PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 250 cc Regal Raptor Aranıyor. Ankara

Ertan
13.March.2012, 15:58
Merhaba arkadaşlar bu sitede yeniyim:). Bende Regal Raptorcu olmak istiyorum8). 250 cc temiz, bakımları yapılmış, Bütcemi sarsmıyacak uzun yola dayanabilecek bir motor arıyorum. T gidon istemiyorum özellikle belirteyim kartal gidon arıyorum. Satıcı Ankaradan olması şartıda var. parayı peşin ödiyeceğim.
sitedeki arkadaşlarım abilerimden de ricam bildikleri tanıdıkları temiz raptorları yönlendirirlerse sevinirim. Tekrar tüm regal raptor ailesine merhaba. (böylece herkeside selamladık)nazar

Ertan DUYGU
0 506 799 76 70
trallesrap@hotmail.com

internete sadece gündüzleri girebiliyorum o yüzden cepten ulasırsanız daha iyi olur.

CELİL
13.March.2012, 16:14
Merhaba Ertan aramıza hoş geldin 8)
forumdan ilğilenen arkadaş olursa seninle bağlantıya geçer senin buldugun ilanlar varsa bizimle paylaşırsan buradan yardımcı olmaya çalışırız
işallah gönlüne göre bir makina bulursun 8)

Emrehan
13.March.2012, 17:24
Hoşgeldin kardeş,
Ankara'dan motor arıyorsan işin zor görünüyor, Allah kolaylık versin.
Ben de Ankara'dayım ve motor arıyorum ama Ankara'dan umudu kestim; hatta Edirne'ye kadar uzanmayı düşünüyorum.:p
Gönlüne göre bir makina bulursun umarım. Bu süreçte ben de gözüme çarpan olursa bildiririm sana.

Ertan
13.March.2012, 17:44
teşekkürler celil abi. regalci olcaz bizde insallah bir bulabilirsek :)
tanis abi 2-3 haftadır soteye yattım bekliyorum sürekli bakınıyorum ama dediğin gibi sanırım işimiz zor. şimdi motordan pek anlamadığım için başka şehirden de almaya çekiniyorum açıkcası. ama sen bulursan 2 tane beraber gidelim almaya :)

falldown
13.March.2012, 17:50
aramıza hoş geldin arkadaşım nazar tanis arkadaşında dediği gibi eğer ikinci el alıcaksan Ankara ile sınırlı kalma bence de

CELİL
13.March.2012, 17:51
ankaradaki arkadaşlar ankarada makina bulursanız emix nickli arkadaşa ulaşın tecrübeli arkadaştır yardımcı olur 8)

esadRG
15.March.2012, 19:54
Merhaba arkadaşlar bu sitede yeniyim:). Bende Regal Raptorcu olmak istiyorum8). 250 cc temiz, bakımları yapılmış, Bütcemi sarsmıyacak uzun yola dayanabilecek bir motor arıyorum. T gidon istemiyorum özellikle belirteyim kartal gidon arıyorum. Satıcı Ankaradan olması şartıda var. parayı peşin ödiyeceğim.
sitedeki arkadaşlarım abilerimden de ricam bildikleri tanıdıkları temiz raptorları yönlendirirlerse sevinirim. Tekrar tüm regal raptor ailesine merhaba. (böylece herkeside selamladık)nazar

Ertan DUYGU
0 506 799 76 70
trallesrap@hotmail.com

internete sadece gündüzleri girebiliyorum o yüzden cepten ulasırsanız daha iyi olur.

abicim öncelikle sitemize hoşgeldin motoru hemen mi alcaksın bütçe ne kadar bi bilgi verirsen sana yardımcı olabilirim ben sivastayım 2007 model regalim var renk kırmızı resimde görülüyo zaten tüm bakımları yapılmıştır borcu harcı yoktur ruhsat sahibi babamdır hemen satış verilir motorun yanında venom çene açılır kask,branda,2 yan,bi arka,1 sosis çanta,4 adet sis farı,elcek püsküllerini de vericem motorun üstüne su değmedi yağmurlu havada dahi binilmedi satmamın tek sebebi kış boyunca binemiyorum eğer istersen yardımcı olabilirm motorumun tek eksiği akü kapağının olmaması harici hiç bi eksiği yok ankaraya kadar gelirim bana da macera çıkar ama malum yol durumları belli haziranda yanına gelir bırakır giderim

slamdunk_tr
23.March.2012, 22:50
selamlar hocam.. ben de makinamı satıyorum. ilan aşağıda. Motosikleti sitedeki diğer arkadaşlar da görmüştü, onlardan da bilgi alabilirsin. İlanda sorulacak her şeyi de yazdm açıkcası..

Ertan
01.April.2012, 14:47
arkadaslar sonunda motorumu aldım. 250 e 9b gri. En kısa sürede fotoları ekliyeceğim. mesaj atatn ilgilenen herkese tesekkür ederim. Teknik desteklerinden dolayı özel tesekkürüm de celil abi geliyor :)

mrtglc
01.April.2012, 15:14
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah

CELİL
01.April.2012, 18:28
ertan hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız keyifle bin nazar 8)