PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : trafik polisleri

esadRG
12.April.2012, 22:04
devlet sonunda işe yarar bişeyi yürürlülüğe koyacak abiler:D trafik polislerinin konuşmaları ve yaptıkları herşey kayıt altına alınacak şapkalarına veya kulak arkalarına takılan bi kamera sistemi ile gerçekleştirilecek çok sevinçliyim çünkü aralarında rüşvet alanlarda vardı hadi şimdide yapsınlar yiyosa:p

CELİL
12.April.2012, 22:54
Eyvaaaahh şimdi rüşvet veremicekmiyiz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ağfndrdm
12.April.2012, 22:54
bi yolunu bılurlar yeni sen hiç merak etme
o konuşmalrın ve kamaraların bozulmasısı çızırtılı olması gibi

sen yeterki iste:DDD

falldown
13.April.2012, 16:52
bu adamlar hiç wc ye girmiceklermi :p
orda alırlar rüşveti

esadRG
13.April.2012, 18:28
Eyvaaaahh şimdi rüşvet veremicekmiyiz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

valla celil abi yine yaparlar bişeyler hallederler merak etme:mrgreen:

esadRG
13.April.2012, 18:29
bi yolunu bılurlar yeni sen hiç merak etme
o konuşmalrın ve kamaraların bozulmasısı çızırtılı olması gibi

sen yeterki iste:DDD

bu sefer sıkı tutacaklar galiba bu kadar kamera felan bir sürü masraf ediyolar :evil:

esadRG
13.April.2012, 18:31
bu adamlar hiç wc ye girmiceklermi :p
orda alırlar rüşveti

ben hiç bi çevirmede seyyar wc görmedim 8) valla bilmiyorum abim bir süre çözüm olur gibi geliyo:|

dreamrocker
13.April.2012, 19:26
Ruhsatın arka sayfasına koyarsınız, alırsa senindir, almazsa hiç senin olmamıştır :mrgreen:

CELİL
13.April.2012, 23:16
bu sefer sıkı tutacaklar galiba bu kadar kamera felan bir sürü masraf ediyolar :evil:
onlar beş kuruş vermiyor ettiği masraflar için ekiplere talimat veriyorlar bu kadar para lazım akşama getirin diye onlar ceza kesiyor biz masraflarını karşılıyoruz :mrgreen:8):cheesy:

esadRG
16.April.2012, 16:37
onlar beş kuruş vermiyor ettiği masraflar için ekiplere talimat veriyorlar bu kadar para lazım akşama getirin diye onlar ceza kesiyor biz masraflarını karşılıyoruz :mrgreen:8):cheesy:

doğru celil abi giden bizden gidiyo masraf ediyolar derken denetlemeleri kasteddim bu kadar şey alınıyosa bi ciddiyet var bence neyse sonuçlarını hep birlikte görücez8)

falldown
16.April.2012, 18:17
ben hiç bi çevirmede seyyar wc görmedim 8) valla bilmiyorum abim bir süre çözüm olur gibi geliyo:|

yok yok öyle seyyar wc değil :D mesela bi aralar büfe yanlarında çevirme yapıp paraları büfeciye toplatıyolardı adam arabadan iniyo sigara alıcakmış gibi büfeye gidio rüşvetini veriyo sonra yoluna devam ediyodu en son polisler toplu şekilde büfeciden alıyolardı.haberlerde görmüştüm. ama bu sefer kameralar açık oldugunan büfeciden alırkende kayıt olcagından dolayı tek kamera kapatılcagı yer wc. yani sahillerde wc yakınlarına açarlar tezgahı en sonda çişe gider gibi hasılatı toplarlar :D

esadRG
16.April.2012, 20:25
yok yok öyle seyyar wc değil :D mesela bi aralar büfe yanlarında çevirme yapıp paraları büfeciye toplatıyolardı adam arabadan iniyo sigara alıcakmış gibi büfeye gidio rüşvetini veriyo sonra yoluna devam ediyodu en son polisler toplu şekilde büfeciden alıyolardı.haberlerde görmüştüm. ama bu sefer kameralar açık oldugunan büfeciden alırkende kayıt olcagından dolayı tek kamera kapatılcagı yer wc. yani sahillerde wc yakınlarına açarlar tezgahı en sonda çişe gider gibi hasılatı toplarlar :D

polislerin içindeki çürük elmalar nasıl rüşvet alırım yerine nasıl suçlu yakalarım diye düşünse neler olacak ama klasik bir laf BURASI TÜRKİYE:(

falldown
17.April.2012, 15:32
polislerin içindeki çürük elmalar nasıl rüşvet alırım yerine nasıl suçlu yakalarım diye düşünse neler olacak ama klasik bir laf BURASI TÜRKİYE:(

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

deejayemre
18.June.2012, 19:38
nerden bılıyon oyle yapmadıklarını kac polıs tandıın bugun kadar da genelleme yapıyonuz ?? delıkanlısınız ya adamsınız ya vermeyın rusvet alan serefsızde veren degılmı delıkanlı gıbı odeyın cezanızı! ulan varya alayınız polıs dusmanı be celıl senıde akıllı uslu bısey sanardım o elestırdıgın trafık polıslerınde beter bıseysın! Bu tur zıhnıyetler ıcın can verıyoruz kelle koltukta gezıyoruz yaa ne deyım...!

Emix
18.June.2012, 20:09
Emre bey katilmiyorum size dedikleriniz dogruluguda var yanlisligida. Neden derseniz

Ici fesat nerden para koparsam diyerek otu boku bahabe edip haksiz yere rusvet isteyende var (konumuz polisler bunlardir )

Haksiz oldugu yerde rusvet teklif eden vatandasda var.

Inan bana herkes de suc var.

Haksiz olan hata yapmis surucu pasa pasa cezasini odesin

Hakli vatandastan para cukkalamaya calisan memurda isini duzgum yapsin.

Bu kameralarada gerek kalmaz

Ancak imkansiz bu malesef

av. Cevdet Yılmaz
18.June.2012, 20:43
Emre seni biraz daha kamu gorevi icra eden ve devleti temsil eden polis memuruna yakısacak bir usluba davet ediyorum.Tepki gosterdiğin konusmaların hepsi muhabbet amaclı ama hepimiz farkındayız bu davranısın toplum barısına etkilerini.Soz konusu olay Turk ceza Kanunu 52 maddede duzenlenen rusvet sucudur ancak karsında senden her hareketiyle rusvet talebinde bulundugunu belli eden ve sana 500 600 lıralık bır ceza yazacagından bahısle 50 lıra verdikten sonra sana yaptırım uygulamaktan vazgecen memurlarda var.Sen madem delıkanlısınız vermeyinde 500 lıralık cezayı odeyin cumlesini aylık kazancı 800 lıra civarında olan insanlara dayatamazsın.Kamu gorevlısı kendi guvenılırlıgını olusturmak zorundadır ve olusturacaktır.Saygılarımla

CELİL
18.June.2012, 21:32
nerden bılıyon oyle yapmadıklarını kac polıs tandıın bugun kadar da genelleme yapıyonuz ?? delıkanlısınız ya adamsınız ya vermeyın rusvet alan serefsızde veren degılmı delıkanlı gıbı odeyın cezanızı! ulan varya alayınız polıs dusmanı be celıl senıde akıllı uslu bısey sanardım o elestırdıgın trafık polıslerınde beter bıseysın! Bu tur zıhnıyetler ıcın can verıyoruz kelle koltukta gezıyoruz yaa ne deyım...!

emre uslubun kaliteni ortaya koyuyor yarası olmayan genel konuşulan konuyu kendi üzerine almaz ayrıca aramızdaki tek memur sen değilsin kimse dürüst memurlara yönelik konuşmuyor aranızdaki çürük elmaları sen bizden daha iyi bilirsin benim yaşım dolayısı ile senin memurluk hayatından daha fazla şey gördüm ve yaşadım

mrtglc
19.June.2012, 00:38
yaşım 29. 2001 yılından b sınıfı ehliyet sahibiyim. karakterli memurlarada rastladım karaktersizlerede ve az karakter sahibi olanlarada. işini iyi yapan bir memurla karşılaşırsam cezamı ödemeye razıyım. ama karaktersiz bir memurla karşılaşırsam o taktıkları kamera bi işi yaramaz onlarla mimiklerle de anlaşırım. veririm 15-20 lira yoluma devam ederim. olay sürücülerde bitmiyo yani. tamam cezamı ödemeye razıyım ama yeterki bana polisler rüşvet almak için yaklaşmasın. eğer o şekilde gelirlerse istediklerini veririm. eyvallah.

ekinoks
19.June.2012, 01:21
rusvet neden alinir neden verilir sadece polislermi aliyor diger devlet daireleri hastaneler ihaleler bakin ülkede kac tane belediye baskani bu suctan gozaltinda hatta kac tane milletvekili hakkinda bu konu gundemde kimse kusura bakmasin bu çürükler heryerde o yuzden biz yapmayiz yerine bildiklerinin üstüne gitsin herkes kendi kurumunun namusunu temizlesin o zaman kameraya falan gerek kalmaz

esadRG
19.June.2012, 17:47

hayırda sen niye bu kadar üstüne alındın dikkat ettiysen çürük elma dedim bu forumda kaç tane polis memuru var onlar bişe demiyoda sana noluyo ben sadece düşüncelerimi paylaştım bu ülkede düşünce özgürlüğü denen bişey var kusura bakma kerdeşim gerçekler ortada kimseden lafımı esirgemedim esirgememde yarası olan gocunur olay bitmiştir :evil:

DIESEL
19.June.2012, 18:02
Emre seni biraz daha kamu gorevi icra eden ve devleti temsil eden polis memuruna yakısacak bir usluba davet ediyorum.Tepki gosterdiğin konusmaların hepsi muhabbet amaclı ama hepimiz farkındayız bu davranısın toplum barısına etkilerini.Soz konusu olay Turk ceza Kanunu 52 maddede duzenlenen rusvet sucudur ancak karsında senden her hareketiyle rusvet talebinde bulundugunu belli eden ve sana 500 600 lıralık bır ceza yazacagından bahısle 50 lıra verdikten sonra sana yaptırım uygulamaktan vazgecen memurlarda var.Sen madem delıkanlısınız vermeyinde 500 lıralık cezayı odeyin cumlesini aylık kazancı 800 lıra civarında olan insanlara dayatamazsın.Kamu gorevlısı kendi guvenılırlıgını olusturmak zorundadır ve olusturacaktır.Saygılarımla

cevap budur işte. yemınle saygım arttı sana kardeşim. :alkis::alkis:

ağfndrdm
19.June.2012, 19:16
kim sıktı lan biber gazını buraya
kokutmuşsunuz

ağfndrdm
21.June.2012, 09:19

bizim için kelle koltukta gezen polislerimiz
allah sizlerden binlerce kez razı olsun aldığınız paralar ananızın ak sütü gibi

http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/polisten-vatandasa-tekme-ve-kemerle-dayak-haberi-56087

DIESEL
21.June.2012, 13:06

http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/polisten-vatandasa-tekme-ve-kemerle-dayak-haberi-56087

işte o sözde polis leri tek tek bulup tırnak aralarına cam çivisiyle girmek lazım. şerefsizlere bak yaaa. vurup vurup geri çekiliyolar bide tek tek yemiyo tabi amip gibi çoğalıp çoğalıp geliyolar.

carvalho
21.June.2012, 13:28

Üslubuna dikkat et arkadaşım. Düşündüklerini hakaretamiz olmayan kelimelerle ifade et eğer bu sitede paylaşımcı olmak istiyorsan.

murat_zz
21.June.2012, 17:57
kaskın takılıysa evrakların tamsa a2 ehliyetin cebindeyse hız ve diğer kurallara uyuyosan hiç bir memur ne ceza yazabilir ne başka bir talepte bulunabilir eğer size farklı zihniyette yaklaşan memurlarda varsa herkesin cebinde iyi kötü bi kamera var çaktırmadan kullanın gidin şikayet edin ama yola eksik çıkıp 3 kuruş verir geçerim zihniyetinde arkadaşlar varsa o trafik polislerinden hiçbir farkınız yok bunuda unutmayın

esadRG
22.June.2012, 02:00
kaskın takılıysa evrakların tamsa a2 ehliyetin cebindeyse hız ve diğer kurallara uyuyosan hiç bir memur ne ceza yazabilir ne başka bir talepte bulunabilir eğer size farklı zihniyette yaklaşan memurlarda varsa herkesin cebinde iyi kötü bi kamera var çaktırmadan kullanın gidin şikayet edin ama yola eksik çıkıp 3 kuruş verir geçerim zihniyetinde arkadaşlar varsa o trafik polislerinden hiçbir farkınız yok bunuda unutmayın

:alkis::alkis::alkis: kesinlikle8) ama şölede bişey var istedikten snra her türlü yazabiliyolar hepimiz insanız kusursuzum siyen yalan söyler

inaona
22.June.2012, 15:18

Alın size polislerle ilgili bir link daha forumdaki polis arkadaşımıza kapak olsun. Benim merak ettiğim bunlar vatandaştan niye bu kadar nefret ediyorlar. İnsan olan bir insana nasıl böyle bir muamele yapabilir. Hiçbirinde vicdan kalmamış bunların.:evil:

http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Polisin-kamu-gorevi-bu-mu--tCntTvGVSBTM.html

murat_zz
22.June.2012, 18:58
Alın size polislerle ilgili bir link daha forumdaki polis arkadaşımıza kapak olsun. Benim merak ettiğim bunlar vatandaştan niye bu kadar nefret ediyorlar. İnsan olan bir insana nasıl böyle bir muamele yapabilir. Hiçbirinde vicdan kalmamış bunların.:evil:

http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Polisin-kamu-gorevi-bu-mu--tCntTvGVSBTM.html

beni tanımadan bende vicdan olmadığına nasıl karar verebiliyosun?

CELİL
24.June.2012, 23:48
beni tanımadan bende vicdan olmadığına nasıl karar verebiliyosun?
murat bahsedilen kişi sen değilsin gerilmeyelim 8)

murat_zz
26.June.2012, 15:13
murat bahsedilen kişi sen değilsin gerilmeyelim 8)

abi hiçbirinde vicdan kalmamış dendiği zaman bende giriyorum içine! neyse burası bunların konuşulcağı bi platform değil zaten ama konu ne olursa olsun genellemeden kaçınmak lazım

CELİL
26.June.2012, 16:16
abi hiçbirinde vicdan kalmamış dendiği zaman bende giriyorum içine! neyse burası bunların konuşulcağı bi platform değil zaten ama konu ne olursa olsun genellemeden kaçınmak lazım
tabiki haklısın genellemeden sakınmak gerekiyor bazen yazılan kelimeler kafamızdakinden başka anlamlardada anlaşılıyor forumda kimse kötü niyetli değil bizim bütün yorumlarımız art niyetli kişiler içindir 8)