PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 28-29 nisan 2012 haftasonu için ankara buluşması !!

TIGERCLAWS
01.April.2012, 17:12
Arkadaşlar, Ankara da bir ekip oluşturma amaçlı açtım bu konuyu, burda katılmak isteyen herkes ilgili haftasonu (yada daha önce haftaiçi akşam da olabilir) için fikirlerini ve isteğe bağlı olarak iletişim bilgilerini bildirirse sevinirim. Daha önceki bir haftasonuda öntoplanma yapılabilir ama ben o zamana kadar ki tüm haftasonları şehir dışında olacağımdan katılamayacağım..

Amacım beraber motorsiklet kullanma zevkini isteyen herkesle paylaşmak. Birkaç konuyu baştan belirtmekte fayda var, öncelikle tanışma toplantıları duruma göre 1 yada 2 tane yapacağım, daha sonra haftasonu gezileri planlayacağız hep beraber.

Toplanacak arkadaşların yer ve yol emniyetine ve ayrıca tüm trafik kurallarına tam riayet etmesi gerekmektedir geri kalan herşey özgürlük adına serbest, kesinlikle strese sokan yada bağlayıcı bir olaya girmeyip tamamen gezmek ve güzel şeyleri paylaşmak adına toplanmayı öngörüyorum.

Lütfen ilgilenenler fikirlerini sunsun ve en kısa zamanda güzel havanın ve 2 tekerli özgürlüğün tadına varmak için adımları atalım :cheesy:

Saygılarımla...

Oğuzhan KAPLAN
0 506 863 46 43

Ertan
01.April.2012, 17:24
oguzhan ben kesin varım :))) hatta +1 im. Zaten biz geziden önce bulusuruz mutlaka :)) eryaman yollarını bi aglatalım :)))

Umut can
01.April.2012, 17:43
Bir aksilik çıkmazsa o tarihte biz de abimle birlikte geliriz.8)

TIGERCLAWS
01.April.2012, 20:10
ertan haber bekliyorum senden o zaman :cheesy:

TIGERCLAWS
01.April.2012, 20:10
umut can umarım kimsede aksilik çıkmaz, bekliyoruz.... 8)

TIGERCLAWS
05.April.2012, 21:45
Arkadaşlar tanışma buluşmasının yeri için Ankara da nerelere uygun fikirleri olanlar yazabilirse sevinirim, benim kafamda bikac yer var ama değişik fikirler iyi olabilir

bayar-ibrahim
23.April.2012, 22:19
Selam arkadaslar uygun olursa bende katılmak isterim , gecen yaz ben bı bulusma ayarlamaya çalışdım ama olmamisti, insallah bu sefer olur :)

Rona
23.April.2012, 23:31
Selam arkadaslar uygun olursa bende katılmak isterim , gecen yaz ben bı bulusma ayarlamaya çalışdım ama olmamisti, insallah bu sefer olur :)
Ben bu avtar ı bi yerden biliyorum ama MT denmiydiiiii MD den mi anımsayamadım.

Neyse Ankara da İnşallah güzel bir grup kurarsınız gönlünüzce sürüş keyfi yaşarsınız.

Ama kasksız korumasız yola çıkmayın(en azından kaskınız sağlam olsun gerisi bi süratten sonra teferrruat 80 km den sonra ne kullanırsanız kullanın hikaye):cheesy::cheesy:

bayar-ibrahim
24.April.2012, 13:55
avatarı bir yerden buldum ama hatırlamıyorum nerden bulduğumu :)
inşallah tanışma ve güzel bi gezi olur dıye ümit ediyorum :)

Umut can
24.April.2012, 22:07
(ben barış) şimdiden organize olmakta yarar var.tarih yaklaşıyor.29 nisan bana uyar.cumartesi çalışıyorum çünkü.kardeşimin işi olmazsa iki kişi geliyoruz.buluşma yeri olarak aklıma bir yer gelmiyor.aklında fikri olanlar söylesin

TIGERCLAWS
24.April.2012, 23:47
arkadaşlar tekrar merhaba,

bu haftasonu için plan şudur :

29.04.2012 Pazar Günü, saat 12:00 da Çayyolu Liva Pastanesinde buluşuyoruz. Bu tanışma buluşması olacak orada hem tanışıp hemde gezi planları ve değişik organizasyonlar ile ilgili konuşacağız.

(adres :MUTLUKENT MAH 2432 .CAD NO:71 ÜMİTKÖY ANKARA , ümitköy köprüsünden yaklaşık 1,5 km yukarı doğruca çıkınca sağda)

birkaç arkadaş cumartesi çalışıyor ve birkaçının işi var bu yüzden pazar günü toplanıyoruz.

ancak bana burdan yada cepten en geç cuma gününe kadar gelip gelmeyeceğinizi bildirirseniz ona göre rezervasyon yaptıracağım.

(mesai saatlerinde cebim kapalı olabilir akşamları musait olurum, görüşmek üzere)

Oğuzhan KAPLAN
506 863 46 43

bayar-ibrahim
25.April.2012, 14:32
Motorumun su anda yapılacak bir kac isi var ( buji ,gaz teli falan), bide muayene :( onları pazara yetistirip gelicem insallah, Oğuzhan kardesim sana haber vericem ,

MaRCoS
25.April.2012, 14:40
angaraaaaaa tayfası yaz geldi buluşun artık, çaylaaarrrr bendenn,,,,,,,,,, celil abii biz ne zaman buluşma yapıyozz çümbür cemaatt..........

CELİL
25.April.2012, 15:20
angaraaaaaa tayfası yaz geldi buluşun artık, çaylaaarrrr bendenn,,,,,,,,,, celil abii biz ne zaman buluşma yapıyozz çümbür cemaatt..........
ehliyeti alacak arkadaşları bekliyorum alsınlar o zaman :cheesy:

dreamrocker
25.April.2012, 16:38
ehliyeti alacak arkadaşları bekliyorum alsınlar o zaman :cheesy:

İşte buna teşekkür edilir :mrgreen:

Emix
25.April.2012, 17:52
merkezi bir yerde buluşsak? :D

ümitkoy nere çayyolu neresi çok randumanlı bilmiyorum ankarayı

bugün iş çıkışı motorcuma gidicem 530 km deki motorsikletimin debriyaj balatasını ve telini değiştirsin..

daha rodaj bitmeden balata bitti arkadaş şaka gibi :D:D

yavv horda kullanmıyorumki arkadaş evet dibgaz gidiyorum ama hatata hutatata apaçi stayla sürmüyorum..

inşallah sadece balatadandır 2. vitesde kaçırıyor.. hilaller olmasında..

CELİL
25.April.2012, 18:14

bugün iş çıkışı motorcuma gidicem 530 km deki motorsikletimin debriyaj balatasını ve telini değiştirsin..

yavv horda kullanmıyorumki arkadaş evet dibgaz gidiyorum ama hatata hutatata apaçi stayla sürmüyorum..

bizde senin servisin güzel ilği ve alakasından makinanında kafamızda güzel olacagı imajı oluşmuştu kötü oldu işallah büyük bir sorun çıkmaz :(

Emix
25.April.2012, 18:22
bizde senin servisin güzel ilği ve alakasından makinanında kafamızda güzel olacagı imajı oluşmuştu kötü oldu işallah büyük bir sorun çıkmaz :(

servisime laf yok :)

hep bu yoğun trafikte çokçokçok uzun süreler dur kalk yüzünden balata gidiyor...

arka dişliyi büyütücem şehirlerarası çıkacağım yok nede olsa şehir içi kıvrak ve uzun süre vites değiştirmek durumunda kalmak istemiyorum..

bakalım hayırlısı

TIGERCLAWS
25.April.2012, 18:52
Motorumun su anda yapılacak bir kac isi var ( buji ,gaz teli falan), bide muayene :( onları pazara yetistirip gelicem insallah, Oğuzhan kardesim sana haber vericem ,

o zaman öncelikle allah kolaylık versin :) haber ebkliyorum ben...

TIGERCLAWS
25.April.2012, 18:58

özellikle ben merkezi bir yer istemedim, zaten yaptığım kamuoyu da merkezi bir yer istemedi :) daha bazı arkadaşlarımız yeni başladı fazla trafiğe sokmak istemedim herkesi ilk buluşmada (gerçi kimin nerde oturduğunu ve kimlerin geleceğinide bilmiyorum ama olsun) ama bu pazar inşallah herkesin bilgilerini toplar bundan sonraki tüm planları ortak paydaya uydururuz inşallah :)

şimdi çayyolu liva nerde, aslında bende telefonumun haritasından bakıp buldum :) ama kolay yeri : eskişehir yolunu biliyorsundur, o yolda ümitköy köprüsü var (eskiden şehirler arası otobüs firmaları orda yolcu indiriyordu) o köprüden etimesgut tarafına değilde ümitköy tarafına doğru çıkıyorsun yaklaşık 1,5 km sonra hemen yolun sağında yol kenarı yani çok olay, umarım umduğum kadar insan gelir ki güzel bir paylaşım olur, görüşmek üzere....

Emix
25.April.2012, 22:00
özellikle ben merkezi bir yer istemedim, zaten yaptığım kamuoyu da merkezi bir yer istemedi :) daha bazı arkadaşlarımız yeni başladı fazla trafiğe sokmak istemedim herkesi ilk buluşmada (gerçi kimin nerde oturduğunu ve kimlerin geleceğinide bilmiyorum ama olsun) ama bu pazar inşallah herkesin bilgilerini toplar bundan sonraki tüm planları ortak paydaya uydururuz inşallah :)

şimdi çayyolu liva nerde, aslında bende telefonumun haritasından bakıp buldum :) ama kolay yeri : eskişehir yolunu biliyorsundur, o yolda ümitköy köprüsü var (eskiden şehirler arası otobüs firmaları orda yolcu indiriyordu) o köprüden etimesgut tarafına değilde ümitköy tarafına doğru çıkıyorsun yaklaşık 1,5 km sonra hemen yolun sağında yol kenarı yani çok olay, umarım umduğum kadar insan gelir ki güzel bir paylaşım olur, görüşmek üzere....

himm sende haklisin toplu bir suruş olur ise trafikte ve kalabalikta cok problem olur dogru dedin

Tarife gore bulurum problem olacagini sanmiyorum

Verdim az once motoru ustaya yarin malumat vericek

tarifime gore debriyajdanmiş

Hayirlisi..

Emix
26.April.2012, 21:55
Az once aldim motoru ustamdan

debriyajin kotu degil ama iyide degil dedi set olarak degiştirdim yagini degiştidim ve yapilmasi gereken ama yapilmayip daha kotu duruma gelen ayarlar varmiş onlari yaptim debriyaj telini degiştirdim dedi

Surmeden anladim ayarin inceligini :D bi sıktım maneti yag gibi tam ayarinda gezdim geldim hep isteyipde yaptiramadigim ayari cekmiş 2 de zorlayan yokuşu 3 de 4 de rahatlikla cikiyor

Toplam 60 tl temiş iş

Baazar sizınleyım :D

CELİL
26.April.2012, 22:07

debriyajin kotu degil ama iyide degil dedi set olarak degiştirdim yagini degiştidim ve yapilmasi gereken ama yapilmayip daha kotu duruma gelen ayarlar varmiş onlari yaptim debriyaj telini degiştirdim dedi

Surmeden anladim ayarin inceligini :D bi sıktım maneti yag gibi tam ayarinda gezdim geldim hep isteyipde yaptiramadigim ayari cekmiş 2 de zorlayan yokuşu 3 de 4 de rahatlikla cikiyor

Toplam 60 tl temiş iş

aahhh aahhhh benim debriyaj balatası 200 + işçilik :x
amaaa karizması vaarrr :mrgreen:

Emix
26.April.2012, 22:28
aahhh aahhhh benim debriyaj balatası 200 + işçilik :x
amaaa karizması vaarrr :mrgreen:

Arkadaşimda 98 maruder 800 var şamandirayi napmişsa bozmuş. Trde yok parcasi yurt dişinda 235 dolar. Trde olsa ne kadar olur acaba :D

200 degilda 50 60 lira daha ucuz olsa tum parcalar tadindan yenmez dimi abi :D

Aslinda saglam paran olucak
sokturcen motoru vericen tornaciya her parcasini yeniden en kalitelisinden yap diycen :D

TIGERCLAWS
27.April.2012, 00:01

Toplam 60 tl temiş iş

eyvallah, bekliyoruz, bu arada daha haber vermeyen 10 kişiye yakın arkadaş var, onlardan da umarım yarın haber alabilirim, neyse görüşmek üzere :)

TIGERCLAWS
27.April.2012, 00:03
Ankara daki arkadaşlar, en kısa zamanda haber bekliyorum sizden Pazar günü için, biz kaç kişi olursa olsun toplanıyoruz haberiniz ola :)

bayar-ibrahim
27.April.2012, 01:18
Ankara daki arkadaşlar, en kısa zamanda haber bekliyorum sizden Pazar günü için, biz kaç kişi olursa olsun toplanıyoruz haberiniz ola :)
ben geliyorum insallah büyük bisey olmzsa :cheesy:

TIGERCLAWS
27.April.2012, 20:26
ben geliyorum insallah büyük bisey olmzsa :cheesy:

bekliyoruz o zaman, seninle beraber şimdilik 8 kişiyiz :)

CELİL
27.April.2012, 21:29
bekliyoruz o zaman, seninle beraber şimdilik 8 kişiyiz :)

nazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazarnazar nazarnazarnazarnazarnazarnazar

eddwards
28.April.2012, 17:47
[QUOTE=TIGERCLAWS;101743]Arkadaşlar tanışma buluşmasının yeri için Ankara da nerelere uygun fikirleri olanlar yazabilirse sevinirim, benim kafamda bikac yer var ama değişik fikirler iyi olabilir[/QUOTE
gezi planlamasına eşleri dahil ettiniz mi arkadaşlar eşiyle gelen var sa bende eşim ile geleceğim

eddwards
28.April.2012, 17:48
beni de ekleyin 0 544 720 64 59 hasan kalın

eddwards
28.April.2012, 17:50
arkadaşlar gezi güzergahı olarak beypazarı uygun gibi ne dersiniz
Bu arada eşli olarak gelmek isteyenler varsa bildirsinler

TIGERCLAWS
28.April.2012, 19:06
hasan senide bekliyorum o zaman, yarın 12:00 da cayyolu livadayiz :)

bayar-ibrahim
28.April.2012, 23:30
arkadaşlar gezi güzergahı olarak beypazarı uygun gibi ne dersiniz
Bu arada eşli olarak gelmek isteyenler varsa bildirsinler

Beypazari uygun bence yolun az biryerinde calışma var...yarın 12 de görüşürüz

Umut can
29.April.2012, 00:10
Yarın güzel bir gün olacak gibi. Beypazarına toplu sürüş yaparsak o daha da hoş olur. Ancak gidiş geliş saatimizi düşünerekte hareket etmemiz gerekir.

Umut can
29.April.2012, 12:07
biz yola çıkıyoruz :mrgreen:görüşmek üzere
fotoğraf makinesi olan getirse bari çekerdik =)

Emix
29.April.2012, 20:04
Teşekkurler RR Ankara ;). İlk buluşma icin gayet guzel bir geziydi

Kuba cok yordu beni donuş yolunda :D

TIGERCLAWS
29.April.2012, 20:12
Teşekkürler Herkese (Oğuzhan, Hasan,Arzu,Metehan,Ertan, Umut Can, Umut Can'ın abisi Barış :) ,İbrahim, Emil ) ..........

Bugün 7 motor 9 kişi çıktık yollara, 1 arkadaşımız hasta olduğu için katılamadı allah acil şifalar versin, güzel bir geziydi, en kısa zamanda fotoğrafları hem burdan hemde albüm bölümünden yayınlıyorum...

Nihayet RR Ankara ekibimiz icraatlarına başladı :) :) :)

en kısa zamanda görüşmek üzere...

Not: Muhtemel diğer gezimiz 13 Mayıs 2012 Pazar günü Beypazarı olacak, burdan konu açıp organizasyonu yapacağım, katılacaklar gene hem burdan hemde cepten bana ulaşırlarsa sevinirim...

metehan
29.April.2012, 20:12
emix hangi ara eve gittin de mesaj yazdın

CELİL
29.April.2012, 20:19
MAŞALLAH nazar ANKARADA SEZONU AÇTI İŞALLAH TÜM SEZONUNUZ KEYİFLİ GÜZELLİKLERLE DOLU GEÇER RESİMLERİ MERAKLA BEKLİYORUZ 8)

Emix
29.April.2012, 20:22
emix hangi ara eve gittin de mesaj yazdın

:D. Sankim. R1 mişcesine bastim. Hafiften motoru aglattim :D

Ertan
29.April.2012, 20:23
emix hangi ara eve gittin de mesaj yazdın:cheesy:
sen hangi ara eve grdin de mesaj yazdın :)))

TIGERCLAWS
29.April.2012, 20:24
MAŞALLAH nazar ANKARADA SEZONU AÇTI İŞALLAH TÜM SEZONUNUZ KEYİFLİ GÜZELLİKLERLE DOLU GEÇER RESİMLERİ MERAKLA BEKLİYORUZ 8)

Teşekkürler Celil abi, buluşmamız bu site sayesinde oldu , umarım daha da güzelliklere vesile olur :)

nazar

TIGERCLAWS
29.April.2012, 20:30
Metehan senin mail adresinde problemmi var sana mail atamıyorum ??

Emix
29.April.2012, 20:30
şeyi fark ettim benim ibrelerin ayari kaymiş ruzgari yiyince . Benzin devir hiz gostergeleri ayni eski minibuslerin kafasina gore bi aşagi bi yukari hareket ediyorya onlardan beter hareket ediyorlar :D

Ertan
29.April.2012, 20:31
Süper bir başlangıç gezisiydi. kazasız belasız geçti çok şükür . Öncelikle bizleri bir araya getiren regalraptor.net e daha sonra bu organizasyonu düzenleyen oğuzhan(abi)'a :) ve tüm katılımcı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Umarım bu buluşma yenilerine vesile olur.

Umut can
29.April.2012, 20:55
Metehan senin mail adresinde problemmi var sana mail atamıyorum ??

abi mail adresi yazarken metahan yazmışsın ondan gitmiyor.metehan olacak..

İlk RR Ankara buluşması için çok güzel bir gündü:cheesy:.Bizim ilk uzun yol ve grup sürüşümüzdü..çok keyif aldık..biz grubun artçısıydık arkadan topluluk güzel görünüyordu..yolda fotoğraf da çekmeye çalıştık yakında gelir onlarda [smilie=greencolorz:.herkese geldikleri için teşekkür ederiz.gezilerin devamını bekliyoruz.nazar

eddwards
29.April.2012, 22:57
şimdi geldim fotolar gelmiş Oğuzhan... ben de bilgisayara yükleyip gönderiyorum

TIGERCLAWS
29.April.2012, 23:02
şimdi geldim fotolar gelmiş Oğuzhan... ben de bilgisayara yükleyip gönderiyorum

tamam bekliyorum

eddwards
29.April.2012, 23:26
ya barış yahu.. baş parmak fotoğrafı ne güzel çıkmış ama...

bayar-ibrahim
30.April.2012, 00:52
abi mail adresi yazarken metahan yazmışsın ondan gitmiyor.metehan olacak..

İlk RR Ankara buluşması için çok güzel bir gündü:cheesy:.Bizim ilk uzun yol ve grup sürüşümüzdü..çok keyif aldık..biz grubun artçısıydık arkadan topluluk güzel görünüyordu..yolda fotoğraf da çekmeye çalıştık yakında gelir onlarda [smilie=greencolorz:.herkese geldikleri için teşekkür ederiz.gezilerin devamını bekliyoruz.nazar

Evet superdi benceede ;) en kısa zamanda yenilerini istiyoruz, tum arkadaslara bende teşekkür ederim :)

TIGERCLAWS
30.April.2012, 20:13
Arkadaşlar, 29 Nisan Gezimizin fotoğraflarından bir kısmını albüm yaptım, benim profilimin altında.... Resimleri küçültmek zorunda kaldım upload edebilmek için umarım iyi çıkmıştır...

Emix
30.April.2012, 21:15
;) resimler cok guzel devamini sabirsizlikla bekliyorum :)

En son petrolde dagilirken baktim ibrahim abi yardiriyor ufaktan bi baktim yan ayak acik :D. Korna filan derken bilgilendirdim

Yardirdim ileri dogru gidiyorum bi baktim metenin ayak acik :D basiyorum basiyorum kornaya bakmiyor yanina yaklaştim el kol derken oda kapatti ayagi

Aman dikkat edelim arkadaşlar o ayaklik ufak dalginlik sonucu buyuk sorunlar acilabilir

CELİL
30.April.2012, 21:26
oğuzhan resimler çok güzel ama profiline saklamışsın kimse fark etmeyecek burayada birkaç resim koysaydın 8)
arkadaşlar emil in dediği gibi makinaların ayaklarını kapatmayı aman unutmayın allah korusun çok kötü durumlar olur benim ayak yolda açıldı fark edemedim hafif sola dönüşte beni üstünden yere attı hiçbir şey yapamıyorsunuz 8)

TIGERCLAWS
30.April.2012, 22:10
oğuzhan resimler çok güzel ama profiline saklamışsın kimse fark etmeyecek burayada birkaç resim koysaydın 8)
arkadaşlar emil in dediği gibi makinaların ayaklarını kapatmayı aman unutmayın allah korusun çok kötü durumlar olur benim ayak yolda açıldı fark edemedim hafif sola dönüşte beni üstünden yere attı hiçbir şey yapamıyorsunuz 8)

Celil abi ben birkaçtane buraya koyacaktım zatende, baya bir baktım nasıl buraya ekleneceğni bulamadım :)

CELİL
30.April.2012, 22:16
Celil abi ben birkaçtane buraya koyacaktım zatende, baya bir baktım nasıl buraya ekleneceğni bulamadım :)
konuya cevap sayfasına gir üstteki ikonlarda kartpostala benzeyen ikon üzerine gelince grafik ekle yazısı çıkıyor oraya resim yükleme sitesndeki direk linki kopyalayıp grafik eklenin içine yapıştırıyorsun 8)

TIGERCLAWS
30.April.2012, 22:17
konuya cevap sayfasına gir üstteki ikonlarda kartpostala benzeyen ikon üzerine gelince grafik ekle yazısı çıkıyor oraya resim yükleme sitesndeki direk linki kopyalayıp grafik eklenin içine yapıştırıyorsun 8)

eyvallah abi hemen deniyorum :cheesy:

TIGERCLAWS
30.April.2012, 22:26
http://www.regalraptor.net/forums/picture.php?albumid=12&pictureid=66

TIGERCLAWS
30.April.2012, 22:27
http://www.regalraptor.net/forums/picture.php?albumid=12&pictureid=62

TIGERCLAWS
30.April.2012, 22:27
http://www.regalraptor.net/forums/picture.php?albumid=12&pictureid=68

TIGERCLAWS
30.April.2012, 22:28
http://www.regalraptor.net/forums/picture.php?albumid=12&pictureid=69

CELİL
30.April.2012, 22:30
evet harika resimlerde geldi anlaşıldıgı üzere çok güzel toplantı gezi olmuş maşallah nazar

TIGERCLAWS
30.April.2012, 22:35
evet harika resimlerde geldi anlaşıldıgı üzere çok güzel toplantı gezi olmuş maşallah nazar

Amin, inşallah devamıda gelecek....

bayar-ibrahim
01.May.2012, 20:48
;) resimler cok guzel devamini sabirsizlikla bekliyorum :)

En son petrolde dagilirken baktim ibrahim abi yardiriyor ufaktan bi baktim yan ayak acik :D. Korna filan derken bilgilendirdim

Yardirdim ileri dogru gidiyorum bi baktim metenin ayak acik :D basiyorum basiyorum kornaya bakmiyor yanina yaklaştim el kol derken oda kapatti ayagi

Aman dikkat edelim arkadaşlar o ayaklik ufak dalginlik sonucu buyuk sorunlar acilabilir
aynen bende kim bu diyorum arkadan biri kornaya basıyo :) bende hoop yavaş beni unuttunuz bekleyin diyosun zannettım :))

bayar-ibrahim
01.May.2012, 21:18
pazar gunu yaptıgımız gezi gercekten çok güzeldi ,ben çok fazla haz aldım öncelikle bunu söylemek istiyorum ,bu yuzden tum gelen arkadslara cok tesekkur ederim....
ilk defa toplu geziye katıldım ve yolda giderken insanların motorlara hayranlıkla bakması ,ilgileriini çekmemiz superdi :) hatta arabanın biri grubun önüne gecip camdan cıkıp resmimizi çekti ,bunlar hemen bi gezi duzenleyelim de tekrar yol yapalım dedirttirıyo insana :)

Emix
01.May.2012, 22:56
pazar gunu yaptıgımız gezi gercekten çok güzeldi ,ben çok fazla haz aldım öncelikle bunu söylemek istiyorum ,bu yuzden tum gelen arkadslara cok tesekkur ederim....
ilk defa toplu geziye katıldım ve yolda giderken insanların motorlara hayranlıkla bakması ,ilgileriini çekmemiz superdi :) hatta arabanın biri grubun önüne gecip camdan cıkıp resmimizi çekti ,bunlar hemen bi gezi duzenleyelim de tekrar yol yapalım dedirttirıyo insana :)

Aynen arabali arkadas kornaya basiyor yanimda dondum elde telefon var sanirsam videoya cekiyordu actim kaski el kol derken yardirip gittiler :D. Acaba videomuz nereye dusecek bulan olursa paylassin :D

bayar-ibrahim
03.May.2012, 22:56
Aynen arabali arkadas kornaya basiyor yanimda dondum elde telefon var sanirsam videoya cekiyordu actim kaski el kol derken yardirip gittiler :D. Acaba videomuz nereye dusecek bulan olursa paylassin :D
comıng soon :) bundan sonrakı gezimizde daha fazla motor olursak daha guzel olur , yolda 100 - 200 metre kapadıgımz zamn muthıs olur :)

remus79
20.June.2012, 21:44
abiler selam ben ankara kızılcahamamdayım mondial 250 mct yi sattım raptor 250 almayı düşünüyorum mct ile arasında ne gibi farklar var birde 3000 tl uygun fiyatmı aydınlatırsanız sevinirim

CELİL
20.June.2012, 21:51
Merhaba Mustafa aramıza hoş geldin nazar
RR seçmekle doğru yapmışsın
RR çin makinalar içinde en iyi makınadır su ve fan soğutmalı oldugundan şehir içi ve dışı şişme yapmaz yolda bırakmaz keyifle kullanırsın parça sıkıntısı yok ama ankara için yetkili servis var ama kaliteli servis sorun 3000 tl bütçe biraz düşük ama yakın rakamlara orta halli bir makina bulma şansı olur ilanları sıkı takip etmen lazım hayırlısı olsun işllah gönlüne göre bir makina bulursun 8)

denizakb
09.July.2012, 13:56
Ankaralı arkadaşlar selam, İstanbuldan Ankaraya geldim, acil olarak motorumu gösterebileceğim bir usta arıyorum, bana öneride bulunursanız sevinirim.
Çok farklı konuyla bu konuya yazdığım için üzgünüm, burdan erişmem daha kolay olur düşüncesiyle yazdım. İnternetim olmayabilir bilgilendirme mesajlarınızı 05549261634'e SMS gönderirseniz sevinirim.

Regal Raptor DD250E9
Lastik değiştireceğim, bakım yaptıracağım.

CrimsonLove
10.July.2012, 17:32
devamı nerde bu gezilerin nerde bu insanlar neden hiç görünmüyorlar :)