Orijinalini görmek için tıklayınız : boyama ve kaplama nikelaj
cpiler
21.February.2012, 13:54
Herkese merhaba.uzun süre sonra bugun motoru actm malum aku bitmis doldurdum yola ciktim cok sukur tik yok alette.ancak kafama gozume gonlume takilan ufak tefek cizik olsun pas olsun bazi yerler var.simdi sorum sudur;istanbul avrupa yakasinda boya ya da mat kaplama ayrica eksoz ve benzeri yerleri krom kaplayabilicek yerler varmidir nerelerdir?tahmini bi rakam ne olur komple sizce?simdiden tesekkurler:)
inaona
22.February.2012, 15:45
Herkese merhaba.uzun süre sonra bugun motoru actm malum aku bitmis doldurdum yola ciktim cok sukur tik yok alette.ancak kafama gozume gonlume takilan ufak tefek cizik olsun pas olsun bazi yerler var.simdi sorum sudur;istanbul avrupa yakasinda boya ya da mat kaplama ayrica eksoz ve benzeri yerleri krom kaplayabilicek yerler varmidir nerelerdir?tahmini bi rakam ne olur komple sizce?simdiden tesekkurler:)
Kardeşim merhaba bu konuyla ilgili forumda celil abi var onunla bir diyoloğa geçersen sana yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Forumdaki arkadaşlarımızdan Zeko var. Celil abi ile görüşürsen o seni ona yönlendirebilir. Yalnız boya yapmıyor bildiğim kadarıyla sadece mat kaplama yapıyor diye biliyorum. Yeride Maslak Atatürk Oto Sanayi'de :cheesy:
CELİL
22.February.2012, 17:06
merhaba :)
nikaj pasları için geçen gün forumdan bir arakadaş araştırmaları ve uygulaması sonucunda pası en iyi çıkaran şeyin toz çimanto oldugunu yazdı nemli beze biraz çimanto dök ve paslı yeri oğuştur 8)
boya için oto boyacıları halleder
folyo kaplama için internette pek çok yer var
ayrıca bizim forumdan zeko arkadaşımız kendi makinasını kafasına estikçe kaplamayla renk değiştiriyor isteyen arkadaşlara makul ücet karşılıgı yardımcı oluyor
kromaj için internette bir adres buldum işine yararayabilir aşagıya yapıştırıyorum 8)
rakamlar konusunda bilğim yok ama kromajın iyi rakam tututugu söyleniyor
http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-teknik-servis-oto-teknik-servis-paslanmaz-metal-uzerine-nikel-krom-kaplama-67840664/detay/
cpiler
23.February.2012, 11:34
Bilgiler icin tesekkurler.dun ali ustaya ugradm o yapmio bu islemleri ama tahmini bi rakam soledi bana ve cok daha cüzzi rakamli bir yol önerdi :) paslanan daha dogrusu benm sadece paslanma degil derdim ufaktan nikelajlar dokulmeye basladi.onlara ufak rütuslar icin soba boyasi :) denemekten zarar gelmez bakalm deneyince burayada yazarm :)
telkarinn
23.February.2012, 12:25
Bilgiler icin tesekkurler.dun ali ustaya ugradm o yapmio bu islemleri ama tahmini bi rakam soledi bana ve cok daha cüzzi rakamli bir yol önerdi :) paslanan daha dogrusu benm sadece paslanma degil derdim ufaktan nikelajlar dokulmeye basladi.onlara ufak rütuslar icin soba boyasi :) denemekten zarar gelmez bakalm deneyince burayada yazarm :)
Soba boyasını burada bi arkadaşımız denemişti. Hatta Egzozları tamamen soba boyasıyla boyamıştı benim de çok hoşuma gitmişti yaptırmak için arkadaşa götürmüştüm ufak tefek sorunlardan dolayı yapamamıştı. İstersen o arkadaşa ulaş yardımcı olacağından eminim sana 8) nicki "engindi" sanırım. bulunca sana özel mesaj atarım
cpiler
23.February.2012, 13:56
Kimseye göturmeye gerek yok ya kendim yaparm.el emegi göz nuru :)
telkarinn
23.February.2012, 13:58
Kimseye göturmeye gerek yok ya kendim yaparm.el emegi göz nuru :)
Zaten sadece onu yaptır demedim. Yardımcı olur dedim takıldığın soracağın bişey olursa diye :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.