Orijinalini görmek için tıklayınız : kaza yaptım :(
coder
20.February.2012, 13:27
arkadaslar selam.
geçen hafta dd 250 e 10 aldım ve ilk trafige 1 hafta sonra dün cıktım .hedefim evimden reale kadar gidebilmekti ,trafige cıktım hiç sorun çekmeden reale kadar geldim üst parka geçerken yokusta ön frene bastım ve tam dönüşte makinayı düşürdüm.fren pedalım kırıldı :( pedala hernekadar üzülsemde ilk defa motorlu tasıt kullanıp okadar mesafeyi gittigim için mutluyum.şimdi bu pedalın onarım asamasında kaynakmı önerirsiniz yoksa yeni pedal mı alayım.pedal fiyatları nedir nerden bulurum bilen arkadaslar yardım ederse cok minnettar kalırım.
CELİL
20.February.2012, 13:32
oğuzhan çok geçmiş olsun oluyor böyle ufak tefek düşmeler allah beterinden sakınsın :(
pedalın rakamına gelince 350 tl oto sanayilerde kaynak yapan yerler 50-60 tl ye kaynak yapıyorlar 8)
coder
20.February.2012, 13:43
teşekkurler abi. cok pahalı yaa. sadece bastıgım yer kırıldı o tek parça gerekli.neyse artık sanayiye gidicez.
demiratlı
20.February.2012, 14:15
geçmiş olsun allah beterinden sakınsın
coder
20.February.2012, 14:20
geçmiş olsun allah beterinden sakınsın
teşekkurler :)
Emre
20.February.2012, 16:21
Geçmiş olsun, Allah büyük kazalardan korusun. Öyle ufak şeyler olur, nazarlık olarak. Ben ilk motorla işe geldiğimde, park ettiğimde ayağını tam açamayıp yere yatırmıştım motoru :)
Casper
20.February.2012, 16:34
Geçmiş olsun, Allah büyük kazalardan korusun. Öyle ufak şeyler olur, nazarlık olarak. Ben ilk motorla işe geldiğimde, park ettiğimde ayağını tam açamayıp yere yatırmıştım motoru :)
Seninkide efsaneymiş xcell :) Geçmiş olsun hocam allah beterinden korusun. Allaha şükür daha kazam düşürmem falanım filanım yok...
turq
20.February.2012, 16:54
Hosgeldin, gecmis olsun
coder
20.February.2012, 17:15
tesekkurler arkadaslar .nazarlık asıcam zaten ya.bugunde bardak kırdım .sürahi düşürdüm.nazar var üstümde :D
Emre
20.February.2012, 17:15
Seninkide efsaneymiş xcell :) Geçmiş olsun hocam allah beterinden korusun. Allaha şükür daha kazam düşürmem falanım filanım yok...
Tabi efsaneydi Casper, sen birde bende ki havayı görecektin parkederken, kaskı çıkartırken falan :) Sonra o havadan eser kalmadı tabi çok komikti yaa :)
reshoden
20.February.2012, 17:38
Yeni pedal yok piyasada, kaynak yaptır ;)
falldown
20.February.2012, 17:41
geçmiş olsun arkadaşım
kartal real mi ? anadolu yakası +1 dahamı oluyoz :p nerde oturuosun??
Emix
20.February.2012, 19:15
Benim padlar uymuyor sanirsam sizin motora
İyi bir demir ustasina pad in kromaj i bozmadan kaynak yapsin
coder
20.February.2012, 22:32
geçmiş olsun arkadaşım
kartal real mi ? anadolu yakası +1 dahamı oluyoz :p nerde oturuosun??
evet dostum :) yakacıktayım ,kartal realin üst otoparkına girişte oldu olay :D .
sen netaraftasın?
Bu arada kaynak yaptırdım eskisi kadar iyi oldu hiç bi farkı yok :D 20 liraya mal oldu.
CELİL
20.February.2012, 23:09
evet dostum :) yakacıktayım ,kartal realin üst otoparkına girişte oldu olay :D .
sen netaraftasın?
Bu arada kaynak yaptırdım eskisi kadar iyi oldu hiç bi farkı yok :D 20 liraya mal oldu.
çabuk ve çok uygun rakama halletmişsin geçmiş olsun 8)
coder
20.February.2012, 23:35
çabuk ve çok uygun rakama halletmişsin geçmiş olsun 8)
Çok sağol abi.yaptırmasam rüyalarıma girerdi valla :)
falldown
21.February.2012, 11:23
sen netaraftasın?
şekersuyundayım bende sana 2km uzaklıkta :p pm den cep nonu yazsana haftasonları musait oldukça haberleşip buluşuruz. bu haftasonu bi arkadaşın radyatör delindi bide sirkülasyon pompası hizaasından sızıntı var onu yaptırmak için karşıya geçicez ama boşa çıkınca haber ederiz birlikte süreriz.
şu an sadece yakacıkta 3 regalci var bilgin olsun :mrgreen:
coder
21.February.2012, 12:54
şekersuyundayım bende sana 2km uzaklıkta :p pm den cep nonu yazsana haftasonları musait oldukça haberleşip buluşuruz. bu haftasonu bi arkadaşın radyatör delindi bide sirkülasyon pompası hizaasından sızıntı var onu yaptırmak için karşıya geçicez ama boşa çıkınca haber ederiz birlikte süreriz.
şu an sadece yakacıkta 3 regalci var bilgin olsun :mrgreen:
vaaaay abi süper ya :D . tamam atıyorum . gözüm kesse bende sizle gelirdim.ama biraz daha tecrübe gerek :D . bide kaskımda yok bi türlü begenemedim bişey .
haftasonu için haber bekliyorum abi.bende ararım zaten. :)
falldown
21.February.2012, 12:56
vaaaay abi süper ya :D . tamam atıyorum . gözüm kesse bende sizle gelirdim.ama biraz daha tecrübe gerek :D . bide kaskımda yok bi türlü begenemedim bişey .
haftasonu için haber bekliyorum abi.bende ararım zaten. :)
önce kaskı hallet. sana yardımcı olmak amaçlı söylüyorum yanlış anlama. tek bi kaska bağımlı kalma yada sadece hayat boyu tek kaskın olcakmış gibi düşünüp alma. benim motorum yokken bile 2 tane kaskım vardı öyle söyleyim :D al bişiler. daha sonraki zamanlarda gördükce begendikçe alırsın yine.. kesinlikle dizlik al şiddetle öneririm aksi taktirde ilerleyen zaanlarda dizlerinde sorun başlar romatizma olursun. vucudundaki çıkıntı yerlere e direk rüzgar vurdurma. sadece fiziksel koruma olarak düşünme yani...
coder
21.February.2012, 14:12
önce kaskı hallet. sana yardımcı olmak amaçlı söylüyorum yanlış anlama. tek bi kaska bağımlı kalma yada sadece hayat boyu tek kaskın olcakmış gibi düşünüp alma. benim motorum yokken bile 2 tane kaskım vardı öyle söyleyim :D al bişiler. daha sonraki zamanlarda gördükce begendikçe alırsın yine.. kesinlikle dizlik al şiddetle öneririm aksi taktirde ilerleyen zaanlarda dizlerinde sorun başlar romatizma olursun. vucudundaki çıkıntı yerlere e direk rüzgar vurdurma. sadece fiziksel koruma olarak düşünme yani...
aynen abi haklısın alıcam bu hafta içi bitane . oda en kötüsü 150 lira ya :D varmı model önerin?
falldown
21.February.2012, 14:35
aynen abi haklısın alıcam bu hafta içi bitane . oda en kötüsü 150 lira ya :D varmı model önerin?
herkezin zevki farklı o yüzden kendin beğen bence ama şunu söyleyebilirim bi kaskın iyi koruması için illa pahalı olmasına gerek yok. pahayı konfor artırıyor bilgin olsun. ayrıca fikir vermesi amacı ile sharp ın sitesindende modellerin test sonuçlarına vs. bakabilirsin.
http://sharp.direct.gov.uk/
Umut can
23.February.2012, 20:37
Geçmiş olsun hocam.
Kaska vereceğin paraya acıma derim. 100-150 TL arasında bile güzel, kaliteli kasklar bulmak mümkün. 8)
CELİL
23.February.2012, 22:52
Kask alternatifleri 8)
http://www.motosikletcim.com/koruma%20aksesuar.htm
Emix
24.February.2012, 11:05
LS2'nin yeni seri kaskları var
içinde hava yastığı gibi bir sistem var
gözlük var basınca iniyor çok rahat tavsiye ederim.
coder
24.February.2012, 12:51
şu fuarı bekliyorum ya ,orda görerek alma şansım var diger türlü internetten zor seçiliyor.önerileriniz için cok teşekkurler :)
falldown
24.February.2012, 13:14
şu fuarı bekliyorum ya ,orda görerek alma şansım var diger türlü internetten zor seçiliyor.önerileriniz için cok teşekkurler :)
hmm internetten almasan daha iyi olur bence. kaskın kafana tam oturması lazım. deneyerek alman daha iyi olur. ayrıca bildiğim kadarıyla bazı markalarda ölçüler standart olmuyo. yani shoie de large olurken ixs de medium nitroda medium bi marka vardı unuttum :D ondada small oluyo bana mesela :D
yanlış bilmiosam kask kafandayken iki parmagını alnına götürdüğünde ilerlememesi gerekiyo yada çene kısmını tutup sabitleyip omuzları sabit tutup boynunu çevirmeye çalıştıgında dönmemesi gerekio. kaskı alcağın yer bunları daha iyi bilir.
taksit taksit oluyo ama yanlış hatırlamıosam shark tada :D large oluyodu bana
Emrehan
24.February.2012, 14:00
Konuyu okuyunca ben de kask araştırmaya başladım. Sharp'ın sitesinde http://sharp.direct.gov.uk/content/how-fit-your-helmet adresinde kaskı nasıl deneyeceğimizle ilgili bir video var. Faydalı bence. Saygılar. 8)
Casper
28.March.2012, 02:05
Dün bende aynı şekilde sol ayaklığımı kırdım ve gördümki ayaklığın yapıldığı madde dandikmiş :) demir çelik falan değil yani. Sert bi metal... Şimdi motorum Ali ustada yatıyo yarın gidip alcam artık..
ibanez_one
28.March.2012, 02:36
Geçmiş Olsun Casper...
Casper
28.March.2012, 02:51
Geçmiş Olsun Casper...
Teşekkürler kardeşim. Ufak bişey nazarlık olsun allah beterinden korusun ne diyelim...
CELİL
28.March.2012, 08:14
Dün bende aynı şekilde sol ayaklığımı kırdım ve gördümki ayaklığın yapıldığı madde dandikmiş :) demir çelik falan değil yani. Sert bi metal... Şimdi motorum Ali ustada yatıyo yarın gidip alcam artık..
özgür geçmiş olsun en büyük kazan bu olsun dediğin gibi nazarı çıkmış nazar
ayagı pek çogumuz kırdık dökümden bir parça bir yere deydimi tık diye kırılıyor kaynak yaptırıyoruz yenisi komple set satılıyor 350 tl kaynak 20-30 tl tekrar geçmiş olsun :(
Gecmis olsun kardes, Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun Özgür, Allah büyüğünden saklasın. Sıkma canını, sıkıntı olacaksa böyle ufak sıkıntılar yaşayalım.
Salih
28.March.2012, 09:19
gördümki ayaklığın yapıldığı madde dandikmiş :) demir çelik falan değil yani..
Ayaklığın kırılgan olması daha iyi. Mukavemeti yüksek, kırılmaya dayanıklı malzeme olsa 'kırılmasa' ya sürücüyü düşürür, ya da sonuçta makinenin illa ki başka bir yerini 'bağlantı vs..' kırar bence. Ben de kırmıştım geçmişte, kaynak yaptırdım. Kırınca moral bozuyor.
Tek eksik o ayaklığın takımdan ayrı satılmaması.
coder
28.March.2012, 10:53
geçmiş olsun benm arka fren 2 yerinden kırık gidonuda kırdım 2 sutun arasındaki kanat kırıldı onuda kaynattım makina altımda dagılmassa iyidir :D
alicanblnr
28.March.2012, 11:43
Çok geçmiş olsun usta takma bu kadar kafana sana bişey olmamış
falldown
28.March.2012, 11:46
geçmiş olsun benm arka fren 2 yerinden kırık gidonuda kırdım 2 sutun arasındaki kanat kırıldı onuda kaynattım makina altımda dagılmassa iyidir :D
yaw devamlı kazamı yapıosun sen :?
alicanblnr
28.March.2012, 11:50
yaw devamlı kazamı yapıosun sen :?
şu foruma begen butonu lazım ya :) :mrgreen:
şu foruma begen butonu lazım ya :) :mrgreen:
Sayin Moderator duy bunlari :)
CELİL
28.March.2012, 13:19
oğuzhan sen ne ara o dediklerini yaptın bu konuda çok hızlısın allah beterinden saklasın
ve arkadaşlar bencede beğen butonu olsa iyi olur diyorum amaaaa benim hem sistemi değiştirmeye yetkim yok hemde anlamamki o işlelerden :mrgreen:
Ertan
28.March.2012, 13:47
büyük geçmiş olsun kardeşim. allah beterinden saklasın.
oğuzhan sen ne ara o dediklerini yaptın bu konuda çok hızlısın allah beterinden saklasın
ve arkadaşlar bencede beğen butonu olsa iyi olur diyorum amaaaa benim hem sistemi değiştirmeye yetkim yok hemde anlamamki o işlelerden :mrgreen:
Abi Admin e ulaşamıyor musun? Yelekleri nerede yaptırdıklarını da soracaktın, arada kaynadı. Unutmam ben :p
mustafa
28.March.2012, 22:05
coder naaptın sen yaw...makinayı daha yeni almamışmıydın sen...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.