PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spyder 250 e-10 gidon ve elcik hk.

inaona
29.March.2012, 18:32
Merhaba arkadaşlar diğer motorlar ve Regal Raptorlar'da elciğin gidona takıldığı kısım standartmıdır? Yada elciğin takıldığı yerin çapının ölçüsünü bilen varmıdır. Bugün yada yarın yurtdışı alışveriş sitesi ebay'dan elcik siparişi vericem bilgilendirirseniz sevinirim.:cheesy:

cpiler
29.March.2012, 19:30
şöyleki regal raptor elciklerde durum biraz farklı gaz teli çekme ve bırakma olarak iki tel var diğer elciklerin içindeyse genelde hepsi için demiyorum tek tel takma yeri olur.ancak elcik içindeki plastik zımbırtı çıkartılıp diğerine uyarsa olabiliyor.o yüzden bizim motorlara görmeden elcik almayı pek tavsiye etmiyorum ben.

CELİL
29.March.2012, 21:09
bende gidonda elciğin takıldıgı yer kalınlıgı standart diye biliyorum ama emin değilim
birde cpiler in dediği konu var en doğrusu motomania ya tel aç sana kesin bilği verirler
biliyorsun caner in (reshoden) elcikleri değiştirdiler 8)

inaona
30.March.2012, 16:12
bende gidonda elciğin takıldıgı yer kalınlıgı standart diye biliyorum ama emin değilim
birde cpiler in dediği konu var en doğrusu motomania ya tel aç sana kesin bilği verirler
biliyorsun caner in (reshoden) elcikleri değiştirdiler 8)

MOTOMANIA'dan muratla görüştüm bizim elciklerin takıldığı yerin çapı 1 inç miş. Buda 22mm. ile 25 mm.arasıymış. Elcik alacakların bilgisine. 8)