PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fiyat

cengaver
01.April.2012, 10:02
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak üzereyim.almayı düşündüğüm motor 250-9B kısmet olursa.Motorun biraz eksikleri var nereden ve kaça temin edilebilir lütfen yardım edin.ist-beylikdüzüne en yakın bildiğiniz ve güvendiğiniz servis noktası neresidir?arka lastik-ön arka fren balataları ve galiba baskı balata gerekecek kaça mal olur,bilgilendirirseniz sevinirim,şimdiden teşekürler

turq
01.April.2012, 11:49
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak üzereyim.almayı düşündüğüm motor 250-9B kısmet olursa.Motorun biraz eksikleri var nereden ve kaça temin edilebilir lütfen yardım edin.ist-beylikdüzüne en yakın bildiğiniz ve güvendiğiniz servis noktası neresidir?arka lastik-ön arka fren balataları ve galiba baskı balata gerekecek kaça mal olur,bilgilendirirseniz sevinirim,şimdiden teşekürler

hoşgeldin

Sana yakın servis Sefaköy Motorland var
Tahminim 300 TL gibi bir masrafın var gibi

cengaver
01.April.2012, 11:53
teşekürler bilgilendirdiğin için.inşalah yollara beraber çıkarız şu işi hayırlısıyla halledersem :D

CELİL
01.April.2012, 12:33
Merhaba mümin aramıza hoş geldin 8)
servis sana en yakın motorland havalanından sefaköye çıkarken sağda yan yolda koskanın yanında
istersen beşiktaşta ali usta var yukarıda linki var sağlam ustadır
Duro marka lastik uygun fiatlı lastiklerin en iyisi 130 tl civarı
Baskı balata kople 130 tl civarı
Fren balatalrıda tanesi 20-25tl civarı + işcilik 80-100 tl gibi 8)

cengaver
01.April.2012, 12:57
hoşbulduk abi çok teşekür ederim inşallah motoruma kavuşunca hep beraber yollarda oluruz.bilgiler için çok teşekür ederim

cengaver
02.April.2012, 05:55
bir sorum daha olacak izniniz olursa,acaba dd250 9B ile dd250 9 arasında gidondan başka far varmı acaba?kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz?

turq
02.April.2012, 10:26
bir sorum daha olacak izniniz olursa,acaba dd250 9B ile dd250 9 arasında gidondan başka far varmı acaba?kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz?

Eski E9 larla farki gidon ve arka fren, 9B de arka fren de disk

CELİL
02.April.2012, 13:08
2 çeşit 9b var eski kasa ve yeni kasa
eski kasalar en son 2006-2007 model var
yeni kasalar 2011 ve sonrası

- eskikasa farkı : T gidon ön tekerlek daha ileride ( çatal ileride) göstergeler depo üzerinde nikalaj bir parça üzerinde arka amortisörler yaysız motor yürür aynı

yeni kasa farkı :
T gidon ilk gelenlerde arka fren kampana ve motorda titreşim önleyici blansör yok sonra gelenlerde arka disk fren ön çift disk fren ve blansör var ve depo kartal gidonla aynı motor ve yürür aynı kabaca farklar bunlar 8)

falldown
02.April.2012, 15:37
arkadaşlar farkları söylemişler zaten. bi tane de benden :D
e9 ve e9b nin şaseler farklı. buna görede radyatör konumu farklı

ayrıca sanırm e9lar çit pervaneli ama e9b ler tek pervaneli ama sayı hakkında emin değilim yanlışım varsa e9 ve e9b kullanıcıları sayıları düzeltsinler.

CELİL
02.April.2012, 15:44
arkadaşlar farkları söylemişler zaten. bi tane de benden :D
e9 ve e9b nin şaseler farklı. buna görede radyatör konumu farklı

ayrıca sanırm e9lar çit pervaneli ama e9b ler tek pervaneli ama sayı hakkında emin değilim yanlışım varsa e9 ve e9b kullanıcıları sayıları düzeltsinler.
doğrudur :cheesy:

cengaver
05.April.2012, 12:16
mrb arkadaşlar en sonunda aldım RR.eksikleri için dün motorlend sefaköye brakmıştım bu sabah da gittim aldım.debriyajda sorun çıkmadı allahtan.fren balatalarını yağını debriyaj telini birde gidonun saplamalarından biri kırıkmış onu yaptırdım.230 tl gibi bir masraf oldu sizin anlayacağınız :D.şimdı sıra bende işyerimde takım taklavat çok sağlam bir elden gçireyim onu ve yollara devam sonra
herkese teşekkürler

CELİL
05.April.2012, 14:43
Merhaba mümin yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin nazar8)
yazlık sezon bakımı bile 150 tl gibi tutuyor makinanın sezon bakımınıda yapmış oldun sezon boyunca kafan rahat eder 8)

cengaver
05.April.2012, 18:41
teşekkürler celil abi.Bir sorum olacak sana.MOTORD ÇAKIR-ÇAKIR ÇAKIR SANKİ SÜBABLAR VURUYOR GİBİME GELDİ ancak sübap ayarı yaptırdım sözde servisteki eleman dediki ses krank milinden gelebilirmiş nekadar doğruluk payı var sence.krank milinin açınma süreci nedir bu makinalarda?

CELİL
05.April.2012, 20:18
krank ın ömrü motorun ömrü kadardır ama ekstra zorladınmı krank ın balansı kayabiliyor vuruntu yapmaya başlıyor ama çok nadir bir durum senin dediğin ses sibob sesi gibi diyorsun birde yeni kasa blansörlü makinalarda normal çalışmasında sibop sesine benzer bir ses geliyor net bir şey söylemek zor ustalar tam teşhiş koyabilir 8)

cengaver
06.April.2012, 11:23
Clil abi herşey tamam da sözde sübab ayrı yapıldı ama ustanın demesi krank milinden yada ekzantrik ten olabileceği.motor 2006 model ama balansör varmıdır yokmudur bilemem:(

CELİL
06.April.2012, 11:27
Clil abi herşey tamam da sözde sübab ayrı yapıldı ama ustanın demesi krank milinden yada ekzantrik ten olabileceği.motor 2006 model ama balansör varmıdır yokmudur bilemem:(
balansör yok
acaba ekzantirik zincirimi ötüyor ?
emin olmak için başka ustayada göstermek lazım :)

cengaver
07.April.2012, 09:39
abi işten zaman artırabilirsem bir de ali ustaya gitmeye niyetim var beşiktaşa.inşallah yerini buldurabilirim :D.bkalım o ne diyecek ama daha yakınlarda bir yer biliyorsanız motorlend dışında?

CELİL
07.April.2012, 22:45
abi işten zaman artırabilirsem bir de ali ustaya gitmeye niyetim var beşiktaşa.inşallah yerini buldurabilirim :D.bkalım o ne diyecek ama daha yakınlarda bir yer biliyorsanız motorlend dışında?

avrupa yakasında 2 yetkili servis var biri motorland diğeri ali usta :D

cengaver
08.April.2012, 09:49
yetkisiz olan varmı abi avrupa yakasında bir bilgin var mı?

CELİL
08.April.2012, 10:12
yetkisiz olan varmı abi avrupa yakasında bir bilgin var mı?
bizim bölgede başka bildiğim yok :(