Orijinalini görmek için tıklayınız : DD125-E için yardım lütfen
mr.acikgoz
19.March.2012, 13:26
Merhaba arkadaşlar.. kışın başından beri çok fazla ilgilenemediğim motorum için bakım yaptırmak istiyorum.emin değilim ama sanırım aküde sıkıntısı var,çalıştıramıyorum,bir de km sayacı bozuk. bu iki parça için Zonguldak/EREĞLİ'de güvenip emanet edebileceğim bir usta biliyor musunuz? yada internetten sipariş ile almam mı daha uygun olur.. tecrübelerinizi paylaşır mısınız benimle..
CELİL
19.March.2012, 14:12
merhaba ertuğ
kışın yatan makina ilk çalışmada biraz zorlar akü zayıfsa zor dönüyorsa çalışmaz içinde biraz elektirik varsa şarz ettir toparlar kuvvetli dönüyorsa bujileri temizle benzininin geldiğinden emin ol jikle ile az gaz verek bir süre marşa basılı tut öyle dene parça ihtiyaçlarını kargoyla ali ustadan rahatlıkla ve güvenle alabilirsin kolay gelsin 8)
mr.acikgoz
19.March.2012, 15:51
merhaba ertuğ
kışın yatan makina ilk çalışmada biraz zorlar akü zayıfsa zor dönüyorsa çalışmaz içinde biraz elektirik varsa şarz ettir toparlar kuvvetli dönüyorsa bujileri temizle benzininin geldiğinden emin ol jikle ile az gaz verek bir süre marşa basılı tut öyle dene parça ihtiyaçlarını kargoyla ali ustadan rahatlıkla ve güvenle alabilirsin kolay gelsin 8)
çok teşekkür ederim akü işini dediğiniz gibi çözmeye çalışıcam..diğer parçayı da ali ustadan temin ederim artık
falldown
19.March.2012, 18:00
dur dur hemen sipariş verme...
emin değilim yazmışsın.
redüktörün veya kablonda da sorun olabilir.emin değilsen bi ustaya baktır sipariş vermeden önce istersen sonra boşuna bi tane daha km göstergen olmasın
mr.acikgoz
19.March.2012, 18:36
dur dur hemen sipariş verme...
emin değilim yazmışsın.
redüktörün veya kablonda da sorun olabilir.emin değilsen bi ustaya baktır sipariş vermeden önce istersen sonra boşuna bi tane daha km göstergen olmasın
aslında bi ustaya göstermiştim,tekerleğin yanındaki mekanizmanın içinde(adını bilemedim şimde :)) tornavida ucu gibi dönen kısım kırılmış.. sorun da buymuş.. sanırım yeni bir tane almam gerekecek..
falldown
19.March.2012, 18:52
aslında bi ustaya göstermiştim,tekerleğin yanındaki mekanizmanın içinde(adını bilemedim şimde :)) tornavida ucu gibi dönen kısım kırılmış.. sorun da buymuş.. sanırım yeni bir tane almam gerekecek..
km redüktörü. içindeki siyah çubuk kırılmış
mr.acikgoz
19.March.2012, 19:26
km redüktörü. içindeki siyah çubuk kırılmış
yani yeni bi tane km sayacı almam lazım öyle mi..
falldown
19.March.2012, 19:36
yani yeni bi tane km sayacı almam lazım öyle mi..
hayır arkadaşım. tekerlek çapına göre şu resimdekinden lazım sana.
http://www.ce-day.com/content_files/prd_images/reduktor_km_cup.jpg
mr.acikgoz
19.March.2012, 20:28
herhalde redüktör bu olsa gerek.. :) ali ustayı arayıp derdımı anlatsam ne demek istediğimi anlar herhalde.. Peki son bi soru daha..fiyatları ne civardadır bunların..
serdarozgec
19.March.2012, 22:47
Ali Usta seni anlar da, sen Ali Usta yı anlar mısın? orasını bilemeyeceğim. biraz hızlı konuştuğu için tam anlaşılmıyor telefondan dedikleri. ben Tokat ta oturuyorum. motorumun parçalarını herzaman Ali Usta dan alıyorum. sitenin üst kısmında sponsor linkleri arasında tel numarası mevcut. aradığında sana fiyat konusunda bilgi verecektir. bence 50 lirayı geçmez.
CELİL
19.March.2012, 22:55
parça ve fiatlarına buradan bakabilirsiniz :)
bizim forumdan aradığınızı özellikle belirtin ismimi verin indirim yapar
http://www.regalraptor.org/magaza/regal-raptor-yedek-parca-ve-aksesuar
mr.acikgoz
20.March.2012, 01:06
o zaman en kısa zamanda ali ustayla irtibata geçiyim ben :)
falldown
20.March.2012, 14:49
30 liraydı en son.
ama 10 11 liraya başka yerlerde görmüştüm bizimkisine uyarmı bilemem
mr.acikgoz
20.March.2012, 18:43
30 liraydı en son.
ama 10 11 liraya başka yerlerde görmüştüm bizimkisine uyarmı bilemem
bi kaç tane burdaki ustanın dükkanında da var ama onlar uymazmış..artık bugün yarın ali ustayı ararım..onda kesin vardır herhalde..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.