PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıra sizlere selam vermede.

av. Cevdet Yılmaz
04.April.2012, 20:38
merhaba herkese.2 gun once sahibi oldum motorumun hatta ılk yolumu bugun yapabildim.Motorlandden alırken Celil abi ve Ahmet le tanısma fırsatı buldum umarım en yakın zamanda sizlerle de tanısma fırsatı bulurum.Motor surmeyı ogrenebildiğim ve su ehliyeti alabildiğim andan sonra butun gezilerde toplantılarda beraber olabılmek dileğiyle.herkese selamlarımı sunuyorum.Cevdet

CELİL
04.April.2012, 21:26
Merhaba cevdet aramıza hoş geldin 8)
spyder in hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin nazar8)

turq
04.April.2012, 21:56
Hosgeldiniz. Makinaniz hayirli olsun nazar

Bir suredir forumu okuyor fakat katilimda bulunmuyordunuz. Vesile ile diger arkadaslara da mesaji verelim. Uzaktan izlemeyin arkadaslar, katilin aramiza. Isimleriniz gorunuyor forum okurken :)

ahmeturan
04.April.2012, 22:08
Cevdet aramiza hos geldin hayirli ugurlu olsun allah kaza bela vermesin. Nazar
Nasil goturdun spyderi birimi yardimci oldu ?

ağfndrdm
04.April.2012, 22:48
motoland da tanıştığmız arkadaşsın sanırım cevo
hoş geldin armıza motorun hayırlı olsun

Casper
04.April.2012, 22:57
Kazasız belasız inşallah hocam. Hayırlı olsun...

av. Cevdet Yılmaz
05.April.2012, 00:39
Cevdet aramiza hos geldin hayirli ugurlu olsun allah kaza bela vermesin. Nazar
Nasil goturdun spyderi birimi yardimci oldu ?

tesekkurler kardeşim amin kazasız belasız ins..Evet dediğin gibi bi arkadasım vardı motor kullanmayı iyi bilen sagolsun o yardımcı oldu kadıkoy e kadar bıraktı

av. Cevdet Yılmaz
05.April.2012, 00:42
[QUOTE=ağfndrdm;101673]motoland da tanıştığmız arkadaşsın sanırım cevo
hoş geldin armıza motorun hayırlı olsun[/QUOTE

tesekkur ediyorum hepinize.
Sagol kardeşim o bendim.o gun kaporasını verdim motorun salı gunude noterde işlemleri hallettim.eyv yeniden.

dtahir
05.April.2012, 01:04
merhaba herkese.2 gun once sahibi oldum motorumun hatta ılk yolumu bugun yapabildim.Motorlandden alırken Celil abi ve Ahmet le tanısma fırsatı buldum umarım en yakın zamanda sizlerle de tanısma fırsatı bulurum.Motor surmeyı ogrenebildiğim ve su ehliyeti alabildiğim andan sonra butun gezilerde toplantılarda beraber olabılmek dileğiyle.herkese selamlarımı sunuyorum.Cevdet

HAyırlı olsun,güle güle kullanın..

falldown
05.April.2012, 10:13
motorun hayırlı olsun nazar
anadolu yakası +1 :+1:

Emre
05.April.2012, 10:43
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan inş. nazar :)

Umut can
05.April.2012, 17:56
Makinan hayırlı olsun, güzel günlerde binmen dileğiyle.. 8) Spyder iyidir. :mrgreen::mrgreen: Ehliyeti alınca ve acemiliği atınca çok zevkli hale geliyor. :cheesy:

Emrehan
05.April.2012, 18:16
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

mrtglc
06.April.2012, 10:35
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

mrtckrt
07.April.2012, 11:04
hayırlı olsun kardeşim darısı benim başıma inşalllah bir gün benimde spayder ım olur ama ne yazıkkki hazirana kadar alamıyorum (iş sebebiyle) :( beklemek çok zor ya

av. Cevdet Yılmaz
07.April.2012, 15:08
eyvallah herkese:)En yakın zamanda alabilirsin inş kardeşim.Ama nekdar uzun sure bekler vazgecmezsen tutkundan yasadıgın keyif kat be kat fazla oluyor:)