Orijinalini görmek için tıklayınız : Ya sonra?
Emrehan
09.March.2012, 17:36
Saygıdeğer RR kullanıcıları ve de muhterem kullanıcı adayları;
Olur da motosikletinizi büyütmek, değiştirmek veya tarz değişikliği yapmak gibi bir karar verseniz, sıradaki motorunuz ne olur. Gerçekçi hayalleriniz nelerdir bu konuda?
Yani ben V-Rod Muscle isterim mesela ama 30.000 Euro terbiyesiz makina. :x Dolayısıyla hiç gerçekçi bir hayal değil benim için. Şimdilik hayırlısıyla bir RR alabilirsem bu ay; sonraki hedef olarak Suzuki VL800 Intruder'a tavım. :p
Siz de varsa hayallerinizi, planlarınızı paylaşır mısınız?
falldown
09.March.2012, 17:43
yamaha xvs 650
CELİL
09.March.2012, 17:53
Saygıdeğer RR kullanıcıları ve de muhterem kullanıcı adayları;
Olur da motosikletinizi büyütmek, değiştirmek veya tarz değişikliği yapmak gibi bir karar verseniz, sıradaki motorunuz ne olur. Gerçekçi hayalleriniz nelerdir bu konuda?
Yani ben V-Rod Muscle isterim mesela ama 30.000 Euro terbiyesiz makina. :x Dolayısıyla hiç gerçekçi bir hayal değil benim için. Şimdilik hayırlısıyla bir RR alabilirsem bu ay; sonraki hedef olarak Suzuki VL800 Intruder'a tavım. :p
Siz de varsa hayallerinizi, planlarınızı paylaşır mısınız?
Benim önceki makinalarımı herkes biliyor zannedersem bundan sonraki makinamı tahmin edin bakalım ne :mrgreen:
neden makina büyütmüyorum benim için motor hobi ve bu hobiye ayıracagım bütçe bizim kullandımız makinalar kadar makina büyügü zaman sırasıyla
1-makinanın alış maliyeti modele göre x 2-3 katına çıkıyor
2-işletim masraflarıda x 2-3 katı
3-vergisi x 2-3 katı
4-Benzini x 2 katı
Toplamına bakınca benim için ideal makina RR
mesala Harley V-rod & suzık ıntruder çok hoşuma giden makinalar :cheesy:
Salih
10.March.2012, 01:13
Geçen sene Türkiye'de sahibinden com da bir tane satışa sunulmuş,birkaç gün içinde satıldığını görünce içim cız etmiş, 30.yılı anısına 1000 tane üretilmiş olan gv 650 30th anniversary.
http://pictures.autotrader.co.uk/imgser-uk/servlet/media?id=1928368850
burak_332
12.March.2012, 02:12
Geçen sene Türkiye'de sahibinden com da bir tane satışa sunulmuş,birkaç gün içinde satıldığını görünce içim cız etmiş, 30.yılı anısına 1000 tane üretilmiş olan gv 650 30th anniversary.
bunları şuan kanuni mi satıyor?
Evet. Turkiye de Kanuni satiyor
Nevizadeli
12.March.2012, 11:27
gv 650 almayı düşünüyorum bende o 1000 taneden birini düşürürsem kaçırmam elbet
telkarinn
12.March.2012, 11:33
Yamaha 650 yada hysoung düşünüyordum.. Ve bunu görünce içim gitti var beee. Gerçekten çok güzelmiş. 8)
Salih
12.March.2012, 15:48
ST Kanuni adı altında, evet Kanuni satıyor. Daha önce Global motor idi. Bir ara davalık oldular, şimdi durum nedir bilmiyorum.
gv 650 almayı düşünüyorum bende o 1000 taneden birini düşürürsem kaçırmam elbet
Yamaha 650 yada hysoung düşünüyordum.. Ve bunu görünce içim gitti var beee. Gerçekten çok güzelmiş. 8)
13.500 gibi bir rakam vardı. Gidon üzerinde atıyorum 253/1000 diye ''üretilen binliğin kaçıncısı olduğu'' (253'üncü) yazar. Böyle gösterişli makineye böyle fiyat çok iyi idi. KM'si de çok düşüktü, sıfır sayılırdı. :(
falldown
12.March.2012, 16:00
nasıl yaa sıfırı 21 bin lira olan motorun bi senelik ikinci eli 13 bin olmasının imkanı nedir hele ki özel üretimse ?
bide bu hyosung 30 senedir varmıymış ya :D
Salih
12.March.2012, 16:48
nasıl yaa sıfırı 21 bin lira olan motorun bi senelik ikinci eli 13 bin olmasının imkanı nedir hele ki özel üretimse ?
bide bu hyosung 30 senedir varmıymış ya :D
Evet, firma 30 yıldır varmış(1978 kuruluş) ,(2008 de 30 yıllık firma olduğuna göre bu model de 2008'di, 2 yaşında makineydi). Düşük km ve özel üretime karşılık fiyatı çok iyiydi, üzücü olan kısmı da bu zaten. Belki alan kişi pazarlıkla 13.000 altına dahi inmiştir.
falldown
12.March.2012, 17:17
Evet, firma 30 yıldır varmış(1978 kuruluş) ,(2008 de 30 yıllık firma olduğuna göre bu model de 2008'di, 2 yaşında makineydi). Düşük km ve özel üretime karşılık fiyatı çok iyiydi, üzücü olan kısmı da bu zaten. Belki alan kişi pazarlıkla 13.000 altına dahi inmiştir.
hey maşallah ben hyosungu 5 10 senelik firmadır diye düşünüodum fazla model çeşit olmadıgından yeni gelişmekte olan bi firmadır diye. adamlar benden yaşlıymış meğerse :D bilgi için tşk tekrardan.
gv250 benim çok hoşuma gidiyor, hele birde sarı siyah rengini gördüm ki internette, o günden beri onu arar oldum :)
Ama fuardada sordum, o renkler gelmiyor diyolar, gri-siyah, gri-kırmızı ve direkt siyah renklerini getiriyorlarmış.
falldown
12.March.2012, 18:33
gv250 benim çok hoşuma gidiyor, hele birde sarı siyah rengini gördüm ki internette, o günden beri onu arar oldum :)
Ama fuardada sordum, o renkler gelmiyor diyolar, gri-siyah, gri-kırmızı ve direkt siyah renklerini getiriyorlarmış.
gelmiyo derken neyi kastedmiş acaba :D
benim bildigim parçalar koreden geliyo burda birleştiriyolar kanuni fabrikada. iki tane çamurluk bi tane depomu getirmiyolarmış sarı renkli müşteri istediği halde??
Yaa benimde çok enterasanıma gitti. Getirtmiyoruz gibi birşey dedi. Birde çok yetkili birisi değildi ondan uzun uzun muhabbet etmedim. Ama dediğin gibi getireceğin 1 depo 1 çamurluk be kardeşim. Getirtsen ne olurduuuu :)) Sahibinden.com' da buldum yine resimlerini. Düşük kalitede ama ekliyeyim yinede.
http://hizliresimyukle.com/showoriginal-209034/gv250.jpg
http://hizliresimyukle.com/showoriginal-209036/gv250_2.jpg
falldown
13.March.2012, 11:39
güzel duruyomuş walla.benimde hoşuma gitti. sunburn diyolar galiba buna ama emin deilim. gitardada oluyo bu renk çok tatlı bi renk. öyle çiyan sarısı gibi değil :D
Değil değil acayip birşey bu yaa, akıllara zarar :) Belki günün birinde gelirde bende alırım ama belki o zaman 250' lik kalmaz oda ayrı bir olay :)
falldown
14.March.2012, 15:07
Değil değil acayip birşey bu yaa, akıllara zarar :) Belki günün birinde gelirde bende alırım ama belki o zaman 250' lik kalmaz oda ayrı bir olay :)
abi bu kadar hoşuna gittiyse bu renk ilerde ne motorun olursa olsun gider boyatırsın bu renge :D illa gv 250 olması şart deilki.
abi bu kadar hoşuna gittiyse bu renk ilerde ne motorun olursa olsun gider boyatırsın bu renge :D illa gv 250 olması şart deilki.
Yaa GV250 ayrıca hoşuma gidiyor, oturaklı duruyor, birde bu renk olsa tadından yinmezz :) Şimdi benim motoru böyle yapmaya kalksam astarı yüzünü geçer, ruhsata işletme falan derken en son ben yine gider muayeneden kalırım :mrgreen: :mrgreen:
cpiler
15.March.2012, 00:41
Honda Crossrunner alıcam binicem üstüne vurucam kırbacı dağtepe gezicem :)
falldown
15.March.2012, 12:04
Yaa GV250 ayrıca hoşuma gidiyor, oturaklı duruyor, birde bu renk olsa tadından yinmezz :) Şimdi benim motoru böyle yapmaya kalksam astarı yüzünü geçer, ruhsata işletme falan derken en son ben yine gider muayeneden kalırım :mrgreen: :mrgreen:
ilerde ne motorun olursa dedim zaten :D bu motorunu kastedmemiştim :D
ilerde ne motorun olursa dedim zaten :D bu motorunu kastedmemiştim :D
İnş. ileride o zaman kısmet olur :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.