Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradan Selamlar
CrimsonLove
08.April.2012, 23:42
Merhaba arkadaşlar böyle bir forumun oluşumunda emeği geçen herkesin ellerine sağlık...
21 yaşında öğrenciyim ankarada yaşıyorum, bu ay içinde motor alma çabası içerisindeyim, öncelikle hep ss model düşünüp honda cbr e yoğunlaşmıştım ancak hondanın ard arda getirdiği 1000 tl lik zam beni soğuttu,
10.000 tl e kadar bütçem var, Regal mi Aquliamı artık ne tavsiye ederseniz chopperde bir karara varmayı ümit ediyorum, hangisi yolda bırakmaz, sanayiye yolum düşmez, uzun yolda sıkıntı cıkarmaz bilgili arkadaslardan yardım bekliyorum :D
mustafa
09.April.2012, 00:13
valla ikiside iyi makina ama ben sana 250 - e10 tavsiye ederim
Egerki V motor istersen keewayler R.K.S motor adi altinda satiliyor.
Land cruiser 250 ye goz at
V MOTOR
On arka geniş yanak lastikler
On arka disk fren
Enjeksiyon
Vsvs YİBA da umit bisiklet var oradan fiyat alabilirsiniz
CELİL
09.April.2012, 10:35
merhaba mehmet
hyosung nun motoru spyder den daha yüksek beygir ve uzun ömürlü ama spyder de kötü değil sorunsuz makina ve tarz olarak ben spyder e rakip makina göremiyorum ve piyasa değeri çok iyi yok satıyor tabii renkler ve zevkler tartışılmaz bu benim fikrim ayrıca hyo nun pazarlama sorunu var kanuni türkiyeye çok az makina getiriyor makina piyasadan silinmeye başladı ve parça fiatları japon makinalarla aynı yükseklikte karar senin hayırlısı olsun 8)
CrimsonLove
09.April.2012, 15:13
merhaba mehmet
hyosung nun motoru spyder den daha yüksek beygir ve uzun ömürlü ama spyder de kötü değil sorunsuz makina ve tarz olarak ben spyder e rakip makina göremiyorum ve piyasa değeri çok iyi yok satıyor tabii renkler ve zevkler tartışılmaz bu benim fikrim ayrıca hyo nun pazarlama sorunu var kanuni türkiyeye çok az makina getiriyor makina piyasadan silinmeye başladı ve parça fiatları japon makinalarla aynı yükseklikte karar senin hayırlısı olsun 8)
yani spydermi al diyosun hyo mu :D cünkü 8400 lira şu motor ve max hız 180km diyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-redlinemotor-dd250e-6c-regalraptor-77997487/detay
başka bir motorda 250 lik max hız 120 diyor, anlamadım bu neden pahalı celil abiii bunumu alayım spydermi alayım hyo mu alayım ne yapayım :D spyder uzun yolda üzermi beni ? artçımla beraber
CELİL
09.April.2012, 15:32
mehmet senin gösterdiğin makina spyder değil daytonanın bu sene gelen 250 cc modeli uzun yolda ve şehir içinde seni üzmez dayanıklı su ve fan soğutmalı şehir içi dışı şişme yapmaz kitabında 22 beygir yazar ama 16 beygirlik bir makinası var 130 km son hızı ilana yanlış yazmışlar
hyo gv 250 nin motoru 26 beygir daha torklu ve süratli fark o yüzden
uzun yolda daha rahattır ama bir önceki mesajda yazdığım artılarıda var eksileride var zevk meselesi ben gv 250 de kullandım ama şimdi spydere biniyorum kararı sen vericen 8)
http://www.rksmotor.com.tr/products.php?group=motorcycle&id=3
sürüşü karizması kalıbıyla çok beğeniyorum
standart gelen çantalar ön ayna vs bir bayiye gidip görebilirsiniz.
oldukça oturaklı selesi çok geniiş deposu büyük hacimli
ön arka disk fren V Motor vsvs Enjeksiyon
bütçeniz için tavsiye ederim. bir tur atmanız yeterli
Syper'a alışmanız gerekli biraz şase uzunluğundan dolayı bunun dışında benim için eksisi artısı yoktur. oldukça iyi motordu şehir içinde dışında üzmez.
ama yavaş yavaş benim gözler RR dan öte V motora kaymaya başladı
benim için 250 cc azami silindir çapıdır.. fazlası banada cebimede zararlı ve 250 cc V motor da Land Cruiser 250'yi acaip gözüme kestirdim :)
mehmet senin gösterdiğin makina spyder değil daytonanın bu sene gelen 250 cc modeli uzun yolda ve şehir içinde seni üzmez dayanıklı su ve fan soğutmalı şehir içi dışı şişme yapmaz kitabında 22 beygir yazar ama 16 beygirlik bir makinası var 130 km son hızı ilana yanlış yazmışlar
hyo gv 250 nin motoru 26 beygir daha torklu ve süratli fark o yüzden
uzun yolda daha rahattır ama bir önceki mesajda yazdığım artılarıda var eksileride var zevk meselesi ben gv 250 de kullandım ama şimdi spydere biniyorum kararı sen vericen 8)
Daytona nın 250 si mi var? İlk hedefim daytona :)
Emrehan
09.April.2012, 17:47
2012'lerde var. Pek de güzel olmuş hem de.:cheesy:
CELİL
09.April.2012, 21:50
2012 de 250 cc daytonalar geldi bayiilerde satışı var 8)
2012 de 250 cc daytonalar geldi bayiilerde satışı var 8)
Satılık 250 E9, alınık 250 Daytona diye başlık açasım var.....
CELİL
10.April.2012, 21:42
Satılık 250 E9, alınık 250 Daytona diye başlık açasım var.....
daytona 250 cc 8750 tl gibi fiatı var :mrgreen:8):cheesy:
daytona 250 cc 8750 tl gibi fiatı var :mrgreen:8):cheesy:
Abi dur ucan kusun kanadini kirma, neden uyandirdin beni :(
CELİL
11.April.2012, 12:57
Abi dur ucan kusun kanadini kirma, neden uyandirdin beni :(
üzülme 2-3 aya fiatı uygun ikinci eli çıkar 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.