Orijinalini görmek için tıklayınız : Sınav sonuçları!!!
Emrehan
02.May.2012, 16:05
Abiler bu MEB ehliyet yazılı sınav sonuçlarını bugün açıklayacağını duyurdu ama hala bir gelişme yok.
Ne oluyor dersiniz?:cry:
dreamrocker
02.May.2012, 16:13
Herzamanki şeyler oluyor tabi ki :)
Bu arada direksiyon sınavı ile ilgili açtığım konuyu okudun mu?
Emrehan
02.May.2012, 16:41
Herzamanki şeyler oluyor tabi ki :)
Bu arada direksiyon sınavı ile ilgili açtığım konuyu okudun mu?
Ya okudum da Onur; kursu arayamadım bir türlü. Sırf tembellik. Kursun numarasını kaybettim; bulmaya da üşendim, kaldı öyle. Şu sonucun açıklandığını bi görseydim en azından, arayıp bulacaktım numarayı. :mrgreen:
dreamrocker
02.May.2012, 16:46
Yarına kalmasa bari açıklanması :S
Emrehan
02.May.2012, 17:55
Yarına kalmasa bari açıklanması :S
Valla hakaretamiz cümleler kurmak istemiyorum forumda ama sinirim bozuluyo.:cry:
3 gün sonra direksiyon sınavı yapıcaz diyolar, daha yazılının sonuçları yok. Gel de saydırma MEB'e...:x
dreamrocker
02.May.2012, 19:20
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/
TRAFİK_A12
90
GİRDİ
İLKYARDIM_A12
97
GİRDİ
MOTOR_A12
95
GİRDİ
Umut can
02.May.2012, 20:40
Sonunda açıklamışlar. Direksiyon sınavı ise hala şehirden şehire göre fark ediyor, ilginç. İlginç şeyler oluyor.
mrtckrt
12.May.2012, 20:49
nihayet bitti :) bugün direksiyon sınavından geçtim. ama ne yazıkki hala motor alamadım işim dolayısyla haziran ayının ortasına kadar şehir dışındayım :(
nihayet bitti :) bugün direksiyon sınavından geçtim. ama ne yazıkki hala motor alamadım işim dolayısyla haziran ayının ortasına kadar şehir dışındayım :(
tebrik ederim gözün aydın geçmiş olsun ve sağlık olsun :cheesy: nazar
Emrehan
13.May.2012, 00:08
Bugün ben de direksiyon sınavına girdim. Kursa ait olan motorla (bisan 150cc scooter) bir ara sokakta 100m kadar gidip döndüm; bitti. :mrgreen:
Eşimle beraber girdik sınava. Laf aramızda; hanım benden yüksek puan aldı. :p Yazılıda da beni geçmişti. Yuva yıkar bu ehliyet sınavları. :p
ağfndrdm
13.May.2012, 01:06
ya gençler yapmayın etmeyin sizden görüyorum benim de iştahım kabarıyor
acaba bendemi ehliyet alsam diye
olmuyor böyle
mrtckrt
13.May.2012, 09:44
mutlaka almalısın ehliyeti yoksa ne olursa olsun sen suçlu olursun trafikte bence hiç o riske girmeye deymez8)
Bugün ben de direksiyon sınavına girdim. Kursa ait olan motorla (bisan 150cc scooter) bir ara sokakta 100m kadar gidip döndüm; bitti. :mrgreen:
Eşimle beraber girdik sınava. Laf aramızda; hanım benden yüksek puan aldı. :p Yazılıda da beni geçmişti. Yuva yıkar bu ehliyet sınavları. :p
merhaba emrehan
sana ve eşinede geçmiş olsun tebrik ederim 8)nazar
ben kendi adıma bayanlarında bu konuda meraklı ve başarılı olmalarından mutlu oluyorum bu keyfi birlikte paylamak çok güzel 8)nazar
dreamrocker
13.May.2012, 16:38
Tebrikler. Scooterla hem de ha. :mrgreen: Ben de perşembe günü teslim ettim emniyete evrakları, 10 gün sonra gel al dediler ama salı günü alacağım kısmetse :)
dreamrocker
13.May.2012, 16:40
ya gençler yapmayın etmeyin sizden görüyorum benim de iştahım kabarıyor
acaba bendemi ehliyet alsam diye
olmuyor böyle
Mutlaka al ehliyet. Afedersiniz öküzün teki gelir, kırmızıda geçer, alkollüdür, sana çarpar, ama sen suçlu olursun.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.