makineye kıyamadım, dolayısı ile aslında risk atlattım.. Ve genelde yoğun trafikte sürüş esnasında önüme birşey çıkarsa diye tetikte sürerken, makineyi yatırmayı seçenek olarak aklımda tutmuyorum, aslında hata yapıyorum. Koruma demirinin (sizin makinede var mı bilmem) ne kadar önemli olduğunu bu tip durumlarda çok iyi anlıyorsunuz. Büyük geçmiş olsun.

turq
12.February.2012, 15:43
Geçmiş olsun hemşehrim. Allah korumuş gerçekten. nazar
Hangi kavşakta oldu?

Sagol dostum, eski garajda minubuslerin kalkis yaptigi kalabalik kavsak

Forumda hemseri bulmak guzel :)

turq
12.February.2012, 15:45
Geçen sene benzer bir olay benim başıma geldi. Yaya yerine bayan sürücü çıktı karşıma. Zeminde ıslaklık ve inşaat kumu vardı. Fakat, bir şekilde (aracın önünden manevra ile) kurtardım, zira durmaya kalksaydım makineyi düşürecektim. Benim makinede koruma demiri olmaması nedeniyle böyle bir durumda motoru yatırmayı göze alamadım, makineye kıyamadım, dolayısı ile aslında risk atlattım.. Ve genelde yoğun trafikte sürüş esnasında önüme birşey çıkarsa diye tetikte sürerken, makineyi yatırmayı seçenek olarak aklımda tutmuyorum, aslında hata yapıyorum. Koruma demirinin (sizin makinede var mı bilmem) ne kadar önemli olduğunu bu tip durumlarda çok iyi anlıyorsunuz. Büyük geçmiş olsun.

Secenek olarak dusunursen kesinlikle makinadan vazgecip kendini kurtarmaya bakmak en guzeli. Koruma demiri bende var. Eger olmasaydi oldukca masraf cikabilirdi. Koruma demirinde bir cizikle kapattik olayi

Umut can
12.February.2012, 16:40
Secenek olarak dusunursen kesinlikle makinadan vazgecip kendini kurtarmaya bakmak en guzeli. Koruma demiri bende var. Eger olmasaydi oldukca masraf cikabilirdi. Koruma demirinde bir cizikle kapattik olayi

Koruma demiri gerekliliğini göstermiş bence. Çok geçmiş olsun hocam..

linkinescence4
13.February.2012, 10:55
geçmiş olsun

Emre
17.February.2012, 15:36
İstanbul' da değildim, onun için biraz geç cevap olacak ama çok geçmiş olsun arkadaşım.