PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dd250e-9b aldım galiba!!!

Emrehan
03.April.2012, 16:18
Pek muhterem abilerim;
Ben galiba dün bir 250e-9b aldım. "Galiba" diyorum çünkü henüz olayın idrakına varabilmiş değilim.
Pazar gecesi Ankara'dan yola çıktık Transit Connect'le; dün sabah Adana'ya vardık. Öğlen olmadan motoru aldık, noter satışını yaptık, motoru yükledik dönüş yoluna koyulduk. Gece de indirdik arkadaşın dükkanına kapattık.
Saat 18:00 olsa da mesai bitse, ben de motorumun yanına gidip kullanamasam da biraz kendisiyle vakit geçirip durumun idrakına varabilsem diye iple çekiyorum.

Arkadaşlar forumdan gerçekten çok faydalandım şimdiye kadar. Gerek kafama takılanları sorarak, gerekse geçmiş konuları hatmederek pek çok faydalı bilgi edindim ve sonunda bu bilgiler ışığında kararımı verip bir RR sahibi oldum.
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür edierim yardımlarınız için. Ama sorular bitti sanmayın, yeni başlıyor... :mrgreen:
Bu arada mutluluk insana uzun cümleler kurduruyormuş onu farkettim.:mrgreen:

Herkese tekrar teşekkürler. En kısa zamanda fotoları eklerim.:cheesy:

CELİL
03.April.2012, 16:22
merhaba emrehan gözün aydın hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle kullanmak nasip etsin nazar
senin adına çok sevindim :cheesy::cheesy::cheesy:
RESİMLERİNİ BEKLİYORUZ :)

cengaver
03.April.2012, 16:26
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım inşallah kazasız belasız yollarda oluruz.güle güle kullan inşallah

falldown
03.April.2012, 16:28
motorun hayırlı olsun galiba :D arkadaşım nazar
galiba diyorum çünkü olayın büyüsünü bozmak istemiyorum :D
artık sadece bugun değil bundan sonraki günlerde hergun saat 6 olsada bi tur atsam diye saate bakıp durursun ilk zamanlar :D

Umut can
03.April.2012, 16:41
:cheesy: Hadi hayırlı olsun. Forum iyice canlandı desem yanılmam sanırım. :mrgreen: nazar

Hayal gibi geliyor insana. Yatağa girersin motor mu aldım ben dersin inanamazsın, uyku mahmurluğu dersin ama sonra kalkıp camdan bakarsın, motorun aşağıdadır. 8) Vay be aldık dersin, sürmeyi dört gözle beklersin. :mrgreen:

Güzel günlerde binmen dileğiyle.. 8)

Emre
03.April.2012, 16:41
Hayırlı olsun Emrehan, kazasız keyifli sürüşler dilerim :) nazar

Emrehan
03.April.2012, 17:56
Arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah hepimize kazasız belasız ve extra keyifli sürüşler nasip etsin.
Haftasonu yeni arkadaşımı güzelce bir parlatıp çekimleri yapacağım.
Fakat çok maceralı oldu kendisini Adana'dan alıp gelmem. Onu da başka bir başlık altında paylaşırım.

Sevgiler, saygılar. Esen kalınız.:mrgreen:

turq
03.April.2012, 18:00
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan inşallahnazar

ibanez_one
03.April.2012, 18:48
Ben Bir Keeway Kullanıcısı Olsam Da Buradaki Yakınlık Sayesinde Çok Şey Sorup, Çok Şey Öğrenme Şansım Oldu...Senin Vasıtanla Bende Bir Teşekkürü Borç Bilirim...Sende Bu Yakınlıktan Payını Alarak Hayaline Ulaşmışsın...Allah Kazasız Belasız Sürüşler Nasib Etsin...nazar

Farın Ve Yolun Açık Olsun...8)

demiratlı
03.April.2012, 19:54
hayırlı olsun dostum kazasız belasız sürüşler

TIGERCLAWS
03.April.2012, 19:54
hayırlı uğurlu olsun kardeşim, allah kazasız belasız ve çok keyifli sürüşler nasip etsin, ankara da yeni toplamaya çalıştığım ekibe ve ilk toplanmamıza umarım gelirsin, görüşmek dileğiyle.....

28-29 nisan 2012 haftasonu için ankara buluşması !! başlıklı konudan da takip edebilirsin eğer istersen yada direk iletişimde kurabiliriz....

Oğuzhan KAPLAN

mustafa
03.April.2012, 20:47
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmeni nasip etsin...

nazar

Emrehan
03.April.2012, 20:54
Arkadaşlar tekrar teşekkür ederim hepinize.

hayırlı uğurlu olsun kardeşim, allah kazasız belasız ve çok keyifli sürüşler nasip etsin, ankara da yeni toplamaya çalıştığım ekibe ve ilk toplanmamıza umarım gelirsin, görüşmek dileğiyle.....

28-29 nisan 2012 haftasonu için ankara buluşması !! başlıklı konudan da takip edebilirsin eğer istersen yada direk iletişimde kurabiliriz....

Oğuzhan KAPLAN

Oğuzhan çok isterim size katılmayı ama Mayıs'a kadar mümkün görünmüyor maalesef. Söylemesi ayıp ehliyetim yok da. :mrgreen:
Ama ehliyeti alır almaz yollardayım inşallah. 8)

turq
03.April.2012, 21:39
Ankara ve Istanbul tayfasi orta noktada bir yerde gezi organize etseniz :mrgreen:

TIGERCLAWS
03.April.2012, 22:36
Arkadaşlar tekrar teşekkür ederim hepinize.

Oğuzhan çok isterim size katılmayı ama Mayıs'a kadar mümkün görünmüyor maalesef. Söylemesi ayıp ehliyetim yok da. :mrgreen:
Ama ehliyeti alır almaz yollardayım inşallah. 8)

Hiç sorun değil Emrehan, sen işlerini hallet zaten önce bir tanışalım ekiple diyorum, Mayıs tan itibaren gezi organizasyonlarına başlayacağız inşallah , bekleriz her zaman....

TIGERCLAWS
03.April.2012, 22:39
Ankara ve Istanbul tayfasi orta noktada bir yerde gezi organize etseniz :mrgreen:

Bunada inşallah diyorum ben kendi adıma, öncelikle Ankara da bir ekip kuralım da hayırlısıyla :) İstanbul ekibiyle de bir organizasyon yaparız bu yaz sanırım 8)

Ertan
05.April.2012, 14:32

Oğuzhan KAPLAN

oğuzhan ekip genişliyor sanırım :)

Ertan
05.April.2012, 14:33
tanis abi sana da hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bin inşallah.

TIGERCLAWS
05.April.2012, 18:09
oğuzhan ekip genişliyor sanırım :)

valla ertan şimdilik öyle görünüyor ama ben ilk buluşmada belli olacağını düşünüyorum, umarım 28-29 nisan haftasonu ankara ekibinden beklediğimiz hatta beklemesdigimiz herkes gelir :))