PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007 regal raptor 250 yardım

cellchuck
14.April.2012, 16:52
arkadaslar herkeze oncelıkle slmlr.foruma yenı uye oldum ve sızlerden bıraz yardım almak ıstıyorum.2007 model 10000km regal raptor dd250 e9 almaya karar verdım.daha oncelerı sadece scooter kullanıyordum.bana bu motor hakkında bılgı verırmısınız kronık sorunları vb gıbı bırde antalyada yasıyorum burada tanıdık bıldıgınız usta var mı tesekkur ederım sımdıden..

cellchuck
14.April.2012, 17:57
Arkadaslar kimse yardim etmeyecek mi ?

ahmeturan
14.April.2012, 19:28
Arkadaslar kimse yardim etmeyecek mi ?

Merhaba aramiza hosgeldin. Bilgi vermek isterdim ama bende senin gibi yeni sayilirim. Bugun hafta sonu mac var. Sitedeki abilerden gerekli bilgileri alacaksindir meraklanma 8)

CELİL
14.April.2012, 20:05
merhaba selçuk aramıza hoş geldin 8)
hafta sonu kimse bilgisayar başında olmuyor dışardaydık 8)
RR makinaların öyle belli kronik bir sorunu yok kullanıcıların makinayı hor kullanmasından bakımsız bırakmasından kaynaklanan sıkıntıları olabilir 2007 model 10000 kmde makınada alırken dikkat edecegin şeyler şanzumanda vites atma sorunu varmı ? hırpalanan makinalarda nadiren sorun olabiliyor makinanın kaza yapmamış olması bakımlı olması aslında en doğrusu almadan işi bilen bir tamirciye makinayı kontrol ettirmek gerek
türkiyedeki tüm servislerin listesi servisler başlıklı sayfada vardı antalya bölgesindeki servisleri oradan bulabilirsin sağlam bir usta bulabilirsen parçaları istanbuldan birçok kaynaktan güvenli ve hızlı ( 2 gün içinde) şekilde temin eder ustana taktırabilirsin 8)
SERVİS LİSTESİ LİNKİ:
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=5914&highlight=servisler

ayrıca forumda antalyadan arkadaşlarda var foruma girince onlarda yardımcı olacaktır :)

cellchuck
14.April.2012, 23:58
cevabınız ıcın cok tesekkur ederım. ınsallah yakında yenı motorumla aranızda olucam ve bılgılerınızden yararlanıcam.:)