Orijinalini görmek için tıklayınız : DD 250 Spyder !?
HakanBadik
20.March.2012, 05:22
Arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak. Regal Raptor DD 250cc'lik motorun Spyder modeli, yani şu T gidon, uzun ön lastik aralığı ve susturucuları çıkartıldığında canavar sesine sahip güzel bir evlat görünümünde olan modeli var mı ?
Ve başlangıç için 250cc mi önerirsiniz ? Yoksa 350cc alsam da olur mu ?
Şimdiden çok teşekkürler.
CELİL
20.March.2012, 12:21
Merhaba hakan aramıza hoş geldin 8)
spyder 250 cc güç anlamında başlangıç ve sonrası için bile gayat yeterli bir makina
yalnız ön tekerin ileride olması başlangıç olarak biraz alışma süreci gerektirir ama kısa sürede alışırsın
rakam olarakta 250 cc çok daha uygundur kolay gelsin 8)
Oyle bir modeli var
250 onerililr
350 ile de baslanabilir, ama 250 serindir, 250 candir
HakanBadik
21.March.2012, 00:03
Çok teşekkür ederim. Öncelikle hoşbuldum. Gerçekten güzel bir ortam burası :)
Fakat bir sorum daha olacak sizlere. Çin malı olduğu için herkeste bir önyargı görüyorum haklı olarak. Ancak yapılan yorumlarda tek sorunui uzun süre kullanılmadığında akünün bitmesi gibi birşeymiş sanırım. Bugün babam; " birine sordum iki ayda somunları gevşiyormuş, çok sorun çıkartıyormuş" falan dedi ancak hiç o tarz sorunlar yazılmadığından inanamadım bende, vazgeçirmeye çalışıyor diye düşündüm. Sağlamlık açısından nasıldır diye sormak istedim sizlere ? Gördüğümden beri beni benden aldı çünkü bu 250cc Spyder modeli. Honda CBR 125 2011 model almaktan vazgeçtim, o derece yani. Bir de dokuz yaşımdan beri Rock'N Roll dinlemenin etkileri de tartışılmaz :)
CELİL
21.March.2012, 09:21
Fakat bir sorum daha olacak sizlere. Çin malı olduğu için herkeste bir önyargı görüyorum haklı olarak. Ancak yapılan yorumlarda tek sorunui uzun süre kullanılmadığında akünün bitmesi gibi birşeymiş sanırım. Bugün babam; " birine sordum iki ayda somunları gevşiyormuş, çok sorun çıkartıyormuş" falan dedi ancak hiç o tarz sorunlar yazılmadığından inanamadım bende, vazgeçirmeye çalışıyor diye düşündüm. Sağlamlık açısından nasıldır diye sormak istedim sizlere ? Gördüğümden beri beni benden aldı çünkü bu 250cc Spyder modeli. Honda CBR 125 2011 model almaktan vazgeçtim, o derece yani. Bir de dokuz yaşımdan beri Rock'N Roll dinlemenin etkileri de tartışılmaz :)
hakan spyder in 2010- 2011 model den öncesinde motorunda blansör yoktu titreşim az vardı buda babanın dediği kadar olmasa bile ilk başlarda vildalar yerine oturuncaya kadar vidaları kontrol etmeyi gerektirir zaten bu tüm makinalar için geçerlidir fakat makina kalite olarak çin makinanalarının üzerindedir sağlamdır sorun çıkarmaz
bunun yanında 2010-2011 modelden sonrasında motor revize edildi balansör kondu bu titreşimi sıfıra yakın bir duruma getiridi 8)
falldown
21.March.2012, 11:17
arkadaşım tabikide bu paraya on numara kaliteli bişe alamazsın. ancak şu bi gerçek sen motoru bağırtmadıkça yüksek devirde uzun süre kastırmadıkça vidaların gevşemez. vidaları gevşeten şey titreşimdir. titreşim ise yardırdıgında olucak bişeydir.(örnegin otoyolda son sürat giderken veya vites aralıklarını uzun tuttugunda) arada bi kontrol edersin bişeycik olmaz. veya çok da kafana takılıyosa gider bütün civata somunlarını rondelalı kullanırsın bişey olmaz. sen hiç duydunmu çinli motor giderken titreşimden somunu çıkınca mil kaydı teker çıktı adam öldü gitti diye bişey :D
honda evet güzel makina ama her modeli değil. hele şu cıbır125 ler şaka gibi bence. kaportalı sütçü motoru tabi bu benim düşüncem ve kişiden kişiye değişecektir ama cıbır 125 alacapıma gider cbf 150 alırım vura kıra kullanırım parçası ucuz ve biçok yan sanayisi var. cıbır125 ise yedek parçada adama sağlam geçiriyor. :D motoru almakla bitmiyor sonuçta.. bide fuarda görmüşüm bu sene çıkmış cb125 mi ne. yamaha ybr 125 e denk bişe yapmışlarmışmış sanırım.
** alt komşum olan teyze bile benim motora heavy metalci motoru diyo söylemeden duramadım sen rocknroll diyince :D
HakanBadik
21.March.2012, 18:31
Valla içime itfaiye hortumuyla tazyikli su sıktınız :) Rahatladım, gönül rahatlığıyla alabilirim şimdi. Param olunca tabi :)
teoman25
22.March.2012, 19:02
Dostlar.. şimdi benim bahsetmek istediğim konuda şudur ki;
balansörlü/balansörsüz SPYDER karşılaştırması..
2012-2011 modeller balansörlü.. titreşim az ya da yok...
2010-2009 (daha aşağısı varmı bilmiyorum) balansörsüz ve titreşimli.
350-250CC 2010-09 modeller fiyatları internette çok uygun gördüğüm kadarıyla.
be en az 2000-3000km civarında km yapılmış araçlar var bulduğum. aşağıya 3 tane link atıyorum.. sizce bu modellerin fiyatımı modeline ve km'sine göre iyimi?
balansör olmadığıda göz önüne alınırsa ne yorum yaparsınız?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-350cc-29hp-en-guclusu-bu-maximum-170-km-hiz-70975651/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-2009-regal-raptor-spyder-dd350-e-6c-46276450/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-temiz-tum-bakimlari-yapildi-73026058/detay
CELİL
22.March.2012, 22:32
Dostlar.. şimdi benim bahsetmek istediğim konuda şudur ki;
balansörlü/balansörsüz SPYDER karşılaştırması..
2012-2011 modeller balansörlü.. titreşim az ya da yok...
2010-2009 (daha aşağısı varmı bilmiyorum) balansörsüz ve titreşimli.
350-250CC 2010-09 modeller fiyatları internette çok uygun gördüğüm kadarıyla.
be en az 2000-3000km civarında km yapılmış araçlar var bulduğum. aşağıya 3 tane link atıyorum.. sizce bu modellerin fiyatımı modeline ve km'sine göre iyimi?
balansör olmadığıda göz önüne alınırsa ne yorum yaparsınız?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-350cc-29hp-en-guclusu-bu-maximum-170-km-hiz-70975651/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-2009-regal-raptor-spyder-dd350-e-6c-46276450/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-temiz-tum-bakimlari-yapildi-73026058/detay
merhaba teoman fiatlar 250 cc ile aynı bence makul fiatlar blansörlü blansörsüz piyasa pek değişmiyor kafana yatan makinayı iyice kontrol edip servise göstererek alınabilir
denizlideki 250 cc olan makinaya forumdan bir arkadaş gidip bakmıştı
içlerinde en temizi kırklarelindeki 5500 tl olan pazarlıgada açık makina
Bugun Bursa da bir tane gordum satilik 2010 model 8000 km, ilk verdigi fiyat 5500 oldu, kabataslak baktim temiz bir makinaydi. Internette ilani yokmus
HakanBadik
22.March.2012, 23:12
Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba.
Bugün ilk defa gittim gördüm RR 250 Spyder'ı. Gerçekten muhteşem denilebilecek bir motor. Boyum 1.87 olduğundan dizlerim deponun biraz üzerinde kaldı. Benim bir sorum olacak sizlere; seleyi kestirerek birşeyler yapabilir miyiz daha arkaya oturmak için ?
Ben şöyle düşündüm, yolcu koltuğuna çıkarken kıvrılan sünger kısım inceltilebilirse, birazdaha geriye oturabilirim diye düşünüyorum. Hatta yeni bir sele yaptırılabilir mi diye sormak istiyorum.
Şimdiden çok teşekkürler hepinize.
CELİL
22.March.2012, 23:29
Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba.
Bugün ilk defa gittim gördüm RR 250 Spyder'ı. Gerçekten muhteşem denilebilecek bir motor. Boyum 1.87 olduğundan dizlerim deponun biraz üzerinde kaldı. Benim bir sorum olacak sizlere; seleyi kestirerek birşeyler yapabilir miyiz daha arkaya oturmak için ?
Ben şöyle düşündüm, yolcu koltuğuna çıkarken kıvrılan sünger kısım inceltilebilirse, birazdaha geriye oturabilirim diye düşünüyorum. Hatta yeni bir sele yaptırılabilir mi diye sormak istiyorum.
Şimdiden çok teşekkürler hepinize.
merhaba hakan selenin arka kısmı çamurluga dayanıp oynamaya mesafesi pek yok galeride baktıgın makinalar 2012 model bu modelde benim gibi 1.68 boyluların ayagı yetsin diye ayaklar geriye çekilerek ayak mesafesi kısaltıldı 2012 modelden önceki modellerin ayak mesafesi daha ilerde :) 8)
HakanBadik
22.March.2012, 23:51
Bindiğim motor için 2011 Model dedi adam. Motomaniaya gittim önce, orada 2012 model var. Sonra motosikletcime gittim hasanpaşaya, oradaki de 2011 dedi işte. Yani şöyle söyleyeyim, yolcu koltuğuna oturduğumda bile ayaklarım yetişiyor. :(
HakanBadik
22.March.2012, 23:52
Ayaklıkları ileri aldırma imkanımız var mı peki ?
CELİL
23.March.2012, 00:07
2011 model olup 2012 de türkiyeye gelmiş çok az sayıda makinanın ayakları geride senin bindigin iki makina arasında fark varmıydı gerçi bu kadar detaya girmek sana çözüm getirmicek aradaki fark olsa olsa 5-6 cm gibi birşey ayakları özel modifiye işlemleriyle ileri alınabilir ama çok ugraş ister ve bu yüzden çok para isterler
ayak mesaferi en ileride olan makinalar spyder dir diğerleri dahada kısa 8)
HakanBadik
23.March.2012, 00:16
Yani 10.000 TL kredi çekeceğim zaten. Ayaklıkları ileri aldırmak önemli benim için. Bakalım artık. Olmazsa da kullanacağız böyle, yapacak birşey yok :)
CELİL
23.March.2012, 00:30
Yani 10.000 TL kredi çekeceğim zaten. Ayaklıkları ileri aldırmak önemli benim için. Bakalım artık. Olmazsa da kullanacağız böyle, yapacak birşey yok :)
sıfır makina alıcaksan peşin fiatına kredi kartına taksit yapıyorlar 8)
RG120
23.March.2012, 11:18
Eğer Spyder almayı düşünüyorsanız,
çok yakın bir arkadaşım 2011 Model RR 250cc Spyder motorunu bakımlarını vs. yapıp (alacak kişi masrafsız binsin) nisan sonlarına doğru 5.500 TL'ye satıp, cc yükseltmeyi düşünüyor.. Ayrıca bildiğim kadarıyla önce ki modellerinde arka frenler disk değil, 2011'de disk.
Satılmıştır. Hayırlı olsun.
ozanezer
18.April.2012, 22:00
5000 e alırım desem
CrimsonLove
29.May.2012, 22:16
bu gün regal raptor spyder 250'lik modeli satın aldım, birbirimize alışma çabasındayız, alışınca birkaç fotoğraf ışığında konuyu açıcam inşallah..
Merhaba mehmet yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar8)
ANKARA + 1 8)
CrimsonLove
29.May.2012, 22:31
Merhaba mehmet yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar8)
ANKARA + 1 8)
teşekkür ederim celil abi, daha ilk günüm motorun üstünde belki 5. dk'm yanımdan bir abi geldi motoruyla ve hayırlı olsunu yapıştırdı (:
ankara +1 dediğin gibi, başkaları varmı ankaradan bilmiyorum ama bakıcaz (: :mrgreen:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.