PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : buji kablo kafası??

falldown
27.February.2012, 15:11
arkadaşlar ismini tam olarak bilmediğimden böyle bi başlık açtım. buji kablosu ucunda bujiyi tutan siyah kaucuk bi parça var şapka gibi buji kafasına oturuyo. bendeki conta özelliğini yitirmiş kurumuş çatlamış :D içine su alıyo. geçtiğimiz cumartesi motoru yıkadım ( ewt sonunda yıkamaya karar verdim ama hevesim kursağımda kaldı:p) ve sonrasında buji iptal :D açtım baktım ici göl olmuş :D çatlaktan su almış hep. her ne kadar kapalı alanda gözüksede bendeki hava soğutmalı olduğundan kanallar açık ve direk suya maruz kalıyo. kısacası bu conta gibi olan parmağa benzeyen ve buji kafası içine giren parçanın kaliteli muadili olarak marka önerebilcek olan varmı ??
*yenisi ile değiştirsem bi sene geçip bi sıcak bi soğuk yine çatlama yapcağından dolayı kendi orjinal parçasını almam çok anlamsız :D
** benim bujim 250liklerin bujisine göre daha büyük ama aynı marka conta kılıklı parçanın benimkine uyan modelini bulabilceğimi tahmin ederekten soruyorum :D

CELİL
27.February.2012, 16:08
sirkecideki parçacılarda çeşitleri vardı 8)

falldown
27.February.2012, 16:13
sirkecideki parçacılarda çeşitleri vardı 8)

önerebilceğin marka varmı celil abi yada bunlarda marka varmı :D yada düz mantık az pahalı olanımı tercih edeyim :D

CELİL
27.February.2012, 16:21
önerebilceğin marka varmı celil abi yada bunlarda marka varmı :D yada düz mantık az pahalı olanımı tercih edeyim :D
onların bildiğim kadarıyla belli bir markası yok satıcıya çin olmayan orjinali varmı diye sor 8)

dreamrocker
28.February.2012, 02:11
Celil abi Ali Usta'yı da geçti. CElil imdat hattı açacak yakında bize :D

CELİL
28.February.2012, 10:09
Celil abi Ali Usta'yı da geçti. CElil imdat hattı açacak yakında bize :D
bu gidişle öyle olucak birşey değil işden atacaklar beni biran önce emekli olup kendimi sağlama almam lazım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

falldown
28.February.2012, 12:57
bu gidişle öyle olucak birşey değil işden atacaklar beni biran önce emekli olup kendimi sağlama almam lazım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

off abi senin emekliliği hiç düşünemiyorum:mrgreen:. paso motor gezisi düzenlersin artık haftaiçi haftasonu karışık bizde anca bakarız ofisten fotolara:cry:

CELİL
28.February.2012, 13:03
off abi senin emekliliği hiç düşünemiyorum:mrgreen:. paso motor gezisi düzenlersin artık haftaiçi haftasonu karışık bizde anca bakarız ofisten fotolara:cry:
valla tek başına olmaz yanıma emekli gurubu kurarım artık :mrgreen:

falldown
28.February.2012, 13:05

abi yazları universiteli ögrenci gurubu ne güne duruyo :D illa emekli olmasına gerek yok

CELİL
28.February.2012, 13:08
abi yazları universiteli ögrenci gurubu ne güne duruyo :D illa emekli olmasına gerek yok
evet doğru gençlerin enejiside bana yansır gençleşirim :mrgreen:

falldown
28.February.2012, 13:28
evet doğru gençlerin enejiside bana yansır gençleşirim :mrgreen:

abi övmek yalakanmak için sölemiom sen zaten fiziken orta yaşlı ruhen genç adamsın. yüzyüze tanışınca belli oluyo hemen:)

Rona
28.February.2012, 15:56
grubun ilk emekli üyesi benim zaten:mrgreen::mrgreen::p

Gerçi emekliyiz de ne oluyor seve seve çalışmak zorundayım.Emekli maaşıyla teker dönmüyor.:(

CELİL
28.February.2012, 16:27
grubun ilk emekli üyesi benim zaten:mrgreen::mrgreen::p

Gerçi emekliyiz de ne oluyor seve seve çalışmak zorundayım.Emekli maaşıyla teker dönmüyor.:(
senin emeklilğin sayılmaz :mrgreen:

falldown
28.February.2012, 16:30
senin emeklilğin sayılmaz :mrgreen:

abi sende emekli yandaş bulmuşsun kendine fasulyeden sayıyosun yaw :D

falldown
28.February.2012, 16:31
yaw atila abi telefonda ne diyodun sen o parça ismine unuttum adını :D başlığı bu şekilde açtım. buraya yazda herkes bilsin okuyan

CELİL
28.February.2012, 16:34
kısaca buji başlıgı 8)
atilla emekli ama çalışıyor coluk çocuk var adamda o emekli olamaz hep çalışımak zorunda :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

falldown
28.February.2012, 16:45
kısaca buji başlıgı 8)
atilla emekli ama çalışıyor coluk çocuk var adamda o emekli olamaz hep çalışımak zorunda :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

abi yok bişe diodu hatta ilk duydugumda "o ne ya" demiştim :D
bi adı varmış ama hatırlayamadım işte

CELİL
28.February.2012, 17:09
buldum buji piposu :cheesy:

http://www.sahibinden.com/arama?query_text=MOTOS%C4%B0KLET+BUJ%C4%B0+P%C4%B0 POSU&language=tr&sorting=price_asc

Rona
28.February.2012, 17:32
yaw atila abi telefonda ne diyodun sen o parça ismine unuttum adını :D başlığı bu şekilde açtım. buraya yazda herkes bilsin okuyan

Eski ustalar Lüle derler.Şimdi pipo ve kafa da diyorlar

turq
28.February.2012, 17:36

http://www.sahibinden.com/arama?query_text=MOTOS%C4%B0KLET+BUJ%C4%B0+P%C4%B0 POSU&language=tr&sorting=price_asc

Fiyatlar 40-250 tl arasi. Oy oy

falldown
28.February.2012, 17:40

araştırmacı ruh :)

falldown
28.February.2012, 17:41
Eski ustalar Lüle derler.Şimdi pipo ve kafa da diyorlar

heh tamam :D lüle demiştin :D neyseki kafada dogrumuş :D

CELİL
28.February.2012, 17:43
ama buldugum rakamlar hiç hoşuma gitmedi sirkecide en fazla 5-8 tl gibi fiata kesin bulursun ben eski regalime ordan bulmuştum 8)

falldown
28.February.2012, 17:46
ama buldugum rakamlar hiç hoşuma gitmedi sirkecide en fazla 5-8 tl gibi fiata kesin bulursun ben eski regalime ordan bulmuştum 8)
abi benimde gitmedi :D hatta fiyatları görünce boşver yıkamam motoru bi daha dedim içimden :D yada her seferinde bujiyi söker eve götürür saç kurutma makinasıyla kuruturum :p

CELİL
28.February.2012, 17:58
abi benimde gitmedi :D hatta fiyatları görünce boşver yıkamam motoru bi daha dedim içimden :D yada her seferinde bujiyi söker eve götürür saç kurutma makinasıyla kuruturum :p

sana bir kıyak daha aldıgım yerin kartını buldum sirkecide doğu bank yan sok. kapısının karşısında taraş moto yedek paça dan almıştım 0212 5276556-5264252 8)

falldown
28.February.2012, 18:07
sana bir kıyak daha aldıgım yerin kartını buldum sirkecide doğu bank yan sok. kapısının karşısında taraş moto yedek paça dan almıştım 0212 5276556-5264252 8)

eiwalla abi saolasın. tamamını kagıda not aldım cüzdanımın içine koydum. ilk fırsatta gidicem ve herşeye göz atıcam ilerde lazım olabilcek malzemeler için aklımda yer etsin ne var ne yok dükkanda diye

CELİL
28.February.2012, 18:11
eiwalla abi saolasın. tamamını kagıda not aldım cüzdanımın içine koydum. ilk fırsatta gidicem ve herşeye göz atıcam ilerde lazım olabilcek malzemeler için aklımda yer etsin ne var ne yok dükkanda diye
dükkanda regal parçası yok diğer motorlarla ortak kullanabileceğimiz parçalar var 8)

falldown
28.February.2012, 18:26
dükkanda regal parçası yok diğer motorlarla ortak kullanabileceğimiz parçalar var 8)

:D tahmin edebiliorum abi ybr cbf vb. motorların parçaları vardır orda ama senin dediğin gibi işimize yarıcak ortak parçalar için..