Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni motor alıcam

oguzkaan_27
22.April.2012, 21:58
merhabalar ben motor alıcam
sadece hafta sonları gezmek akşamları merkeze gitmek gibi işler için
motor tecrubem yok ehliyetim var
cup motor kullanabiliyorum oda çok az
DD 250E-9 boyle bi motor alsam sıkıntı yaşarmıyım 250 cc motor beni ilk motorum olucağı için zorlarmı Düzcede yaşıyorum oldugum yerin yolları geniş trafiği istanbulla kıyaslandıgında
yok gibi neler onerirsiniz
bu motor çok yakarmı malum litresi 5 tl :)
sıfır alamıycam için ikinci el düşünüyorum

CELİL
22.April.2012, 22:18
Merhaba ibrahim aramıza hoş geldin 8)
her zaman dediğimiz gibi çin makinalar içinde alınabilecek en iyi makina regal raptordur su soğutmalı olduğundan her şartta sıkıntısız kullanabilirsin daha önceden vitesli olmasada tecrüben var 250 cc makinayada hiç zorlanmadan kısa sürede alışırsın 8)

serdarozgec
22.April.2012, 23:49
Merhaba. ben hiç motosiklet tecrübem yokken 250 e-9 aldım ve hiç zorlanmadan kullandım / kullanıyorum. o konuda içinde dert olmasın diyebilirim. çokta yakıyor denemez. son denememde uzn yolda 18 kuruş yaktı.

av. Cevdet Yılmaz
23.April.2012, 03:13
Hosgeldin İbrahim.Fiyat araliginda alabilecegin en kaliteli motor raptorler.250baslangic icin ideal bn hicbir tecrubem olmamasina ragmen 250spyder ile basladim uyum saglaman icin 3 5 gun yetiyor:)

oguzkaan_27
23.April.2012, 14:06
ilginize teşekkürler sanırım 1 ayda 1,5 ay içinde uyugun bişi bulup alıcam bakalım nedir

Rona
23.April.2012, 19:27
motosikletinle ilgili sorunmu yaşadın abi?
Sorun yaşadığım performanslı kullanımda 1.vitesten 2. vitese atarken 2.viteste boşa atıyor daha şimdiden.
Bu problemin karşıma 3- 5 yıl sonra gelmesi gerekirdi.Bilen bilir nasıl kullandığımı.....

oguzkaan_27
24.April.2012, 00:54
bişidaha sorcağım benim motoru koyucak kapalı otoparkım yok sitenin parkı var sadece oda ustu açık yaz ayları için kışın kapalı yere alırım sorun olmaz ustune branda gibi bişle ortmekmi gerek

Fuatt
24.April.2012, 01:29
bende 2006 model dd 250e 9b vardı. 4500 de almıştım 2 sene yatmış çalışmayan motordu. şimdi ben geçen yaz sürüyordum şuan sattım. çok saçma sürerim ben motoru gereksiz basarım. lastik yakarım falan filan. tek sorun o kadar lastik yaptım bi kere üstüne oturiyim dedim yakarken balatayı sıyırdım şanzuman yine elime gelmedi. 133 falan bastım motorla ki eminim 140 ada çıkardı çoğu kişi o kadar gitmez diyor arkadaşlarımda şahit buna. sonra yakıt konusunda şehir için 15 16 kr yakıyodu. 4 litrede inmez demiş atilla abi (rona). serdar abi uzun yol 18 kuruş demiş.. geçen yaz eylül ayı 4.30 civarı benzin fiyatına göre söylüyorum. şarköye gittim arkadaşımla hesapladık 12kr falan yaktı tam emin değilim kilometreden ama avcılardan çıktık çatalcaya girip çıktık şarköye gittim 250km den hesaplamıştım depoyu fulledim gidince tekrar fulledim 30 tl ödedim. 30 tl yakmış yani 250km yola 250 km yi ben hesaplamadım motordanda tahminimce öyledir. Ha ben bunları yazıyorumda bi çıkarım yok regalden. hatta sıkıldım sattım hyosung gt 250r alcam inşallah. sadece herkes farklı şeylerle karşılaşıyor onu demek istedim. celil abinin bi tane 9b si varmış mesela 90 ı geçmezdi diyor :). yani bilmiyorum makina biraz garip bir makina çinli diye heralde :) herkeste farklı şeyler gösteriyor bu motor fabrikadan çıkarken her motor farklı çıkıyor heralde. yada her elde farklılıklar gösteriyor.

Emix
24.April.2012, 01:38
bende 2006 model dd 250e 9b vardı. 4500 de almıştım 2 sene yatmış çalışmayan motordu. şimdi ben geçen yaz sürüyordum şuan sattım. çok saçma sürerim ben motoru gereksiz basarım. lastik yakarım falan filan. tek sorun o kadar lastik yaptım bi kere üstüne oturiyim dedim yakarken balatayı sıyırdım şanzuman yine elime gelmedi. 133 falan bastım motorla ki eminim 140 ada çıkardı çoğu kişi o kadar gitmez diyor arkadaşlarımda şahit buna. sonra yakıt konusunda şehir için 15 16 kr yakıyodu. 4 litrede inmez demiş atilla abi (rona). serdar abi uzun yol 18 kuruş demiş.. geçen yaz eylül ayı 4.30 civarı benzin fiyatına göre söylüyorum. şarköye gittim arkadaşımla hesapladık 12kr falan yaktı tam emin değilim kilometreden ama avcılardan çıktık çatalcaya girip çıktık şarköye gittim 250km den hesaplamıştım depoyu fulledim gidince tekrar fulledim 30 tl ödedim. 30 tl yakmış yani 250km yola 250 km yi ben hesaplamadım motordanda tahminimce öyledir. Ha ben bunları yazıyorumda bi çıkarım yok regalden. hatta sıkıldım sattım hyosung gt 250r alcam inşallah. sadece herkes farklı şeylerle karşılaşıyor onu demek istedim. celil abinin bi tane 9b si varmış mesela 90 ı geçmezdi diyor :). yani bilmiyorum makina biraz garip bir makina çinli diye heralde :) herkeste farklı şeyler gösteriyor bu motor fabrikadan çıkarken her motor farklı çıkıyor heralde. yada her elde farklılıklar gösteriyor.

Ayni tarzda kullaniyormuşuz. Net 140 km hizi 4. Viteste yaptim.5. Vitesim yoktu :)

Ama neticede. 6 yaşinda 50.000 deydi. Şanzumani aldim elime..

Fuatt
24.April.2012, 01:40
Ayni tarzda kullaniyormuşuz. Net 140 km hizi 4. Viteste yaptim.5. Vitesim yoktu :)

Ama neticede. 6 yaşinda 50.000 deydi. Şanzumani aldim elime..

bende 4. viteste yapmıştım bu motor 4. viteste daha iyi gidiyor zaten :). tabi ağlıyordu o ayrı bilirsin.

CELİL
24.April.2012, 09:32
bişidaha sorcağım benim motoru koyucak kapalı otoparkım yok sitenin parkı var sadece oda ustu açık yaz ayları için kışın kapalı yere alırım sorun olmaz ustune branda gibi bişle ortmekmi gerek

yazın makinayı koydugun yer güneşin altı veya tozlu bir yerse branda olsa iyi olur ama korunaklı bir yerse gerek yok 8)

Emix
24.April.2012, 12:42
bende 4. viteste yapmıştım bu motor 4. viteste daha iyi gidiyor zaten :). tabi ağlıyordu o ayrı bilirsin.

:) vibrasyon hat safada sanki tüm contalar atacak fırlayacak gibi oluyor :)

Emre
24.April.2012, 12:46
:) vibrasyon hat safada sanki tüm contalar atacak fırlayacak gibi oluyor :)

Evet bende 125 yaptım en çok, o zaman km saatimde çalışıyordu :) Öyle bir 10 dk. gittikten sonra indiğimde hala her yerim ayrı titriyordu :mrgreen: :mrgreen:

CELİL
24.April.2012, 12:54
Dün 2012 model balansörlü spyder 250 cc ile otabanda 110-120 ile 15 dakika yağ gibi gittim yol hakimiyeti çok güzel o süratte bile çok az vibrasyon vardı 8)