Orijinalini görmek için tıklayınız : Spyder yan sehpa yayı?
dreamrocker
25.February.2012, 17:19
Merhaba arkadaşlar. Bugün nasıl becerdiysem yan sehpa yayını düşürdüm, şimdi ayaklık kapanmıyor[smilie=greencolorz: Elinde bu yaydan olan var mı, montajı basit mi? Ali usta yardım desem kargolar mı :D
reshoden
27.February.2012, 00:45
Ben de bi kere kaldırıma çıkarken bıraktım yere onu. Takması gayet kolay. Bir tornavidayla kastıra kastıra yuvasına oturtursun.
falldown
27.February.2012, 12:47
bendede ne zaman zorlasam motoru (80den sonrası yetiyo yırtınmasına :P) ayaklığı tutan vida iyice çıkıo.durduğumda yay çıkan vidaya takılıyo ayaklık açılmayınca farkediyorum sıkıyorum tekrardan ama bigün giderken düşücek komple :D
dreamrocker
27.February.2012, 12:53
Ali ustanın yanına şişli'den nasıl gidebilirim ya :) Bir de pazar günü açık mı Ali usta, bilginiz var mı?
falldown
27.February.2012, 13:00
Ali ustanın yanına şişli'den nasıl gidebilirim ya :) Bir de pazar günü açık mı Ali usta, bilginiz var mı?
hmm ordan hiç gitmedim ama mantıken.şişliden mecidiyeköy tarafına sür köprü yoluna girip zincirlikuyu tarafına git beşiktaş çıkışından çık yanyolda kal.(barbaros yokuşu-ana yola girme) yanyoldayken yol bi barbarosa bide aşağıya dönüyo çatallaşıp. aşagı dönene gir. dik bi yokuştan indikten sonra 4 5 yolun birleştiği yol agzı gibi geniş bi yer var orayıda düz geç biraz ilerle sağ tarafında kalır dükkanı.
yanlız gitmeden önce bi arayıp sor istersen elinde varmı parça. bide pazarları kapalı diye biliyorum.
CELİL
27.February.2012, 13:01
benimde spder in bir kez altını sürtünce çıktı altına eğilemediğimden çok ugraşmıştım :mrgreen:
ayrıca aman ayak yayında vidasında sorun varsa ihmal etmeyin hemen halledin eski makinamın yolda ayak yayı gevşemiş ayak açmış fark atmedim düz yolda hafif sol viraja girdiğim anda ayak yere vurdu ve ben üzeriden kaldırıma attı aman dikkat 8)
PAZAR GÜNÜ KAPALI
CELİL
27.February.2012, 13:08
onur ben c.tesi ordaydım
şişli camii nin karşısından ykm nin yanından ıhlamura inen yola gir aşagıya bjk antreman sahasını geç büyük göbege gel göbekten U dönüşü yapıp karşına gelen ana yolun üstündeki darpaneye giden büyük hafif yokuş yola gir girer girmez sağ büyük sokağa gir hafif yokuştur tepeye gelince göbek var sola dön az ileride sağda 8)
falldown
27.February.2012, 13:11
onur ben c.tesi ordaydım
şişli camii nin karşısından ykm nin yanından ıhlamura inen yola gir aşagıya bjk antreman sahasını geç büyük göbege gel göbekten U dönüşü yapıp karşına gelen ana yolun üstündeki darpaneye giden büyük hafif yokuş yola gir girer girmez sağ büyük sokağa gir hafif yokuştur tepeye gelince göbek var sola dön az ileride sağda 8)
karşının adamı nasıl belli ediyo kendini :D direk aralardan yönlendirmiş bense çevre yolundan ters "C" çizdirdim gezinti amaçlı :D
dreamrocker
27.February.2012, 13:15
Hahaha yaktınız beni :))
Casper
27.February.2012, 18:28
Celil abi bizim buralara gelmişin bileydim gelirdim yanına :) Dostum Celil abi biraz karışık anlatmış kanımca :) Oraları az çok bildiğini varsayarak anlatıyorum. Kalp Vakfından aşşağı iniyosun. Celil abinin BJK'nin tesisleri dediği yer şu yeni Plazaların Hastahanenin yapıldığı yer Polat Plaza vs. vs. var orayı geçiyosun. Az ilerde Parkın orda göbek var göbekten tam C olacak şekilde dön geldiğin istikametin paralelinde yokuş yukarı bi yola girmiş olucaksın. Hatta tam köşede Mozaik isimli firma falan var gireceğin yolda Uzaktan kumandalı oyuncaklar satan bi mağaza falan var. Orayı geçince önünde ışıklar olucak ışıkları geçer geçmez ilk sağa gir. Sonra kafan hafif sağda olsun dümdüz hiç bi yere sapmadan 100 metre ilerle ali ustanın dükkanı görüceksin. Pazar günü kapalı Celil abininde söylediği gibi...
dreamrocker
27.February.2012, 18:35
Çok teşekkürler :))
falldown
27.February.2012, 18:56
Celil abi bizim buralara gelmişin bileydim gelirdim yanına :) Dostum Celil abi biraz karışık anlatmış kanımca :) Oraları az çok bildiğini varsayarak anlatıyorum. Kalp Vakfından aşşağı iniyosun. Celil abinin BJK'nin tesisleri dediği yer şu yeni Plazaların Hastahanenin yapıldığı yer Polat Plaza vs. vs. var orayı geçiyosun. Az ilerde Parkın orda göbek var göbekten tam C olacak şekilde dön geldiğin istikametin paralelinde yokuş yukarı bi yola girmiş olucaksın. Hatta tam köşede Mozaik isimli firma falan var gireceğin yolda Uzaktan kumandalı oyuncaklar satan bi mağaza falan var. Orayı geçince önünde ışıklar olucak ışıkları geçer geçmez ilk sağa gir. Sonra kafan hafif sağda olsun dümdüz hiç bi yere sapmadan 100 metre ilerle ali ustanın dükkanı görüceksin. Pazar günü kapalı Celil abininde söylediği gibi...
adam GPS ten daha iyi tarif vermiş :D8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.