PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Sabah Dışkapı'da?

Emrehan
26.April.2012, 11:16
Bu sabah dokuza beş kala Dışkapı Hastanesi'nin orda ışıklarda Spyder üstünde bir yiğit gördüm. Umut Can mıydı acaba, abisi miydi, yoksa tanımadığımız bir yiğit miydi?nazar

Emre
26.April.2012, 14:14
Bende 1. köprüden gayrettepe tarafına geçerken yanımdan bir raptor riders geçti, hatta beni solladı. O rider buralarda mıdır acep? :) Saat yaklaşık olarak 08:50 falandı.

dreamrocker
26.April.2012, 14:22
Valla o bu değilde, 12:30 - 12:30 arası şişlide mahalle mahalle deli gibi dolanan bir spyder'lı görürseniz, o benim. Ehliyetsizlik başıma vurdu. kaldı 3 hafta...:?

dtahir
26.April.2012, 20:51
Valla o bu değilde, 12:30 - 12:30 arası şişlide mahalle mahalle deli gibi dolanan bir spyder'lı görürseniz, o benim. Ehliyetsizlik başıma vurdu. kaldı 3 hafta...:?

Bir an ehliyet almadan önceki halimi düşündürdünüz bana...Sanki daha heyecenlıydı o zaman...

Umut can
26.April.2012, 21:33
Bu sabah dokuza beş kala Dışkapı Hastanesi'nin orda ışıklarda Spyder üstünde bir yiğit gördüm. Umut Can mıydı acaba, abisi miydi, yoksa tanımadığımız bir yiğit miydi?nazar

doğru tespit bendim barış umutun abisi :cheesy:...sen neredeydin motorlu muydun? karşı yoldan biri geçti ama tam göremedim kimdi neydi =)

TIGERCLAWS
27.April.2012, 00:04
Tanis, Umut Can haber bekliyorum pazar günü için sizden de.....

Umut can
27.April.2012, 00:20
Biz geliyoruz. aşti armada tarafından geliriz. Google Earth'de bu adresi yapıştırınca direkt yer çıkıyor: MUTLUKENT MAH 2432 .CAD NO:71 ÜMİTKÖY ANKARA

TIGERCLAWS
27.April.2012, 00:28
Biz geliyoruz. aşti armada tarafından geliriz. Google Earth'de bu adresi yapıştırınca direkt yer çıkıyor: MUTLUKENT MAH 2432 .CAD NO:71 ÜMİTKÖY ANKARA

evet tam orası :) bekiyorum yazdım listeye ;)

Emrehan
27.April.2012, 00:49
doğru tespit bendim barış umutun abisi :cheesy:...sen neredeydin motorlu muydun? karşı yoldan biri geçti ama tam göremedim kimdi neydi =)
Tam akşam yedibuçuk sularında da aynı yiğidi ulusta gördüm yazmak için girmiştim. :mrgreen: Barış hakikaten çok yakışıklı duruyorsunuz makinayla beraber. Allah nazardan saklasın. nazar
Ben iki seferinde de otobüsteydim maalesef. Motorla çıkamıyorum henüz ama az kaldı ehliyete. :cry: Bu arada, Umut'a da söylemiştim, Barış senin de haberin olsun ben Aydınlıkevler Vakıfbank'tayım. Adım Emrehan. Her zaman beklerim.

Buluşma konusunda da bu seferlik affınızı istiyorum arkadaşlar; henüz ne ehliyetim var ne de kaskım maalesef. :(
Hepinize sevgiler, saygılar.

TIGERCLAWS
27.April.2012, 20:29
Tam akşam yedibuçuk sularında da aynı yiğidi ulusta gördüm yazmak için girmiştim. :mrgreen: Barış hakikaten çok yakışıklı duruyorsunuz makinayla beraber. Allah nazardan saklasın. nazar
Ben iki seferinde de otobüsteydim maalesef. Motorla çıkamıyorum henüz ama az kaldı ehliyete. :cry: Bu arada, Umut'a da söylemiştim, Barış senin de haberin olsun ben Aydınlıkevler Vakıfbank'tayım. Adım Emrehan. Her zaman beklerim.

Buluşma konusunda da bu seferlik affınızı istiyorum arkadaşlar; henüz ne ehliyetim var ne de kaskım maalesef. :(

Tanis eğer mahsuru yoksa senin için istersen motorsuzda gelebilirsin maksat tanışmak zaten...

Umut can
27.April.2012, 21:49

umut can söylemişti vakıfbankta olduğunu biliyorum.bir fırsatını bulursak ziyarete geliriz..gündüz hep çankayada işte oluyorum pek aydnlıkevlerde olmuyorum malesef.iyice her şey rayına otursun aydınlıkevlerden motorlarımızla çıkarız geziye :cheesy: