PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakırköyde direksiyon sınavına girecekler (6 mayıs)

dreamrocker
05.May.2012, 01:20
Evet arkadaşlar. Bakırköy tarafında sınava girecek, ya da sınava girmese de motor ile eşlik etmek isteyecek arkadaşlar varsa pazar sabahı 7 de bakırköy veliefendideyim. Eğer gelen olursa motorumla gideceğim. Bu arada emniyetteki işlemleri kısaltmanın yolu var mıdır? Yani aynı gün ehliyeti almak olası mıdır bir şekilde?

turq
05.May.2012, 01:33
Emniyetteki işlemler zaten kısa sürer. Zaman alan sonuçlardan sonra dosyanın hazırlanması. En erkan 1 hafta alır.

Başarılar.

dreamrocker
05.May.2012, 01:36
Emniyetteki işlemler zaten kısa sürer. Zaman alan sonuçlardan sonra dosyanın hazırlanması. En erkan 1 hafta alır.

Başarılar.

Teşekkürler :) Emniyetten almak için de 1 hafta falan diyorlar.

Emix
05.May.2012, 01:50
Teşekkürler :) Emniyetten almak için de 1 hafta falan diyorlar.

Dosya kursum araciligiyla elime gecti gittim Subeye

Mesai bitimine yakin yetistim verdim evraklari hersey tamam sabah mesai baslangicinda teslim aldim

B de ise. Sabah 10 gibi verdim ogleden sonra 2 de aldim

Uzun surmuyor aslinda
sabahtan olun

hizlica baslayin buyuk ihtimal gun icinde cikar en gec yarininda cikar

ağfndrdm
05.May.2012, 02:03
abicim evrakları hangi emniyeti teslim ettiğinle alakalı bi durum bu
mesela bomontiye verirsen evrakları takip etme, bırak kalsın öyle yolun düşünce uğrar alırsın
ben b.evlere verdim evrakları polis tanıdık vasıtasıyla 1 haftada aldım

not:evrakları istediğinemniyet veremiyorsun tabi gittiğin kursun bulunduğu bölgeye bakan şubeden alabiliyorsun.

Emix
05.May.2012, 19:27
diğer illerde farklı işliyormuş demekki ehliyet prosedürü

1 hafta cinnet geçirtir yav

tanıdık birisini bulur isen gün içerisinde teslim alabilirsiniz

tanıdık dediğim rütbeli birisi değil o kurum içerisinde çalışan birisi olsa kafi

dreamrocker
05.May.2012, 19:38
Kursla konuştum az önce. Var mı imkan dedim. Tanıdığın var mı dediler. Yok dedim. Tamam koyarız araya birini dedi :)

dreamrocker
06.May.2012, 13:52
Merhaba arkadaşlar.

Sağ salim bitirdik direksiyon sınavını da. Giderken çok heycanlıydım. Ancak dönüşlerde düşen, duruken motoru yatıran, hayatında hiç motora binmemiş insanların bugün oraya ehliyet almaya geldiklerini gördüğümde biraz olsun rahatladım. Sıra bana geldiğinde kaskımı taktım. Başlayabilirsin dedikten sonra dubaların arasından geçtim, sinyal verdim kavşaktan döndüm. Sonuç "95". :)

Bu arada kendimden biliyorum, merak eden arkadaşlara.

-Dubaların arası okadar açık ki, kamyon sürebiliyorsan o bile geçer.
-Ortamda umursamaz bir tavır var. Kesinlikle herkes geçmişte, prosedür işte "binsinler motora" ortamı vardı.
-Görevli en çok sizin ilk başta motora hakimiyetinize bakıyor. Yani dubaymış, sinyalmiş çokta kontrol etmiyorlar. Kendinizden emin bir şekilde motoru hareket ettirirseniz, zaten elindeki dosyaya puanı yazıyor :)
-Dönerken ne yapacağım diye merak etmeyin, ayağı yere koyarsanız da çok birşey değişmiyor aslında pek bakmadıkları için. Ama benim girdiğim parkurda alan o kadar genişti ki, hiç gerek yoktu ayağı yere koymaya.
- Sınav sabah yapıldı, öğlen açıklandı.

ağfndrdm
06.May.2012, 14:29
Merhaba arkadaşlar.

Sağ salim bitirdik direksiyon sınavını da. Giderken çok heycanlıydım. Ancak dönüşlerde düşen, duruken motoru yatıran, hayatında hiç motora binmemiş insanların bugün oraya ehliyet almaya geldiklerini gördüğümde biraz olsun rahatladım. Sıra bana geldiğinde kaskımı taktım. Başlayabilirsin dedikten sonra dubaların arasından geçtim, sinyal verdim kavşaktan döndüm. Sonuç "95". :)

Bu arada kendimden biliyorum, merak eden arkadaşlara.

-Dubaların arası okadar açık ki, kamyon sürebiliyorsan o bile geçer.
-Ortamda umursamaz bir tavır var. Kesinlikle herkes geçmişte, prosedür işte "binsinler motora" ortamı vardı.
-Görevli en çok sizin ilk başta motora hakimiyetinize bakıyor. Yani dubaymış, sinyalmiş çokta kontrol etmiyorlar. Kendinizden emin bir şekilde motoru hareket ettirirseniz, zaten elindeki dosyaya puanı yazıyor :)
-Dönerken ne yapacağım diye merak etmeyin, ayağı yere koyarsanız da çok birşey değişmiyor aslında pek bakmadıkları için. Ama benim girdiğim parkurda alan o kadar genişti ki, hiç gerek yoktu ayağı yere koymaya.
- Sınav sabah yapıldı, öğlen açıklandı.
geçimiş olsun,
yakın sürede umarım kavuşursun ehliyetine

mrtglc
06.May.2012, 15:27
ben güngören ilçe emniyetten aldım ehliyeti 1 hafta sonra verdiler.

CELİL
06.May.2012, 18:23
Onur hadi geçmiş olsun bunuda rahatlıkla atlattın tebrikler :cheesy:nazar

Ekrem Özdemir
06.May.2012, 19:05
Onur yine iyimiş sizin parkur labut filan :) ben 1 yıl önce aldım sivasta bir okulun arkasında şuradan bir dön gel dediler verdiler ehliyeti. geniş bir 0 çizdim 15 sn. filan sürmüştü :)

av. Cevdet Yılmaz
06.May.2012, 21:15
Al bendende okadar kadıkoydekini pazar yerinde yaptılar iki direk arasndan don gel tamam:) Ehliyeti bakkaldanmi aldın diyenler aslında haklılarmıs

dreamrocker
06.May.2012, 21:42
Çok güzel oldu. Perşembe gününe emniyetten randevu al dedi bizim kurs, randevumu aldım. Bir kıyak yapacaklar heralde hemen teslim için. Çok güzel olacak :cheesy:

CELİL
06.May.2012, 21:42
Al bendende okadar kadıkoydekini pazar yerinde yaptılar iki direk arasndan don gel tamam:) Ehliyeti bakkaldanmi aldın diyenler aslında haklılarmıs

geçmiş olsun :cheesy:

CELİL
06.May.2012, 21:45
Çok güzel oldu. PErşembe gününe emniyetten randevu al dedi bizim kurs, randevumu aldım. Bir kıyak yapacaklar heralde hemen teslim için. Çok güzel olacak :cheesy:
perşembe çok varmış be:mrgreen: neyse artık gerisi çabuk olur işallah :cheesy:

dreamrocker
10.May.2012, 15:43
Bugün emniyete teslim ettim sertifikamı ve evraklarımı. 10 gün sonra gel al dediler. :x Kursum daha erken halletirmeye çalışacağız dedi...

Süreci merak eden/edecek arkadaşlara...

dreamrocker
16.May.2012, 12:57
Evet arkadaşlar, bu macerayı da atlattık. Bugün emniyete "benim ehliyet ne durumda" diye sormaya gittim, ve çok şanslısın deyip ehliyetimi teslim ettiler. Şimdi sadece havanın açmasını bekliyorum :)) Darısı alacak arkadaşların başına... 8)

CELİL
16.May.2012, 13:03
Evet arkadaşlar, bu macerayı da atlattık. Bugün emniyete "benim ehliyet ne durumda" diye sormaya gittim, ve çok şanslısın deyip ehliyetimi teslim ettiler. Şimdi sadece havanın açmasını bekliyorum :)) Darısı alacak arkadaşların başına... 8)
ONUR senin adına çok sevindim işallah havalar kısa sürede toparlarda bir araya gelip kutlarız nazar:cheesy:

dreamrocker
16.May.2012, 13:10
ONUR senin adına çok sevindim işallah havalar kısa sürede toparlarda bir araya gelip kutlarız nazar:cheesy:

İnşallah abicim sabırsızlanıyorum :)

Emrehan
16.May.2012, 13:26

Hayırlı olsun Onur. nazar Darısı başıma. 8)

Emre
16.May.2012, 14:54
Hayırlı olsun Onur nazar